AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
tabii ki, noluyoruz abi ya modu açılır
hahaha işte bu kadar... ne iş hayırdır bi versene o telefonu bakayım... :))))
Versene mi? Söker alırım :D
oooyyy harikaaaa :))))
Evet genelde erkekler bunu harika bulmaz ama :D yanlış alarm ise alırız gönlünü nolacak cınımm
kıskanılmak hoşuna gider fazla ağır tepki vermedikten sonra..
geçen eşime kızdım gücendim ve hiç aramadım. çok geç kaldı dışarıda işleri vardı ve telefonunu yanına alamadığı ortamdaydı. dönmüş gelmiş bakmış telefona, tek bir aramam veya mesajım yok. hayırdır sen hiç mi merak etmedin beni ve bi kere bile aramak aklına mı gelmedi diye bi ton kızdı :)))) aklıma gelmedi işlerim vardı dedim. :))))) dozunda kıvamında tepki önemlidir.
Güzel taktik :D
Eyvallah
Nedenini sorarım sadece
Bir arkadaş mesaj atıyor dedi...
Kiminle, nasil, ne vakitte iletisim kuracagini bilen akli basinda bir adam guven verir. Aklima bir kere suphe girdi mi ben artik ne iflah olurum ne de ikna olurum, gecmis olsun. Bakmam gerekecekse guvenimin evsafi artik bozuldu demektir.
Sana sormaycem cevabı biliyorum 🙂
Bakmam, bana mutlaka söyler çünkü. "Yeni birbakım ürünü gelmiş" deyyu🙂
Ben bakarım evet. Hahaha demek anca öyle şeyler için bildirim gelir.. Peki sana ne bildirimi gelir? Eşin bakar mı hayırdır diye
Bakar, esirgemem.🙂
Baksın baksın. Çok da salmak doğru değil
Yani istediği gibi bakabilir tabi ben genelde watsapta iş akraba harici görüşme pek yapmam. 🙂
Pekiii
Tabi görünmeyen uygulamalar, onlardan görüşmeler olabiliyor ama assslaaaağa kmtü niyetli değull😏
Yaaaa sen ne fenasın beee kocamı ablukaya alıyorum hemen. Ahaha çok kötüsün
Adam vağızın ne suçu var.🙂
Benimki tamamen iyi niyetimden🙂
Benim adam mesaj yazmayı sevmiyor ne güzel. Bana yazdırıyor fırsat buldukça. Uğraşmaz yani mesajla. Telefonla konuşması lazım 🤭 ama gene de ben ablukaya alayı.. Gerçi enerjisinin tamamını tükettiğimi düşünüyorum. Kalmaz ya başka enerji... Yuh derim valla yuh derim...
Madem zeki birisi, neden riske stsın ki elindekileri? Onun zekâsına güven! Alt beyin ile üst zekâ aynı anda çok çalışmaz. Madem sende boşluk bırakmıyorsun, zor, çok zor, hakketten yuh denir.
Valla hiç boşluğu yok. Fazlası var eksiği yok 🤣🤭 daha da enerji kalmaz sanmıyorum.
İnşallah. Maşallah nazar olur söyleme her yerde, kem göz çok🙂
Hahaha kime dicem beee... Ben arkadaşlar arasında konuşmam asla... Burada da kimse tanımaz etmez.. 🤣🤭 Geçenlerde arkadaşım dedi ki sizin kocana aranızda tutku var ama belli davranışlarınızdan dedi... Ben de aaa tutkuluyuzdur dedim. Belli dedi.. Kaç kere yapıyorsunuz haftada 5-10 dedi.. Şok. Kaldım. Bir grup halinde idik. Nolmuş Nolmuş diye ortalık karıştı. Kızım söylenmez ayıp dedim. Yok dedi sessiz kaldın bakışından anladım ben... Yer yarılsa içine girsem... Kesinlikle bir şey demedim ama bi anda ortalık karıştı. Çiftlerin özel yaşamı böyle anlaşılır mı ya?
