Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Flört etmek nedir şimdiki aşklar pek bi hızlı 😂
Biz eskiden konuşmak için takip ederdik, savaşırdık... Sevgili olduk derdik... Şimdikiler heves birlikteliği... Kısacası güzel şeylerde karşılıklı sevilen, en ufak hatada bitti gitti diyen flörtçüler oluverdi piyasa 😂10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİyi yön;
- Karşı cinsle konuşmayı unutmuyorsun :) mağara style kalmıyorsun
- Vakit geçiyor
- Saçma slak şeylere gülünüyor (bence ergence)
- Hanımefendi - Beyefendi kimliği ile kalınabiliyor (sevgililiğin belli evresinde saygı bazen kalmıyor)
Kötü yön;- Sık sık sil baştan oluyor :) o kadar bölüm geç sonra can bitince baştan başla (Ateride ki Mario bu kadar uğraştırmadı be kardeşim)
Zaten bu yukarıdaki tek madde tüm iyi olan şeyleri silip süpürüyor :)
Söyleyeceklerim bu kadar.147 Yorumla- +1 yıl
Flörtöz müsün :D
- +1 yıl
Kim çıkarıyor bu yalan haberleri arkadaşım 😀😀😀😅
- +1 yıl
Aslında sadece bi soru :D ama demek ki öyle dedikodularda var, eee anlat anlat
- +1 yıl
Ama bu şaşırtmaçlı soruymuş :)
Kendimi neden şu an enayi gibi hissediyorum 😅😀 - +1 yıl
shsjsh est. “Kiiim ben mi” modundasın şu an ama kendini ele verdin :D
- +1 yıl
Yok ele vermek filan :)
Çekmeyin kardeşim 😀😀
Şaka bir yana yaşlandık bee kralll😀😀😀 belki eskiden tatlı cazip geliyordu... Tamam tamam acaip tatlı geliyordu ama yordu :) her şeyi tadında bırakmak lazımmış 😀
Yengen çiçek çikolata ile gelsin istesin artık beni yoruldum...😀😀 - +1 yıl
Gözlerim yoruldu lan ne kadar çok emoji sjsjsh tamam gelsin sitesinde, verelim artık seni. Hoş zahmet etmesin verdik gitti hsjdsh
- +1 yıl
Sen söyleyince farkettim :) yalnız kendimi tutamıyorum hep emoji koyasım geliyor :)
Ne demek zahmet etmesin!!
Gelecek usulünce isteyecek bizde ne iş yapıp yapmadığını sorucaz babamda hee derse tamamdır :)
Beni vermek bu kadar kolaysa silerim haa hesabı...
Gidereeeemmm haaaa - +1 yıl
Haydaa.. sen gelsin istesin demedin mi? Madem zorluk çıkacaksın :D uğraştırma insanları. Ayrıca ne iş yaptığını biliyorsundur herhalde.
