Geride kalanın ahı tutar mı?

6 yıllık bir ilişkimiz oldu bu sürecin sonunda resmiyete döküp evlenmeye karar verdik nişan taktik 4 ay nişanlı kaldık ilk başta hersey çok güzeldi hatta atılan bu adım için benden çok daha hevesliydi son zamanlarda ailesi ve kendi tarafından soğukluk sezdim aramıyor mesaj atmıyor işini bahane ediyor izin zamanlarında da ailesi ve arkadaşlarına öncelik veriyor benimle iletişime geçmiyordu bu yüzden sık sık tartışmaya başladık neden böyle olduğunu sorguladigimda onu anlamadığımı bencil olduğumu söyleyerek beni manipüle ediyordu en son 1 ay boyunca benimle hiçbir şekilde iletişim kurmadı bu sürecin ardından ayrılmak istediğini birbirimizi anlamadığımızi ve mutlu olamayacağımizi soyleyerek nişanı atti içimden geçenlerin boğazıma düğüm olupda söyleyemediklerimi bi ben bilirim benim hayatımda öncelik hep oydu hep hoşgordum anlayışla yaklaştım asla dediğim seylere tahammül ettim maddi manevi incitmemek kendindini eksik hissettirmemek için çaba sarfettim bu yolun sonunda bana kalan koskoca kayıp 6 yıl ve bi okadar büyük hayal kırıklığı oldu sadece bu yaşadıklarım bana yapılanlar yanına kar kalır mi merak ediyorum
Geride kalanın ahı tutar mı?