Ben 22 yaşındayım beraber olduğum kişi daha önce 13 yıl evlilik yapmış ve iki tane kız çocuğu var şu an ise bekar. Bu kişi ile evlilik Nası olur? Ya da olur mu.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Herşeyi yaşamış görmüş iyi biri olsaydı ilk evliliği bozulmazdı senle de hevesi kaçınca bırakıp gider
Ama bana karşı çok ilgili ve alakalı daha önceki eşine böyle davranmadığı içinde pişman olduğunu seviyor ona yaşatamadım sana yaşatayım bari diyor
Sana öyle diyecek ikna edicek seni kimse ben kötüyüm demez bide şuda bi gerçek iki çoçuğu var eski eşiyle hep görüşcek
Zor bi soru sen evlendin mi ya da usun süreli bi ilişkin oldu mu
Hayır bekarım, daha önce evlenmedim ve uzun süren bir ilişkimde olmadı.
Bununla ne kadar zamandır düşünüyorsun
Altı aydır beraberiz
Araniz nasıl iyi ve kötü yanları
Otoriter birisi. Onun dışında benden hiçbir şey esirgemez gayet sevecen fakat hataları da yok değil. Fazlasıyla var hemde derinden etkileyen.
Senin kafandaki acabalar nedir
Acabalar derken ne gibi mesela?
Sende ki soru işaretleri mesela
Onun yanında olduğum süre boyunca alıştığım rahatlık. Şefkat, güvende hissetme duygusu vesaire. Bittiği zaman bunlarda kalmayacak sanırım bu yüzden korkuyorum
Aynen öyle olabilir işte onu kastyedjm
Bu adamın ayrılma sebebi nedir, bunu bilmeniz lazım.
Bu kişinin önceden maddi bir geliri yok. Sabah erkenden kalkıp bataklığa hava soğukken balık yemi için bir şeyler topluyormuş. Eve döndüğünde yorgun halde eşinden beklediği ilgi ve alakayı göremediği için yatakları ayırmış seni aldatırım da demiş aynı zamanda, hal böyle olunca kadını aldatmış. İki sene konsomatris biriyle birliktelik yaşamış boşanma süreci ise bu durum ortaya çıkınca başlamış.
Şu an ise hali vakti yerinde daha önceki hayatıyla alakası olmayan bir biçimde yaşıyor. Zengin sınıfına girmiş durumda
Kaç yaş var aranızda?
Ben 22 o ise 37
Şimdi size ne yazayım bilemiyorum, para insana huzur getirmez, yani adamım önceden durumu iyi değilken eşini aldatması ayrı bir durun, şimdi durumu iyi olduğuna göre aldatmaya daha da müsait, birde bir konsomatris bir bayanl yaşıyor burası da ayrı, beni dinlerseniz uzak durun derim hem aranızda yaş farkı da var, birde burçlarınız uyuşuyormu eyer uyuşmuyorsa birbirine zıtsa siz yapamazsınız, yinede siz bilirsiniz ben gerekeni yazdım.
Benim ve onun Burcu yay aynı burçlarımız. Uyuşuyor mu? Pek alakam yoktur burçlarla. Onun harici söylediklerine katılıyorum.
Google yazın çıkıyor
O kaç yaşında? Ve evlenme nedenin aşk mı mantık mi? Sevdiğin için mi yoksa başka bir şey var mı?
37 yaşında. Aşktan söz edemem, mantık sınıfına koyarak karar verebilirim
Ya daha çok geçsin ya olmaz gibi geliyor. Ailen bu durumu nasıl karşılıyor?
Ailemle onun arası bozuk, yapmaması gereken bir şeyi yaptı. Bir gece ben ev arkadaşımla (kız kendisi) kafa dağıtmak için dışarı çıktığımda, benim cep telefonumdan daha önce anne ve babamın numarasını almış. O gece ise beni tehdit ederek anne ve babamı aradı, babama küfür etmiş babam ona sert çıkıştı diye ama bu noktada babam haklı çünkü hiç tanımadığı bir insan gecenin bir buçuğunda kendisini rahatsız ediyor ve kızını o r o s p u Olarak lanse ediyor. Ailemle de aram bozuldu ondan dolayı. Toparladım sayılır, fakat kırgınlıklarını geçirip o kişiyle devam etme konusunda kendimi bencil ve haksız görüyorum.
Sen dışarıya ciktigin için sinirlenip babanları arıyor ve böyle mi diyor? Bence hiç normal değil.
Sen ona ben ayrılmak istiyorum dediğinde tepkisi nasıl olur biliyor musun?
Evet ama ona rağmen hala onu affedecek sebepler arıyorum. Kendimdeki hataları görmeye çalışıyorum, yine de haklı bir yanını göremiyorum.
İlk zamandan beri onunla ciddi düşünmediğimi hep söyledim. Fakat umut edem evlilik isteyen o. Yaklaşık bir saat önce de bu konuyla ilgili tartıştık. Bana sadece odaya girip kapıyı kapatıp küfür ediyor, veya yanımda ağlıyor. Başka bir şey yapmıyor.
Para için 13 yaş üstü biri çok saçma geliyor bana ya. Ve bu para yani insanlar bir an da fakirlesiyor sonra ne olacak?
Ben korkarım öyle birinden sen nasıl korkmuyorsun
22 yasinda hayatn baharinda neden bu secim?
Maddi ve manevi açıdan bana çok destek oluyor
Hersey parami? İki gun sonra yetmicek onlar çünkü
Sanırım haklısın
Hakliyim tabi aklini basına topla
Niye bekar insan kalmadımı hiç evlenmemiş
Olmaz.
Olmaz
Bence olmaz
Keyfin bilir ben olsam evlenmem onu soruyorsan
Seksli
Saçmalama istersen