Ve evet, seni verdik gitti :D tehditlerini kâle almıyoruz - +1 yıl
Yoo nereden bileyim ne yapıyor 😀
Şey bu cevap silme varda, cevaplarda son sözü silemiyor muyuz? :) blöf yemedi
- +1 yıl
Tamam dur kaldıralım yorumları 🙂
- +1 yıl
😀bu blöfüde ben yemicem
- +1 yıl
sjsjshsh :D ama çok güzeldi.. neden yemedin aşk olsun
- +1 yıl
Sen kıyamazsın diye :)
Çünkü seninnnnnnn kocamannnnn bir kalbin varrrr😀😀
Bu kadar emojiyi silmek senin minnoş kalbini üzer 😀 - +1 yıl
Karar ver kocaman mı, minnoş mu :D
- +1 yıl
Büyük ama yumuşak yani 😀😀
- +1 yıl
Yaa sus be :D yumuşak denmez yufka denir
- +1 yıl
He işte ondan neysem ben daha fazla bozulmadan susayım😀
Başka sorularda bozman dileği ile iyi akşamlar 😀 - +1 yıl
Ya bozmadım be, deme öyle :) iyi akşamlar
- +1 yıl
Hıhı ❤️🩹 işte şimdi benim minnoş kalbim kırıldı 😀
Keyifli vakitlerin olsun - +1 yıl
Kırılmamıştır, sen o bantları yalandan üstünde yapıştırmışsındır ✌️😅
- +1 yıl
Hee ben show yapıyorum
Ben kameralara oynuyorum :)
Bak bu konu uzarr :) sabah programlarına döner ama seni bildirim manyağı yapmak istemediğim için susuyorum veee sargı bezlerinide çıkarıyorum 😀 - +1 yıl
Evet uzar çünkü şey, ben son yorumu yaparsam uzamaz misal :D
- +1 yıl
Son yorumu sen yaparsan ama bu sefer ben görüldü atmış gibi olurum. :) buda beyefendi kişiliğim ile uyuşmuyor ondan son yorum hakkını talep ediyorum :)
- +1 yıl
Hayır son yorum bende :D neler yapabileceğime inanamazsın sjs
- +1 yıl
İnanamam :)
Etkileşim doldu taşıyor :)
Son yorum olsundu bu :) - +1 yıl
Hayır bu son yorum 😅🙏
- +1 yıl
Anlaştık 😏😀
- +1 yıl
Lan tamam tamam :D
- +1 yıl
E tamam :)
- +1 yıl
Benimle inatlaşma :D
- +1 yıl
Asla :) ben kim senle inatlaşmak kim
- +1 yıl
Evet inatlaşma o sebepten 😅
- +1 yıl
Tamam anlaştık 😀
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Tamam :)
- +1 yıl
Vallah engellerim 😃
- +1 yıl
Bu blöf mü değil mi anlayamadım bak :)
Elini çok açık etmiyorsun :)
Beklerimde şimdi senden böyle hareketler - +1 yıl
Yaparım dediğimi yaparım :D blöf mlöf yok
- +1 yıl
Mutlu olacaksan engelle ama bide şöyle düşün benim açımdan bak :)
Eğer sen beni engellersen sorduğun muhteşem sorulara nasıl yanıt vereceğim?
Böylesine mükemmel sorulardan mahrum mu kalayım? :) - +1 yıl
Bak sende şöyle düşün; benim “son yazma” takıntım var :D üstüne gittikçe uyuz oluyorum.
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde var😀😀
- +1 yıl
Ya saçmalamaaa, çıldırıcığıııım
- +1 yıl
😀😀 Tamam neysem seninki daha ağır basmış olsun son yorumunu yap hadi :) kıyamadım
- +1 yıl
Teşekkürler 😃
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim ✌️
+1 yılen sevdiğim yönü mutlu hissetmek.. en sevmediğim yönü ise sırf daha fazla üstüne düşülmesi istendiği için saçma sapan tavırlara maruz kalmak gerek yok
13 Yorumla- +1 yıl
Aslında ne yapman gerektiği belli :D
- +1 yıl
o tavırlara gelemem hiç zaten :D
- +1 yıl
Eh gülü seven tribine banar hajdah
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılFlört şahane bişi ya. İki taraf da daha heyecanlı ve özgür. Bayılıyorum o hisse 😻 Tek kötü tarafı üşengeçlik ksksk
13 Yorumla- +1 yıl
Hayriiişkoo 🥳 yeni saç stilinle savurursun artık bir sağa bir sola
- +1 yıl
Manitoları inş dldl 😛
- +1 yıl
😍🤌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. En sevmediğim ara sıra acaba biter mi düşüncesi
En sevdiğim ise attığı bir günaydınla bile yüzde oluşan o sebepsiz tebessüm14 Yorumla- +1 yıl
Çoksell anlattın 🤌
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sevmediğim yanı hissettirdiği duyguların bende korku ve dengesizlik yaratması : D
11 Yorumla- +1 yıl
sjsjsh 😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılFlört sıkıcı, sevgililik yıkıcı...
