Iliskiyi bitiren kim oldu?
Genelde ben bitirdim
Genelde karşı taraf bitirdi
Yarı yarıya
Hic iliskim olmadi
1 sevgilim oldu hala devam ediyoruz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Iliskiyi bitiren kim oldu?
Ben ölü numarası yaparım. Karşı tarafa bitiririm.
Kadınlar kendini bu yönden önemli zannediyor. Ama gerçek hiç öyle değil.
Bitiren kadın olunca, ne vicdan sorunum oluyor, ne geri dönme ıstırabı ne de başım ağrıyor.
Erkekler akıllı olsaydı, bütün ilişkileri kadınlara bitirtirdi. Çok rahat oluyorum.
Ölü taklidi yapip kayıtsız kalarak karşındakini bitirmek zorunda birakinca daha cok yipratirsin ve daha cok vicdan yapilacak sey olur. Direkt yapamıyorum bitirmek istiyorum demek daha az yıpratıyor. Senin de karşı tarafa bitirtme sebebin hic yoktan elimdekinden olmayayim düşüncesi ama karizma cizilmesin diye yalandan vicdan micdan diyorsun😂
Kişiliğim böyle. Elimdekinden olmayım değil. Mesela ODTÜ mezunu bir kadın vardı. İnanç konusu ile bazı davranışları sebebiyle kadınla birlikte olmak istemiyordum. Neyse ben arayıp sormadım. Bu ağzına geleni saydı, sonra yüzüme kapattı. Oh be dedim. Ertesi gün yeniden aradı, ulan sessiz kalınca benden kurtulacağını mı zannettin dedi yine sustum. En sonunda o akşam ağzına geleni söyleyip bitirdi. Ben Allah'a şükürler olsun dedim. Hoşuma gidiyor, kadınlara bitirtirmek. Çok rahat oluyorum vicdanen.
Bitecek potansiye sahip ilişkiyi önceden fark ediyorum. Kimse kimseyi üzmesin yipratmasın hatta ona da kolaylık olsun diye ilk ben bitiriyorum.
Uğruna savaşılacak bi ilişkiyse zaten bitirmek istesende bitmiyor. Karşı taraf sana, düşüncelerine ve hayatına saygı duyarak seni sevmeye devam ediyor. En olmayacak konular bile hallediliyor
Cevap
6Cevap
Hiç ilişkim olmadı
Genelde karşı taraf bitirdi.
Genelde bitiren taraf olmam istenmediğim için erken davrandılar : )
cut.
Genelde ben bitirdim ama karşı tarafta bitireyim diye uğraştı onunda hakkini yememek lazim
Haddinden fazla verilen değer
ben bitirdim
İlişkimi başlatmayan sebep tipim dbdnnsksks
herkes her şey
çok olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?