Evli erkeklere neden aşık olunmaz?

Onlar insan değil mi? Robot mu? Kalp ister istemez çarpabilir cahil takımı bunu neden ahlaksızlık olarak nitelendiriyor? ben seviyorum ve öğrendim ki karısından daha çok seviyorum uzaktan hiç yakınlık bile kuramadan seviyorum, karısı onu sevmiyor çünkü sevse eğer aldatırsan hayatını bitiririm demez ama o bana ne kadar kötülük yapsa da kıyamam ona asla zarar vermek istemem üzülmesini istemem sırf bu yüzden eşi duymasın diye çırpındım sevdiğim için buluşmadım uzak durdum çıkarsız ama kağıt üzeri yüzünden kötü kadınım çok komik bence insanlar kıskanıyor çünkü onları böyle seven olmadı ve kimseyi böyle sevmediler

Güncellemeler
+1 yıl
Fark ettim de en çok kızlar linç ediyor, Kadınıın düşmanı kadın erkekler yine empati yapıyor, anlıyor Ahlak bekçiliği yapanlar en büyük ahlaksızlar demiş ünlü düşünür size göte bu söz kızlar 😗Siz kimseyi sevmedıniz sadece hazıra kondunız cesaretımı kıskanıyorsunuz hepsı bu
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten Millet olarak en büyük sorunumuz okuduğunu anlamamak 😀Ks de düzgün yorum yapılmıyor diyorum hep ama nedeni okuduklarını anlamadıkları için 😂Ben burada Onlar da insan deli gibi aşık olduğum için vazgectım, uzak duruyorum diyorum beklentım yok diyorum ee istese boşanır, metresisin, adisin gerçekten çok komıksınız 😂zaten bizim toplum linç edicek yer arar anlamadan dinlemeden’ Knayalarında inşallah başına gelir bu Ne diyim ☺️
Evli erkeklere neden aşık olunmaz?