Adı olmayan ilişkiyi seviyorum.😅 Muhatap kişiye istediğim gibi davrandığım, eğlendirdiğim, kızdırdığım, aşık ettiğim bir ilişki.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim tarafı her şeyi yapabilecek kadar yakınsın hiçbir şey sorun olmuyor sevmediğim tarafı hiçbişey ciddi olmuyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzel yanı tatlı telaşların olması, en kötü yanıysa ne olduğunun belli olmaması.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn sevilen yönü heyecan. Sevmediğim yönü ise belirsizlik...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmediğim yönü yok, sevdiğim yönü mutlu olmak yaşadığını hissetmek
10 Yorumla
+1 yılKadınlarımız saolsun flört etmekten de soğuttlar. Kraliçe gibi davranılmasını istiyorlar kendilerine ama karşısındaki kişiye de köle gibi davranmak istiyorlar. Ben kraliçe gibi davranıyosam kral gibi de muamele görmek isterim. Bunu bilmeyen kadınların canı cehenneme.
10 Yorumla
+1 yılSevdigim yőnu tozpembe olmasi herseyin, sevmediğimse cok cabuk sahiplenip kisitlamalar kiskancliklar sorgulamalar ve soğumalar bunlarin olmasi vallai flőrt kelimesi bana çok uzak ama genede yazdim😁😅👌
12 Yorumla- +1 yıl
İyi yaptın :D yaz sen
- +1 yıl
Tm☺️🌷
+1 yılHeyecanı kıpır kıpır olmak harika kötü tarafı ise tripler
20 YorumlaEkşını heyecanı güzel yanı. 😀
Sana göre olmadığını anladığın an ise kötü tarafı olabilir20 Yorumla
+1 yılUzaklık beni kahrediyor. Kendisi bana gelmeye evet demezse aşılamayacak bir uzaklık mevcut şu anda :( lanet olsun böyle işe...
12 Yorumla- +1 yıl
Geçici bir şey uzaklık, elbet buluşursunuz
- +1 yıl
İnşallah 🙏🏻
Hiç sevmiyorum çünkü karşımdaki kişinin hem benimle hem başkaları ile konuşması (her zaman inkar ederler hep başkası olur) beni irrite ediyor. Biraz eski kafalı insan seviyorum bu aşk meşk olaylarında. Tek kişiye bağlı olan sadık insan 🖤
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim lise zamanlarında çikma teklifi vardı ne oldugun belliydi simdi o piti piti yapiyolar
21 Yorumla- +1 yıl
Karamelaaa sepeti terazi lastik jimnastik hajshaha
+1 yılBelli bi kisisel alanın var, biriyle o kadar sıkı fıkı olmayıp özel bi bag kurmayı seviyorum.
Sevmediğim kısmı bazen bu kisisel alanın abartılıp samimiyetsizlik derecesinde olusu ve icten olamamak. Bu da kisiye baglı tabii10 Yorumla
+1 yılFlört etmeyi değilde yeni insanlar tanıyıp yeni. yerler görmeyi seviyorum. İyi yanı.. yeni bir sürü insan tanıyorum flört ederken. Kötü yanı ise her işime kısacık bir zaman diliminde bile karışmak istemeleri.🤬
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir çok yönünü hatta her yönünü severim ama sevmediğim tek yanı var; yakalanmak 🤣 Heyecanlı oluyor o heyecan ayrı bir zevk katıyor; henüz hiç bir flörtüme yakalanmadım ama yine de yakalanma olabilitesini sevmiyorum :)
10 Yorumla
+1 yılFlört ne ki? Ben hiç anlamıyorum 🙄 Beceremem öyle şeyleri 🤦
14 Yorumla- +1 yıl
Uzamasın burunlar 😂
- +1 yıl
Cidden beceremem 🙄
- +1 yıl
Tamam inanıyoruz 😌
- +1 yıl
😄😄
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılne desem bilemedim. konuya kapsam dışıyım . biz f/b'ciyiz.
https://www.youtube.com/embed/5f4AhrRls-k20 Yorumla
+1 yılen sevdigim yonu heyecan, uzun zaman sonra bir seyler hissetmek. biriyle konusmaktan zevk olmayali cok uzun zaman oldu. sevmedigim yani da gereksiz bir suru seyle zaman kaybetmek
10 Yorumlaİçim kıpır kıpır, her an onu görmek umudu ile dolaşmak, uzaktan bakıştıgında kalbinde olan o ani hızlanma ile sevginin verdigi o tatlı uyuşma, istemsizce gülümsemek, utanıp başka yere bakarken. yüzünün kızarmasıdır.
