Yaa çok sağol gerçekten mutlu oluyorum böyle moral verici yorumlar geldikçe bana🙂ben nasıl onun olabilirim sence amacım ciddi her zaman çok seviyorum kusursuz ve hoş birisi😇
Öncelikle doğru zamanı bekle ve o zaman geldiğinde duygularını aç. Hissettiğin gibi o da senin aşkına karşılık verirse eğer adım adım planlarınız olsun. İşte buluşma planları, nasibinizde varsa evlilik planları falan. Her şeyi çok yavaş yavaş ve tane tane yaşayın. En önemlisi de onun kusursuz biri olduğunu düşünme. Psikolojik olarak zarar görürsün çünkü. Kusurlarıyla kabul et bu sana kafidir 😊
Ben onu gerçekte hiç görmeden sevdim fotoğraflarini görmüştüm işte ama gerçekten aşık oldum farkı sehirlerdeyiz yüz yüze gelme hayallerim var tabi evlenmek te istiyorum ben 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gerçekten öyleyse ne mutlu size 😄
Evet gerçekten çok aşığım kalbim sadece ona aitt oda bana ait 😇😇🥰
Bak ben de mutlu oldum şimdi. Her şey gönlünce olsun inşallah 😄
Yaa çok sağol gerçekten mutlu oluyorum böyle moral verici yorumlar geldikçe bana🙂ben nasıl onun olabilirim sence amacım ciddi her zaman çok seviyorum kusursuz ve hoş birisi😇
Öncelikle doğru zamanı bekle ve o zaman geldiğinde duygularını aç. Hissettiğin gibi o da senin aşkına karşılık verirse eğer adım adım planlarınız olsun. İşte buluşma planları, nasibinizde varsa evlilik planları falan. Her şeyi çok yavaş yavaş ve tane tane yaşayın. En önemlisi de onun kusursuz biri olduğunu düşünme. Psikolojik olarak zarar görürsün çünkü. Kusurlarıyla kabul et bu sana kafidir 😊
Ben onu gerçekte hiç görmeden sevdim fotoğraflarini görmüştüm işte ama gerçekten aşık oldum farkı sehirlerdeyiz yüz yüze gelme hayallerim var tabi evlenmek te istiyorum ben 🙂
Acele etme bu konuda. Doğru zamanı bekle. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah daha mutlu olursunuz 😄
Teşekkür ederim gerçekten ☺️
Normal senin uydurman
Mhmetmi
Yia evett sence? 🙂
O şu an pelinsuyu düşünüyor
Demekki çok Zengin birisi 🤑
Ben öyle şeylere bakmam tamamen sırf kendisi diye seviyorum sadece beraber olalım yeter hiç bişey farketmez 😇
Dürüstce mesleğini söyle ozaman
Öğrenciyiz biz
Hmm kara sevdaya mi düştün
Evet hemde çok lütfen bir yol goster onla olmak istiyorum çok aşığım
Nasıl biri yani davul bile dengi dengine demişler
Birbirinize yakışıyor musunuz
Yakisiyoruz 1 senedirki seviyorumm hiç bitmedi duygularım hep aynı ona olan hislerim😇
Bana mesaj at sana taktikleri vereyim
Burdan versen olmaz mı çok bişey istemiyorum sadece onla olmak istiyorum ben🙂
Buradan olmaz ya herkes okuyor rahat yazamam sende bende