Sizce nişanlılık dönemimde erkek tarafının böyle olması normal mi?

Nişanlımınla 1 Ay sonra evlenecektik ama öyle sorunlar yaşadık öyle kalbim kırıldı ki maalesef kötüye gidiyor her şey işin kötü yanı ailesi aşırı ilgisiz annem babam bundan dert yanıyor nasıl insanlar diyorlar nişanlım düğünü bir iptal ediyor bir etmiyor ailesine söylüyor yani hal böyleyken ailesi bi arar ailemi konuşur dğeil mi ne yapalım ne edelim diye onca olay oldu hani kalbim o kadar kırıldı ki bunu biliyorlar kardeşi sormuştu mutlaka söylemiştir ama bayramdan beridir aramadılar oğlu evlenecek bir aile düğün yaklaşırken aramaz mı kız tarafını ya da her şeyi oğlu iptal edip ayrılıp sonra ya da iptal etmeyim evlenelim demesi yani aramaz mı ailemi ne yapalım diye ya da oğlumun kusuruna bakmayın diye halası annemle konuşmuştu annem anlattı hiç aramıyorlar sormuyorlar nasıl bi aile ilişkisi bu dedi annem zaten başından beridir diyor hiç gelmiyorsunuz aramıyorsunuz hiçbir şeyi halledemiyrouz iletişimsizlikten demişti yüzlerine ama hala aynılar daha da beterler geçen annesi mesaj atmış size gelelim mi diye bana niye yazıyorsun ki anneme sor hep bana mesaj atıyorlar ailemi umursamaz gibi geleceklerinde bana niye müsait misiniz yazar insan aileme yazar değil mi hayatlarına devam ediyorlar snaki hiçbir şey olmamış gibi düğün yokmuş gibi ne hazırlık ne bi şey yapıyorlar haber verin bari o da yok insanlık yok gezip tozuyorlar ne benim kırılan kalbimi onaran var ne de ailemi takan zTen evi bile kafalarına göre tuttular bizi niye takmıyorlar anlamıyorum arayıp ne yapacağız diye sormak bu kadar zor mu hep annem arıyordu babam arıyordu onlarda aramayınca tamamen koptuk

ben bilmiyorum bunlar anormal geliyor annemde hayatımda bu kadar umursamaz insnalar görmedim hayatımda senin gibi nişanlılık dönemi de görmedim diyor

bu durum anormal mi lütfen paylaşır mısınız benimle

Sizce nişanlılık dönemimde erkek tarafının böyle olması normal mi?