Kadınlar gerçekten anlıyor. Bu konuda bazı kadınlar tam kunduz, hele bir hesabı varsa dikkat etmek lazım, o yüzden ayda yılda bi işten başımızı kaldırınca" demen daha iyi olur. Tikkat et, cadılar halâ aramızda🙂
Hehhee diyemem yaaa... Dondum kaldım bu konuda yalan da söyleyemem doğru da.. Eşimle hesabı olduğunu sanmam. Öyle bir izlenim edinmedim. Ama bu konuyu düşüneceğim de çoktan sakız etti beni tüm arkadaşlara 😳
O kişi de öyle bir düşünce olmaya bilir, nedense bu konuları konuşmayı seven kadınlar çok ama ortam içinde "keşşşşkieh benim olsa" diye içlenen bekârlar, performans mağdurları, kardeş koca mağdurları, Hüseyin Bolt mağdurları olabilir.
https://m.youtube.com/watch?v=nt-_w8gfYMk
Evet sık sık kendi de konuşur ben çok esnek biriyim falan filan diye. Genelde yorum yapmam.
Konuşmamak daha iyi aslında ama eminim o hanımın, instagramını görsem orada da bu gizli teşhirler farkedilir. Genelde insanlar bilinç altında yargıladıkları şeye ortak ararlar. Kiloku insanların, herkese yemek ısmarlama çabası gibi, mevzuyu suç olmaktan çıkarıyorlar. Diyeceksin ki suç değil" evet değil ama o, bilinç altında, çocukluğunun "ayıp" kavramındaki heyecanı hissetmekte diye tahmin ediyorum. Böylece bir psikologluğum eksikti diyorum kendime. Videoyu izledin mi, adam efsane🙂
O kadar bıktım ki güldür güldürden... Bizim evde aylarca full bu izlendi. Bakmayayım şimdi.
Tamam hayırlı işlerin olsun. Kolay gelsin 🙂🖐️
Eyvallah sağolasın. Sana da kolay gelsin
insanları sıkboğaz etmekten vazgeçin derim
boğmayın eşlerinizi
Boğacapım 🤣
Bir gün olsun uf demedi o kadar sıkmıyorum demek..
Bazen aramıyorum geç kaldığı zaman (mesela azıcık kırgınsam aramam) insan hiç mi merak etmez tek bi çağrı mesaj vs bırakmamışsın. Bi saat geciktim. Bu adam nerede diye düşünmez mi insan? Bu kadar mı merak etmedin? Diye hesap soruyor 🤭🤣
Her ilişkinin ritmi farklıdır. Demek ki bizimki böyle sık boğaz edilmeyi seviyor.
Bakarım kontrol ederim hesap sorarım. Versin hesabını yahu... Azıcık hareket gelir işte savunma yapar 🤣
asosyal çok fazla arkadaşı olmayan sadece evi işi ve eşi üzerine kurulu ana kuzusu bir adam canlandı senin yazdıklarından sonra gözümde
Valla istediğini düşün. Hiç öyle biri değil. Ana kuzusu hiç değil. Çok sosyal bir işi var. Akşam olunca insanlarla iletişimi azaltmak istiyor ve ailesi ile vakit geçirmek istiyor. Asosyallik ise, olabilir. Ama ana kuzusu hiç değil. Sadece ailesine (bana ve çocuklara) çok düşkün.
anlaşıldı kocan sana aşık
ve kaybetmekten korkucak kadar seviyor bunu başarmısın ya da sen hiç bir şey yapmadan o sana karşı bir hayranlık oluşturmuş. ama unutma herkesin kendine ait bir özeli olması gerekli.
Kader kısmet.
kader gözkırpmış sana hatta gülümsemiş tadını çıkart o vakit :)
Eyvallah
Hayırdır diye sorarım da öyle alıp bakmam. Normal bi durum değil sonuçta ne oldupunu sormak hakkım
ben de sorarım. alıp da bakarım. hayırdır bi sorun mu var çözelim derim. kimmiş o derim
Biraz sert bi tavır 😀 bana yapsan heralde “al valla çöz bu nedir ya” diyip telefonu veririm direk
sert bi tavır takınırım. böyleyim. beni böyle sever.
Muhakkak :)
Ulu orta yerde bırakıyor ve benim yanımda da mesajlaşabiliyprsa sorun yoktur demek.
bakmam da, sesini bir kıs gözüm derim. sesi beni irite eder.
Hayır; sormam, bakmam, sordurmam, baktırmam...
Hayır umurumda olmaz eşim anormal bir durum olsa açık verir zaten.
nereden geldiğini bilir ve öğrenirsem etmezdi sanırım.
Evet, sorarım en azından..
Yani, sorarım en azından
Gece çok geç saate olursa merak ederim
Hıımm anladım
hisuma gider seven ilgi gosteren kadin
Sevgilinin telefonuna dıt dıt dıt sürekli mesaj geliyor, başkaları tarafından ilgi görmesi mi hoşuna gidiyor? Hımm
yo ben sevgilimden gelen dit dit ditlari kast ettim yanlis anlasilmasin 🙂
Anladım. Yok benim sorum o değil. Soruma cevap verecek misin? Bekliyorum
ya ben sevgilinizden size diye anladim ondan ya hala hala😃
Hahaha bu ne kaçamaklı cevap yahu.. Yok ben kastettiğimi izah ettim. Çok rica ederim yanıtı alabilir miyim
yav valla bak ben oyle anladim uyku sersemli sen bu gidisle benim canimi alacan heee ezrail bile bukadar israrci değil 😃😃😃
Pekii tehdit var ısrar yok hesabı olmasın o halde. Teklif var ısrar yok boyutunda kalalım. 🤭🖐️
baya baya tehdit ettim evet😃😃😃
Sorar bazen kimden diye ama bakmaz:)))
peki ya bakarsa?
Baksın gizli bişey yok, kızkardeşimle yazışırız ya da işyerim dir:))
pekiii
Teşekkür ederim
İkisi de yok 😊 nasıl bakıcaz
Bekliycen.. Olunca bakarsın. Ne bakıyorsun derse bu benim mürvetim dersin🤣
😊😂😊 Aman ben bakmam, cocuk değil gizli saklı bir şey yapsın
Yok gebe de bakmak lazım arada
*gene
Asla bakamam ben güvenirim hanımıma
Pekii
Enişteye de sen bakma
Bakarım ben.
Neden bakıyorsun hayırdır dedi. Neden bakmayayım sorun ne dedim 🤣
Hahaha adamı rahat bırak ablaa
Bırakmammmm
Kacırmazlar 😊😊
Ben gözümü dört açayım da
Tehlike çanları calıyor mu ablaa
Yok beee arada böyle kıskanıcan ki hareket gelsin. Adam yedi yirmidört yanımda bu aralar.
Abla yanlışla mesaj bile gelemez eşine ☺️ o kadar yakınsınızz
Cep telefonunda gizli arayüz nasıl açılır bilen bir adam... Yapacak olsa yapar yahu.
Bak ne güzel dedin abla yapacak olan her türlü yapar
Evet kesinlikle
Boşanma avukatı lazım olursa tanıdık var ☺️😂
Yok gerek yok. Evliliğin bereketi kaçar o konuda şaka yapmam ağzıma almam o lafı
Aman Allah korusun şakayı ben yaptım zaten hep mutlu olun İNŞALLAH
Amin mutluluk her daim hepimizin olsun
Amin İNŞALLAH
son derece eder...
Evet rahatsız eder ve mutlaka sorgularım
Gelen messjlara bağlı
Güven önemlidir
Evet, Bakarım.
cut.
Sevgilim yok lgilenmiyorum
Bakarim oda bakabilir rahatsiz olur insan illaki
alır bakarım hayırdır bu diye aynen dediğiniz gibi
Evet sık gelirse bakarım
Yok bakmam
yalancınınnnn? :))))
Yohhh
yalancınınnnn? :)))
Ben alıp bakmam onu rahatsız etmem bunu yapmak ilişkiye zarar verir ama şunu yapmak ona çaktırmadan onun telefonuna casus uygulaması yükleyip ona gelen mesajlari kendi telefonumdan bakarim
ahahahahha ağzım açık kaldı...
çok fenasın
Ne sandın teyze 😂😂
ahahah çok fenaaa :))))
Hukuksal açıdan belki sorun olabilir 😳
çokkkk. kişisel verileri ifşa suçu.
Evlisin ama
evet ama evlilik hukuka uygunluk sebebi değil. :)) üzgünüm
Ozmn bu fikir olmaz teyze 😂
olmaz tabii. dikkat etmek lazım.
Doru
Eder