Aşk İlişkileri Tanışma sitelerinde nelerin olmasını veya olmamasını isterdiniz? çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Günümüz tanışma sitelerinde, erkekler botlardan, kadınlar ise abazanlardan şikayetçi , nasıl bir tanışma uygulaması olsun isterdiniz Tanışma sitelerinde nelerin olmasını veya olmamasını isterdiniz? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Sosyalleşmek lazım sanal ile bir yere varılmıyor🫤 0 1 Yorumla çılgınaura +1 yıl Sosyal korkusu olanlar ordan yapıyor ama Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. daha kolay olması iyi olurdu 0 0 Yorumla
kinkguy Takip Et Yoda Yaş: 53 +1 yıl Bu site güzel diger siteler ya parali ya da gereksiz 0 1 Yorumla çılgınaura +1 yıl Paralı kısımdan şikayet eyvallah Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl O tarz sitelerde işim yok 0 1 Yorumla çılgınaura +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Bugra170198 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Parasız olması ve yalanın tespit edilmesi 0 1 Yorumla çılgınaura +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yalan söylemek yasaklansa sorun kalmaz bence 0 3 Yorumla çılgınaura +1 yıl Yasaklamak kolayda engellemek imkansız Yorumla Frankie34 +1 yıl Haklısın Yorumla çılgınaura +1 yıl Sen nasıl bir uygulama olsa hosuna gider eksik gördüğün şeyler neler Yorumla
esrakaya1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Tamamen vakit kaybı reel takılın 0 3 Yorumla çılgınaura +1 yıl Reele hazırlık uygulamada tanısıp reele taşımak için diyorum Yorumla esrakaya1 +1 yıl Oradakiler hepsi eğlenmek için hesap açıp millete geyik muhabbeti yapıyorlar Yorumla çılgınaura +1 yıl İşte açıkları söyleki ona göre kodlama hesabı yapalım😄 Yorumla
Biredebiyatöğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tanışma sitelerinin olmamasını isterdim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bot derken 0 1 Yorumla çılgınaura +1 yıl Soru sorudugunda pc otomatik cevap verir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sosyalleşmek lazım sanal ile bir yere varılmıyor🫤
Sosyal korkusu olanlar ordan yapıyor ama
daha kolay olması iyi olurdu
Bu site güzel diger siteler ya parali ya da gereksiz
Paralı kısımdan şikayet eyvallah
O tarz sitelerde işim yok
Teşekkürler
Parasız olması ve yalanın tespit edilmesi
Teşekkürler
Yalan söylemek yasaklansa sorun kalmaz bence
Yasaklamak kolayda engellemek imkansız
Haklısın
Sen nasıl bir uygulama olsa hosuna gider eksik gördüğün şeyler neler
Tamamen vakit kaybı reel takılın
Reele hazırlık uygulamada tanısıp reele taşımak için diyorum
Oradakiler hepsi eğlenmek için hesap açıp millete geyik muhabbeti yapıyorlar
İşte açıkları söyleki ona göre kodlama hesabı yapalım😄
Tanışma sitelerinin olmamasını isterdim.
Bot derken
Soru sorudugunda pc otomatik cevap verir