Kötü yanı belirsizliktir. Ama tatlı telaşı bunu bastırabilir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılseviyormuş gibi yapması
ilgileniyormuş gibi yapması
değer veriyormuş gibi yapması
işte o an bunları anlayamıyor insan nerden bilecek ki kandırıldığını
10 Yorumla
+1 yılSevmedigim : hakkında acaba ne gibi b. klar öğrenecek olma durumu sabırsızlıkla bekleniyor..
Sevdigim : minik sevgi pıtırcığı haller, tebessümler 💋
10 Yorumla
+1 yılBence ilişkinin en güzel dönemi flört ya her şey yeni ve heyecanlı tek kötü yanı yeterince güvenin oluşmamış olması olabilir. Onun haricinde mükemmel. 🤍
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnu tanima hevesi, yasattigi heyecan, dozunda ilgi sevdigim yani
Hmm yok bu bana gore degilmis, kurtulmam lazim hissi ise sevmedigim yani. Hele bide karsindaki israrciysa kotu oluyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn sevdiğim yanı sıkma , bunaltma, hesap sorma olmuyor. Tartıssan da ayrılık gibi bi kavram yok
Sevmediğim yanı ise ne olduğun belli değil. Sahiplenemıyorsun.
10 Yorumla Kötü tarafı en çok içten kıskançlık bu dönemde oluyor o yüzden tek kişiyle flörtlesiyor olmak, ben hemen yakalanıyorum çünkü. İyi tarafı heycanlı oluyor takılıyorsun falan filan.
10 Yorumla
+1 yılMesela ben bi kulübe gidiyorum böyle beğendiğim çok yakışıklı biriyle kesişiyorum etkiliyorum dalan sonra yanıma geliyo tanışmak için o öyle yapıyo elde ediyorum ya tamam bitiyo bende hemen heyecanı falan kalmıyo en sevdiğim yönü biraz zor olcak hemen olunca heyecan ı kalmıyor
13 Yorumla- +1 yıl
İnsan:
Kız: Ayy çok yakışıklı biraz işaret veriyim de gelsin
Erkek:Merhabalar!
Beni işaret ediyordunuz sanırım tanışmak istermisiniz?
Kız: Off çok sıkıcı bune ya hemen geldi.
Erkek: bunemk
Hayvan:
Kız maymun: hoğhu hoğhu eğ eğ
Erkek maymun: uğğğ uğğğ ağğ
Kız maymun: euheuheue çok kolay etkilendi bak benimle tanışmak bile istedi elde ettim eueheueheue
Erkek maymun: bunemk
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılFlört sevmem fazla. Çünkü kadınlar hepsi olmasada büyük çocuğunluğu flörtü uzatırsa anla ki başka işlerde karıştırıyordur. Aradan seçme yapacaktır. Asla küçük düşmeyi kendime yedirmem
20 Yorumla
+1 yılFlört etmeyi beceremiyorum ben. O yüzden sevdiğim bir yönü yok. Eski usul çıkma teklifi olsa show yaparım da. Şimdi ki durum bana göre değil.
10 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim yönü kıs sürmesi duygusal tatmin. En sevmediğim yönü ise karşı tarafın sürekli devam ettirme çabası. Nefret ediyorum bağlanmaktan
10 YorumlaYeni yeni birbirini tanıma süreci olduğu için her şey tozpembe ilerliyor, güzel bir dönem.
Kötü yanı da yok aslında olmazsa olmaz bir şeyler.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSadece flört olarak kısıtlamak istemiyorum her ilişki için belirsizliğe ve ilk zamanlardaki fazla ciddiyete gelemiyorum. Bu ikisinin arası yok 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBen de oluşan heyecanını seviyorum.
