Siz görüş olarak yazın kız erkek farketmez.
Erkek 10/10 ama evlendikten sonra soğuyordur..
Erkek 10/10 ama evlendikten sonra soğuyordur..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer doğru insan İle evliysen , saygı ve sevgi kavramları önemini yitirmez ise kimse kimseden soğumaz. Kulaktan dolma, ata erkil toplumun getirdiği erkektir yapar sözünü, insanlar evlatlarına aşıladıkları sürece, aldatan erkek olunca elinin kiri, kadın olunca namus diye diye gider maalesef. Evlilik aşkı öldürmez, insan ve karakter öldürür.
Cevap
6Cevap
Sperm yutmuyordur kaldı 9, arkadan vermiyordur kaldı 8, isteyince vermez kaldı7, trip atıyordur kaldı 6, kıskançlık krizi kaldı 5, geri kalan 5 te her kızda var zaten
Öyle tabide kızlar kabullenmesede birlikteliğin direği cinsellik kanka
Öyle deme gelmeyeni gelmiyor odunda çok. Ama genel olarak tatlı söz biraz ilgi kızda normalse oluyor yani bunlar.
Valla nazlansada vermeli en son. Naz iyidr tatlandırır. Birden verirsede değeri olmuypr. Ara ara ilerlemeli ki her biri ayrı sürpriz ve heyecan olsun. Yanlışmıyım
Ön sevişmeyide yapmıyosa erkekte problem vardır. Okadarda olmaz yani. Bir kız sevsin ilgi görsün dediklerimin tamamını yapabilşr yani
Yok artık öylede olmaz. Bence yalamadan yalamasını istemek kıza karşı kabalık. Önce kıvama getirmek şart
Aynen işin usulü bu. Ama cidden hataydan tanıştığım bir kız var. Deli gibi aşık çocuğa herşeyi yaparım diyor onun için. Biraz konuştuk agzıma alamam falan dedi ne deyim buna ben😂
Bak knk bende sevmem ama kime takılmalıklara yapamam ama seveyim isteyim içime sinene yaparım yapıyprumda. Yani sevmyo biraz sanki saçma insan sevdiğini her şekil ister be yaa
Öylede dediğin şey çok xtrem değilmi ben 3 ana cinsellikten bahsediyorum. Yani grup falan desem haklısın knk
10/10 kadınlar cinselliğin öneminin farkında değil.
O sen misin?
Şaka
Kadın 10/10 sinsi şeytani bir varlıktır.
ALLAH şeytanı yarattı sizi neden yarattı
O ne?
Hiç anlamam
Oynayak
Anlamadım
Bi bitmediniz a...
Geçtim ufaklık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?