+1 yılYooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooK
01 Yorumla- +1 yıl
Belki sesimi duyan olur :D
En İyi Cevaplar
Benim aşık olduğum tek sevgilim var, o da motosikletim.
Beni onun kadar mutlu edecek, motoruma verdiğim değerin daha fazlasını hak edecek bir kadın yok malesef. En fenası, yalnızlığı seviyorum.
Yalnızlıktan ve motosikletimden daha çok sevgiyi hak eden bir kadın henüz tanımadım bayan.
Hepinizin aşkı laylaylom anasını satıyım. Tek gecelik ilişkilerin, yaptığınız şekillerin adını aşk koydunuz. Birgün gerçek bir aşkta gelip size koyacak haberiniz yok. Hohooyy. :D
www.google.com.tr/imgres30 Yorumla
Sevgili yok diyenlerin de %80'inin sevgilisi olduğu gerçeği nedense bazı insanlar böyle ortamlarda sevgilisi olduğunu saklıyor ki o da sanırım doyumsuzluk çok eşlilik bir taneyle yetinememe
13 Yorumla
mal mısın tabiki de yok
1714 Yorumla- +1 yıl
bunun bile yoksa sıkıntı bizde değil la
- +1 yıl
skseydin bari: ssss
- +1 yıl
Hahahaha superr 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
245Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi hesapladım sevgilisi olmayan erkekler sevgilisi olmayan kızların 3 katı. Yani buradakileri bölüşsek bize
0,3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333 kız düşüyor.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. yok biraz önce birine açıldım ve... çok üzüldüm aslında ama... niye kabul etmediyse serseri... aslında hoşlanıyorum iyi biri ve... ama kabul etmedi hemde salakça bahaneler ile... en kısa sürede unuturum umarım... sevgili olsaydık şimdi var şıkkını seçicektim... lanet olsun neden evet demedi... kahretsin...
02 Yorumla- +1 yıl
:( olmuyor ya ne oluyor biliyor musun herkes sevgilisi ile gezerken sevgilisi ile konuşurken bir ben kalıyorum sonra soruyorlar neden sevgilin yok diye birşey diyemiyorsun ya çok koyuyor bana bilmiyorlarki ben bişi hissetmediğim kişiye yalandan açılıpta sırf sevgılım olsun dıyenlerden degılım bu duyguları 3 kişiye hissettim 3üde olmadı hata bendemi hepmi ben yanlış kişileri seçiyorum yoksa hatalımı davranıyorum... anlamadım gitti ama bu yaşadıklarım ilerde inşallah olursa gelecek olan sevgilim açısından iyi oldu çünkü onu o kadar zor kazanmış olucam ki kaybetmemek için elimden gelen her fedakarlığı yapıcam... sadece sevsin yeter.
Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı. sesli konuşma olsaydı burada adminler olsaydı çok güzel olurdu :D keşke siteye ortaklığım olsaydı çok güzel yapardım :D desti izdivaçta yapardık :D
18 YorumlaSevgilin var mı diye sormuştun değil mi?
Son bahar ayının senfonilerinde gizli. Kah uğultu, kah soğuk bu mevsim.
Yüreğimin en diplerinde gizli, bazı vakitler saklambaç oynar içimdeki çocukla.
Zihnimin kahrolası kapanlarında gizli, çıkmıyor bir türlü.
Yaşamak tek başına, ne bir yar, ne bir dost, didiniyorum.
Olmasın. İstemem artık. Kalsın en uzaklarda. Orada, öylece kalsın.011 Yorumla
+1 yılOlsa ne olur ki? sevgili nedir ya? yenilier mi içilir mi? neden sever insan neden birine ihtiyaç duyar ki? onu bırak yaşama da sevgiden daha önemli ne olabilir? onu da bırak sevişşmek neden kötü berbat, neden kısacık ömürde insan benim gibi mutsuz oluyor neden anlatamıyor benim gibiler kendini dışarıya karşı yaşı olmuş 30 daha aba. zalık çocukluk duygularını yaşıyorum neye geç kaldım ben söyleyen var mı içinizde?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. 05 Yorumla- +1 yıl
Ölüyoduk zaten :))
https://i.hizliresim.com/b8nglb.jpg
Sonra şuna başladık yapılana kadar
https://i.hizliresim.com/vzMyY6.jpg
Seninde diz kapağın balon gibi şişerse görürüm :) öyle 6 kırık 3 çatlakla gezmek olmuyor :)
Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. 31 Yorumla
+1 yılSevgilim var ve o benim evlenecegim kiz ilk göruste dediqim sey şuydu iste bu kiz kizimin annesi olacak kisi iste dedim ve şu an cok mutluyuz ilerde insallah evlendiqimizde kizimiz olacak ölueum ona ben muah muah yaa
011 Yorumla- +1 yıl
Merak etme ona öyle bir değer verdim ki asagisi tavan yaptı hediyeler sonra gardropunu ben dizdim botlar aldim 3 haftada bir otelde kaldım ve dokunmadim sevgiler gününden 5 gun once note2 aldım ve sevgiler gününde ünv okudugu sehre gitti ve aradim acti ne var yaa dedi yaa keşke bugün yanında olsam dedi oda keske dedi geleyim dedim yok dedi süpriz yaptım sonra facden yazmıştı konuma baktim haritayi actim ve taksiyle gittim ne göreyim başkasının ellerinde başkasinin dudaklarinda orda yuzune tükurdum sen benim sevdigim kiz degill paraylaa s*ktigim orspuu bile olamazsin dedim cektim arkami döndm çocuğada numarami verdim 1 gun sonra aradi çocuğu ögrendm ki noye 2 için dayim aldi demiş sonra bna 2 hafta yazma sinvlr var demisti yazmadim o günler çocukla geçirmiş...
