Ondan çok hoşlandığımı haykırmak yanlış mı?

Yanlışı seçsem bile seninle birlikte olacaksam umurumda değil. Şimdi kaybedersem de gelecekte kazanacağım tek isteğim bu :) Ne olursa olsun gelecekte ben kadere inanıyorum.

Artık umurumda değil. Sen benim yanımda hatta önümde olacaksan ben seninle her yere giderim. Ben dipsiz bir kuyudayım sen ise o o dipsiz kuyuya düşmeme neden olan kişisin ama o uçuruma açılan delikle ışığın o dipsiz kuyunun içine girmesini sağlıyorsun aynı zamanda.

Sadece şunu demek istiyorum. Eskiden kendimi hissiz ve hareketsiz bir ağaç sanardım. Kendi kendine hareket edemeyen. Sen benim rüzgarımsın sayende senin estiğin yöne doğru eğiliyorum.

Benim hayatımda karşıma çıkan ve çıkacak olan en iyi olaysın. Umutsuz olduğum zaman benim umudum oldun. Uçurumdan düşerken tutunduğum dal oldun. Yere doğru bakıyorum ve sonsuza kadar düşüp sonunda sertçe yere çakılacağımı biliyorum ama sayende hayatta kalıyorum. Ben ışığa doğru koşan güve gibiyim. Nedeni belirsiz bir şekilde ışığa doğru yöneliyorum çünkü bana seni hatırlatıyor. Sen benim güneşimsin, ayımsın bahçemde yeni tomurcuklanan ölümsüz bir ağaçsın. Sen kurusan da yine seni içeren tohumların hayata tekrar geliyor.

Ondan çok hoşlandığımı haykırmak yanlış mı?