Onu kıvrandırmayı seviyorum.
Net olmayan şeyleri sevmiyorum.
Belirsizlik bana göre değil.10 Yorumla Sevdiğim bir yönü yok. Ne yaşadığın belli değil, belirsizlik içinde bir ilişki hali, sevmiyorum ben.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılBunaliyom bir zaman sonra konusmak istemiyorum ayni kisiyle iyi yonu de ciddiyet olmuyo cok hos
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşında nasıl biri olduğunu bilmemek. BaZen öyle bilinmezler çıkıyor ki hayret ediyorum
10 Yorumla En sevdiğim özelliği ile en sevmediğim özelliği aynı. Belirsizlik. Blurlu sevgililik.
10 YorumlaSevdiğim bir yönü yok
Sevmediğim yönü ise bo. ktan zaman kaybı olması10 YorumlaFlört etmeyi sevmem nedeni bir tek insan olmasını istediğim için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılBir sürü saçma sapan insan r vakit öldürüp baş artırmak bana göre
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Flörtöz birisi değilim. İyi hali den halini bilemem 💆
10 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim ilk konuşmaların heyecanı, en sevmediğim ortada netlik olmaması
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHeyecanlı. Tatlıs yanları görüyorsun o güzel ilgi güzel.
Ama ileriki seviyelerde kavga trip anlasamayacagini görmek kötü
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO anki heyecanı sevdim. Sevmediğim yanı ise cicim ayları bittiğinde ortaya çıkacak olan yalanları dinlediğimi biliyor olmak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılFlört olayı saçma anlık heveslere flört adını koyup normalleştirdiler
10 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim yönü; hayatının aşkını bulma potansiyelinin yarattığı heyecan,
En sevmediğim yönü ise; yaşanılan heyecandan sonra yaşadığın hayal kırıklığı 🫤10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutfaktaki fritoz yetiyor. Adam gibi seversin karakter sahibi olursun demiş şair. 😃
10 Yorumla
+1 yılKim icad etti şunu ya. Mario muyuz biz🙄
23 Yorumla- +1 yıl
Yok biz oradaki premsesiz sjsj :D
- +1 yıl
Yok ben dumduz insanim. Flort falan bilmem ben. Kime yandiklari belli olmayan sokak lambalarini sevmiyorum. Eski usul gelsin gelecekse.
- +1 yıl
Aha bende isterim :D
+1 yılBen de kapattım aşk defterimi.
Arada bakmak lazım sağa sola.
Amma Velakin ölenler gömüldü gitti.
Amen.
10 YorumlaHeyecan falandır herhalde
11 Yorumla- +1 yıl
Herhalde :D
Hiç anlamam o işlerden hiiiiiiiç 😋
12 Yorumla- +1 yıl
Yeme beni, yerim seni hahah😅
Sevdiğim yönü bazen iyi hissediyorum sevmediğim ise aşırı sıkıcı hele bir de kıskançsa.
10 Yorumla
+1 yılFlört mlort nedir ya tanisirsin oldu oldu olmadı hayatına devam edersin nettt
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl. Net değil
. başkasıyla flörtleştiğinde aldatmaya girmiyor
. ciddi ilişki diye darlayamıyor
. özgürlük hissi veriyor
. özgüven yükseltiyor
. eglenceli
Daha ne olsun10 Yorumla
+1 yılKaprisli insanlarla ugrasmak
10 Yorumla
+1 yılKaprisli kıskanç insanlarla uğraş Mak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılUyum saglamaya calışmak zor
10 Yorumla
+1 yılBirlikte geçirilen zaman..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKimisi sevmeye başlıyor kimisi gidiyor
10 Yorumla - Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne