Gizli fotoğraflarımı çekip atmış. Aklı hâlâ o pis kızda mı?

Uzun zamandır arkadaş olduğum bir adam vardı, yakın zamanda sevgili olduk. Kendisi Alman. Öğrendiğime göre sevgilim 2 ay önce, başka bir kızla görüşmek için yaşadığı şehre kadar gitmiş ama sonra kızı çocuksu bulup onunla iletişimi kesmiş (kız 10 yaş küçükmüş). 2 gün önce ise bu kız, sevgilime mesaj atmış ve sevgilim gizlice fotoğraflarımı çekip ona atmış. Üstelik kıza ilişkimiz hakkında pek çok açıklamada bulunmuş (beni çok sevdiğini ve yakında evleneceğimizi falan söylemiş. Hatta ona "2 kadınla mı beraber olmalıyım" gibi bir cümle kurmuş). Sonra haberim oldu ve engelledik o kızı. Üstelik bana da ses kaydı attırdı o kıza mesaj olarak. Onun hikayesine attığımız ikimizin olduğu fotoğrafı da 24 saat dolmadan kaldırmış. O kız sahte hesaptan hikayedeki fotoğraflarımızı görüp onun için yazmış olabilir o gün. Ve sevgilim o kızı izliyor olabilir, bizim fotoğraf attığımız günden önceki gün o kız bir erkekle fotoğraf paylaşmış sanırım. Sevgilim neden böyle davranıyor olabilir? Aklı hâlâ o ucuz, basit kızda olabilir mi? Üstelik bildiğim kadarıyla kız biraz fakir ama benim ve sevgilimin maddi durumu iyi.

Gizli fotoğraflarımı çekip atmış. Aklı hâlâ o pis kızda mı?