Cevremdeki herkes yetmiyomus gibi bi de sizden fikir almaya geldim arkadaslar..
Benim bi sene once bi sevgilim oldu, ilkti ama oylesineydi benim icin en basta, denemelik diyelim.. O zamanlar o daha baskindi sevgisini gosteriyodu.. ben ise hep ayriliktan bahsediyodum..
bi zamanlar sonra bende sevgisine inandim ve baglandim.. iste tam o zaman o beni baska biri icin terketti.. hadi onada eyvallah dedim ama bi turlu pesimi birakmadi.. sevgilisi oldugu halde yinede yazdi ulasti bana bi sure.. beni rahat birakmadi, deli etti ama baskalari olaylari farkli sekilde goruyodu onun yuzunden.. sanki ben onun pesini birakmiyorum gibi. sonra aylarca haber almadim... ama Şu an geri dondu bende cok asik oldugum icin kabul ettim.. benim ilk ve tek sevgilim, ondan kopamiyorum. ama cevremdeki herkes bana aptal gozuyle bakiyo bu durumdan dolayi.. sevgilim ise ozaman aptallik ettigini ne istedigini bilmedigini, ama sonradan degerimi anladigini soyluyo...
Hersey guzel gitsede ben gecmisi, bana kotu davrandigi zamanlari unutamiyorum.. ama ayni andada onsuz yapamiyorum.. bi cesaretle ayrilinca gunlerce agliyorum, uzuluyorum...
Bi gelecegimiz var mi sizce, insan gercekten degisir mi? sonsuza kadar onunla olmak istiyorum ben beni gercekten seviyosa tabi :( ..
bazende sevgiden ote, daha cok bagimli oldugumu dusunuyorum ona, aklim cok karisik..
ayni seyleri yasayan var mi, siz ne tavsiye verirsiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil