Benimle konuşacak yardım olacak dertleşmek isteyen birini arıyorum (kadın ) arkadaşım yok?

Sevgilim annesi kolu kırıldı ilk. gun gittim 11 e kadar kaldım dün sabah gidicekken babam kpss giricem diye izin vermedi. Sevgilim de bana gomleklerim ütüsüz ben hastane köşelerinde sen evde keyif Cat falan dedi. Annesine çok düşkün üzüntüden belki öyle dedi. Akşam onu aradım 23.00 gibi açmadı telefonu asla yanından ayırmayan biri hele ki annesi hasta asla asla. telefon ayırmaz yanından bana dedi müsait değilim nerdesin diyorum bana diyor çok ilgilisin maşallah bende çok dolmuştum dedim yeter artık ben senin düşmanın mıyım üstüme geliyorsun vs vs yazdım gece beni engelledi. Yarın annesi ameliyat olucak yani bir yanım git diyor bir yanımda seni haksız yere engelledi ablasını ara telefonla ameliyat sonrası durumu sor diyor bir aklımda son zamanlarda onu arıyorum açmıyor ben sinirlenince engeliyor yeni huy edindi resmen. Şimdi bana demez mi zor günümde yanımda olmadi diye. Sizce?

Benimle konuşacak yardım olacak dertleşmek isteyen birini arıyorum (kadın ) arkadaşım yok?