Aşk İlişkileri Sesime her erkek yükseliyor Ne yapmalıyım? gelyemq Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Markette gidiyorum adam yapma diyor sesimi nasıl değiştiririm Güncellemeler+1 yıl Isteyene atabilirim Güncellemeler+1 yıl 😄😄😄 Sesime her erkek yükseliyor Ne yapmalıyım? Cevapla Erkek Soruları Market Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Senden uzun erkekleri sana olan yükselme olarak gördüğün için böyle düşünüyorsundur.. :// 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Daha kalın sesle konuş 0 0 Yorumla
AhmetMert89 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Yapma diyor ne demek la ahahaahaha 😂😂😂 tanımadığı birine bunu diyen nasıl bir beyne sahip, bunu duyan nasıl bir beyne sahip. 1 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sanırım çevrende tek tük kadın var. Görmemiş olabilirler. 0 0 Yorumla
Biredebiyatöğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl O zaman sesinizi alçaltın ki her erkek de yükselmesin. 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sesine herkes yükseliyor mu, nasıl bi ses varmış ki sende öyle :D 0 0 Yorumla
KaraKalemBerke Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Rica etsem bir dinleyebilir miyim? Ona göre yorum yapmak istiyorum. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Çılgın bakirenin hayal dünyası 0 1 Yorumla gelyemq +1 yıl Ezikkkk Yorumla
xamiryo Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kahkaha attım 0 3 Yorumla gelyemq +1 yıl Gel atacağım sesimi Yorumla xamiryo +1 yıl Ben burdayım zaten at 🐎 Yorumla gelyemq +1 yıl Burdan atmayı beceremiyorum Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben istiorum hadi ozman 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. çok merak ettim ama şimdi ;) 0 1 Yorumla sedomania2 +1 yıl bana @tsan ya ;) Yorumla
пσтнıпɢʟσƨε Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl At da dinleyelim şu meşhur sesini! 0 4 Yorumla gelyemq +1 yıl Nasıl atabilirim Yorumla пσтнıпɢʟσƨε +1 yıl https://vocaroo.com/ Yorumla пσтнıпɢʟσƨε +1 yıl Yorum yapıp durma çirkin sesli kız sdsd bildirim geliyor Yorumla gelyemq +1 yıl Yazzzz bana Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Gırtlaktan konuş Suriyeli gibi 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ses kaydı atsana Bi 0 2 Yorumla gelyemq +1 yıl Yaz Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Yazdım Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ziiiyaaaa 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. o nası bi ses be 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. 😂😂 atma len 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Senden uzun erkekleri sana olan yükselme olarak gördüğün için böyle düşünüyorsundur.. ://
Daha kalın sesle konuş
Yapma diyor ne demek la ahahaahaha 😂😂😂 tanımadığı birine bunu diyen nasıl bir beyne sahip, bunu duyan nasıl bir beyne sahip.
Sanırım çevrende tek tük kadın var. Görmemiş olabilirler.
O zaman sesinizi alçaltın ki her erkek de yükselmesin.
Sesine herkes yükseliyor mu, nasıl bi ses varmış ki sende öyle :D
Rica etsem bir dinleyebilir miyim? Ona göre yorum yapmak istiyorum.
Çılgın bakirenin hayal dünyası
Ezikkkk
Kahkaha attım
Gel atacağım sesimi
Ben burdayım zaten at 🐎
Burdan atmayı beceremiyorum
Ben istiorum hadi ozman
çok merak ettim ama şimdi ;)
bana @tsan ya ;)
At da dinleyelim şu meşhur sesini!
Nasıl atabilirim
https://vocaroo.com/