Zaten kendisi öncesinde demişti taş gibi hatun olursun her şey değişir bambaşka olur diye. O askerdeyken spora gidicem kendimi değiştircem hem görünüş hem kişilik olarak sizce işe yarar mı? Mutlaka dönüş yapar mı? İlgisini tekrar çekebilir miyim
Korkup kaçan peşimi bırak artık sadece git benden ne istiyorsun diyen bir erkeği geri döndürebilir miyim?
Ben taş gibi hatunum bu güne kadar sevdigim bir kişi bile beni sevmedi birlikte olana kadar aşık gibi yaptılar birlikte olduktan sonrada bidaha aramadılar asırı güzeldim son model giyinirdim yani cokta büyütmemek lazım erkeklere ne yapsan yaranamazsın benim gibi 28 yasına gelir yaslanır nerede hata yaptım diye kara kara düşünürsün
Aynen bende öyleyim sarı saç yeşil göz ama bir işe yaramıyor bende kabullendim sevilmek istiyorum sadece ama onu bile çok görüyorlar sadece sevdiğim insanla mutlu olmak istiyorum ya
Bende sadece sevilmek istiyordum , insanlar cok menfaatçi , çipçirkin kadınları sırf aylık 20 bin 30 in geliri var diye karı diye alıyorlar güzelleride kullanıp atmak istiyorlar , güzel olmak işe yaramıyor artık, erkekler sevgi aşk aramıyor , bu cocugada mesaj atma daha sana neler söylemiş seni cok küçük görüyor , cok mu zengn cok mu yakısklı neyine vuruldun bunun
Zengin degil çok yakışıklı da degil o da sasırıyo ne buldun bende diyor gözlerine vuruldum bakışına cinsellik yasadık birde biz bunla hep dokunusu kokusu saçı herşeyine aşığım vazgecmek unutmak istemiyorum
Şunu düşün eminim ki adım gibi eminim senden aldıgı özgüvenle şimdi senin yarı güzellginde olan kızlara methiyeler düzüyor neden mi çünkü o kızlar kendini agırdan satıyor ona yüz vermiyor , kolay elde edilen seylerin degeri olmaz
Sen ona özgüven veriyorsun her mesajınla ısrarınla kendinide küçültüryorsun , o kendini prens sanıyor , daha iyisini bulurum diyor diger kızlara yazıyor elde edemediklerine sende buralarda umut arıyorsun cok acıklı üzücü , zengn degil yaksıklı degil gülüşüyle seni kandırmıs seninleyken sana sıcak davranmıs sevilmek istiyorsun ya kimse sevmez seni , sen kendini seveceksin , erkekler sevgi aramıyor bu kız beni cok seviyor kaybetmeyim demiyor , kendisini sevmeyen kızın peşine düşüp alahala bu beni niye sevmiyor diyor bu kafayla herkes seni kullanacak hayatın berbat olacak. Zayıfsın çünk ü üç kurusluk adamı kaf dagında görüyorsun kim o kim kendine gel kullanmıs atmıs seni adı batsın böyle erkeklerin
Kendini geliştirmeyi kendin için yap bir başkasına kendini kabul ettirmek için değil. Gelişim iyidir unutma hayatımıza giren herkesin bir sebebi var bizi olgunlaştirir hatalarından ders almamızı sağlar.
Ama bakışlarından ve bazı hareketlerinden anladım hissi var hatta bana öyle bakma diyordu uzun uzun bakışırken o ilişki istemiyor baglanmak istemiyor eminim
Sen bilirsin ya askerden gelsin beraber olursaniz en fazla 3 ay ya 3 ay içinde senide istedigi sekilde kullanicak hevesi ne zaman biterse sende bitersin onun icin sana seviyomyş gibide davranicak yapma ya seni sevecek hayatini adayacak onca erkek vsrken ona mi layik goruyosun kendini
Bak bende daha yeni ilişkimi bitirmek zorunda kaldım ve kendi onurumu gururumu ayaklar altına aldım çok aşıktım onun için ölecek kadar seviyordum. Ayrıldıktan sonra düşündim ki ya bu kadar çabama rağmen istemiyor beni, hayatında istemiyor, sevmiyor, ilgi duymuyor neden sevmesi için onun hayatına zorla gireyimki. Böyle düşün sen önüne bak zaman hissizleştiriyor. Kendi değerini kaybetme. İnan değmiyor bu kadar çabaya gerek yok.
Önüme bakıcam ama vazgeçmicem onun için kendime bakıcam zaten söz verdirmişti bana kendini geliştiriceksin kendine zarar vermiceksin hayaller hedefler bulucaksın diye..