Ben nerede hata yaptım da beni aldattı?

Arkadaşlar 1 yıllık bir ilişkim vardı ve gerçekten çok iyi anlaşıyorduk, birlikte aşırı eğleniyorduk. Öyle kasıntı ve toksik bir ilişkimiz yoktu. Ve ben yapım gereği sakin biriyimdir, karşımdaki insanı çok dalamam, üstelemem. Her şeyi konuşarak çözebileceğime inanırım. Sevgilim de biraz dışadönük biri, sosyalleşmeyi çok seviyor. Geçen hafta gece bir parti vardı ve ben gitmek istemedim, ben pek sevmiyorum öyle ortamları ama o sevdiği için onun arkadaşlarıyla gitmesini sorun etmedim. Sonuçta o kendi bir birey ve ben onun yapmak istediklerini kısıtlayamam.

Partide çok içmiş ve baya sarhoş olmuş, bir kızla sarılıp dans ederken videoları falan var. Kızı öpüyor falan, bu videoyu bana arkadaşlarım attı. Görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü. O kadar inanıyordum ki beni sevdiğine ki hâlâ seni seviyorum diyor ama seven insan duracağı yeri de bilir dimii.

Ayrıca onun arkadaşlarına da çok kızgın ve kırgınım, o kızla dans ederken hepsi kıkır kıkır gülüyor, birir tutup kolundan çekmemiş, napıyorsun sen diyee

Ben nerede hata yaptım da beni aldattı?