- +1 yıl
Evet inanabilirsinn var.
- +1 yıl
Malesef cikiyorum ve seviyorum allah belami versin seviyorum aha bu kiz işte... nasil yanimda duruyor
- +1 yıl
Özelden atamiyorum 1 lvllim diye ama sen atarsan görürüm degilmi at özelden sen bekliom
- +1 yıl
Yaz kız o zmn burdann bu arada aksam 2 lvl olunca yazabilecegimm :))
hayatta ki herşey sevgiliden ibaret değil ki ailem var benim için gözünü kırpmadan yanıcak dostlarim var sevgilide olmuyosa olmuyodur yani bigün verirler benide bir köre ya da topala evde kalmayiz jkjldgdfg
22 Yorumla- +1 yıl
mütevazi bir cevap olmuş
En son geçen vardı bitane arabama bindi 2 aydır görmüyorum meğerse kızın psikolojisi bozulmuş :/ yazık oldu
12 YorumlaSevgilim yok :D Güzel olsun kafa dengim olsun başka kriter istemiyom :D
110 Yorumlamillet burada birbirine yazıyor sen in soruna bak :D
12 YorumlaMalesef beyaz atlı prensını bekleyen prensesım yok, 😭😭💔🚶
13 Yorumlasayması bile zor :) yok ya ne sevgilisi arkadaşlık iyi şimdilik ama kafamı çelen olursa istemiyorda deyilim :))
10 Yorumlaöyle herkesle sevgili olunmuyor. herşey sadece gönül eğendirmek değil. sanal da olsa sağlam mutluluklar kurulabilir önemli olan eş değer kişiyi bulmak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. 1 seneden fazladır yok :) Sevgi ve sevgili nedir onu bile unuttum artık nerdeyse
06 Yorumla- +1 yıl
soğukkanlı olmamı yanımda birisini öldürsünler gıkım çıkmaz gülerim o derece.. umrumda olmuyor artık hiç bir şey :) duygularını kaybetmiş gibi oluyorsun. Sevgili yok dert yok, kızlar var eğlence, parti var... Hani sana nasıl desem kısaca aşk tır sevgidir hiç umursamıyorsun sadece eğlence, kızlar, partiler ve içki... Çok tuhaf yazıyla anlatamıyorum :D duygusuz diyelim kısaca
+1 yılValla olsa iyi olur. Yani teklifi geri cevirmeyiz NOT:abazaliktan bahsetmiyorum ciddi anlamda soyledim.
00 Yorumla
+1 yılSevgili mi one laaa 😁😁😁😁 öyle bir şey mi varmış yalnızlık 😀😀😀
03 Yorumla- +1 yıl
Ama öyle 😄😄😄😄
yok l*n yok. 6 aydır yalnızım. emrah modundayım. ama nasıl hisseidyorum? rahatım yaw. karışanım yok görüşenim yok. aman üzülecek cevap vermeyince merak edecek biri yok. hayat bana güzel.
00 Yorumla
+1 yıltabi her konuştuğumuzla sevgili olacak halimiz yok gerekte yok :D
10 Yorumlaabi anket sonuçlarına bakın ya ks erkekleri neden bu kadar abaza? alın işte cevabı. adamlar elizabete talim ediyor. ben yapmıyorum tabi ki öyle kötü şeyler:D
02 YorumlaB. Şıklık sevgilim yok olursa fena olmaz olmazsa da sorun değil nasip kısmet.
-_-00 Yorumla
+1 yılOlurmu aşkım tabiki ilkimsin ghjkl
yok.21 YorumlaKalbimin sesi gönlümün neşesi hayatımın kadını olur musun <3 :D
10 Yorumla
+1 yılBekarlık sultanlıktır bağlanmak köleliktir bu yalanlarla sadece kendimi kandırabiliyorum inanıyormusun bende inanmıyorum ama halen daha boş teselli buluyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılArayış içinde :) kriter öyle fiziksel falan beklentim yok sevimli suratı olsun yeter :)
03 Yorumla- +1 yıl
mersi şekerim :)
+1 yılHer ne kadar bu duruma sasırsam da benım de omrumun gerı kalanı yok :)
00 Yorumla
+1 yılHer 280 kişiden sadece 43'ünün sevgilisi var. Şuanlık veri bu :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılHiç yok :( Bitanecik bile yok. Siffır siffır siffır benim sevgili siffır :((
02 Yorumla- +1 yıl
olmaz çok riskli :) :) resmin yok :)
Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Oha yüzde doksanın sevgilisi yokmuş, yalnız değilim
02 Yorumlaben 24 yaşındayım sadece 1 tane kızla çıktım o da zengin erkek buldu beni terk etti
00 YorumlaYok ama yolugundan memnunum hic sorunum yok ama kendini yanliz hisetmek insanin zoruna gidiyor:-(
00 Yorumlahııı yok diyyim de btn abzlr atlsn dimi. s. s. s. s. s. s
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba diyen abaza mı oluyor yani
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Anket gösteriyorki üyelerin %86 sı burada sevgili yapma derdinde :)
00 Yorumla
+1 yılyok diyen erkek oranına bakınca korkmanız gerektiğini düşünüyorum. =)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. sevgili mi o ne be nasıl oluyor tadı yeniyor mu hele azıcık uzatın ekmek bari banalım
00 Yorumla
+1 yılAnkete gore 1 kıza 3 erkek düşüyor. O erkeklerden biri de benim galiba :)
01 Yorumlayook; ömrüme o kurşuni renkleri süremezsin
yook; olmaz erken daha biraz geç kalın ne olur
hiç hazır değilim henüz...00 Yorumla
+1 yılvar:)) deliler gibi aşığımmmmmmmmm, seviyorummmmmmmmmmm
00 YorumlaYok ama olsada kaprislerine cekemem ertesi gunu o yol alir puhahaha
00 Yorumla
+1 yılSevgilimiz yok demeyelim de kafamiz rahat diyelim :)))
04 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Adam gibi olursa olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılfazladan sevgilisi olan varsa bir dal uzata bilirmi
00 Yorumla uzun zamandır yalnızım ihtiyacım vardı bu kimsesizliğe
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklere bak be 104 kişi yok a basmış hahahah :D :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok be ne niye acınacak halde olasınız :D bulursunuz illa ki :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ooo bekarlık sultanlık mı alırım bir dal :D
32 Yorumla
+1 yılsonsuza dek sürmez bilirim ;) ben imkansızın peşindeyim... bak sonunda öğrendin :)
00 Yorumlasitede kimsenn sevglisi yokmuşya kız aa herkez benden :'(
00 Yorumla
+1 yılaşkla işim yok geniştir haremim :DADFSA dermişim, neyse yok :D
00 YorumlaYok... daha doğrusu kendime uygun eş adayı yok. bizde takılmaca yokdur.
00 YorumlaYokluğuna alıştık sıkıntı yok gibi gelecekte bölünerek çoğalmayı düşünüyorum...
10 Yorumla
+1 yılherkes bu kadar yalnızken nasıl oluyor da herkes yalnız lan?
00 YorumlaYok tek takiliyom. Takildigim kisi malum gotunu kaldiriyor. Bende tek takilmaya karar verdim.
00 Yorumlanasıl birşey o :)
Sevgilimiz Elizabeth ahahaisdjkaghbdklqwjbhdlahsd jkwq :P00 Yorumlavarda yok da gibi bişe yani bilmiom ne o ya insanın beynını yiyo uff beynım corba oldu :/7
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman neden bunca yalnız insan varken bunca insan yalnız?
00 Yorumla
+1 yılaramıyorum açıkçası o beni bulur ya da ben onunla bir gğn elbet karşılaşacağım kısmet? çok yalnızımmmm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Aylardan ekim ben yine tekim 😛
14 Yorumla
+1 yıl3ay oldu ayrildim evlenecegim kizi arıyorum laf olsun diye bir kizla çıkmak istemiyorum
00 YorumlaBen kısmetsizim bu konuda kimi sevsem sırtımdan vurdu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevgili mi? Ne sevgilisi? Sevgili ne arar bizde?
10 Yorumla- Devamını Gör (270)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat