Benim çok hoslandigim bir trans erkek var doğuştan kız olarak doğdu kendini erkek gibi hissediyo ve ameliyatla erkek olcak bedenen zaten insan hissettiği cinsiyete göre yaşadığı için o benim için biyolojik erkekten farkı yok çok yakışıklı ve onunla denemek istiyorum çok fazla istekli olsam kacarmi acaba çocuk bana dokunmasını istiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Erkek arkadasım trans erkek cikti onu cok seviyorum asigim bu zamana kadar asla fark etmedim sevistik birlikte uyuduk uyandik herseyi ama bunu bana neden soylemedi :( ben onu seviyorum zaten evıne gıttım kücük bir kız cocugu fotografi vardı bu kim diye sordugumda benim o dedı sok gecirmistim önemli olan bu degl onemlı olan bana soylememsi
Kanka süper. Olabilir. Güzelde deneyim yaşarsın
Bencede güzel deneyim ama çok belli edersem çocuk kacarmi benden
Üstüne atlayasim var onun
Yahu şu an hemcinsin. Al karşına konuş. Ben seni erkek gibi görüyorum de. Zaten onurunu okşucan. Eğer sen güzelsen kesin sana düşecek
Ben seni erkek gibi görüyorum dedim hoşuna gitti ama yatağa gel desem gelir dimi ya haklısın ay destek ciktogin için sagol
şu an hemcinsim değil ameliyat olmadı ama erkek gibi hissediyo kendini garibim aynı siz gibi biz kadınlar fenayiz trans erkeklerde size benziyo
Yahu hem cins ne demek. Aynı cins. Yani daha ameliyat olmadı.
Konuşalım mı
Olması gerekmiyo diyorum anlamıyorsun insan yalnıs bedende doğdu diye kadinmi olacak size bunu anlayamadık bı turlu cahilsiniz erkek hissediyorsa erkektir kadın diyemezsin ameliyat olmasa bile ben erkeğim diyosa erkektir
oda senin gibi azgınsa harika deneyim yaşarsınız.
Ama sanırım halen kadın kim kimi skcek bu ilişkide şimdilik
O beni *. cek erkeğim diyen o ben kadınım o erkek tabiki o *. cek kadın değil erkek gibi hissediyorsa ameliyat olsun olmasın erkektir benim icin
Ameliyat olmasa da bi straponla sever seni sabaha kadar
Evet straponla seve. cek zaten
Bişey deyimmi sizde de suç var siz bu lgbt bireylerini olduğu gibi kabullenseler hepsi çok iyi insan aslında trans erkekler sizin hemcinsiniz işte ne var yani destekleseniz
Ben olduğu gibi kabul ediyorum zaten.
seviyorum trans ve travestileri
Neyiyle dürtecek sana çok merak ettim, en fazla parmak kullanır :d
Beni de tanistirsana onunla ☺️
Senin ananı sık. sin diyemi
Anneni si. ker bence çünkü kendisi sadece kadınlara aşık
Anneni becer. sin istiyorsan söyleyim zira kendisi kadınlara asik
Ananla onu yalnız bırakma çünkü her an cici baban olabilir senin
Annemle yalnız kalamaz zaten annemden bile kıskanırım ben onu
Anneni bana bırak sen. Grup dalarız biz ona
at at
Ama yatağa aradım geliyo kendini erkek gibi hissettiği için onu tahrik edip kadınlığımı kullanmak istiyorum sen olsan yatağa atarmiydin trans erkek olan kişiyi
Başka kadınlarda değişiklik olsun diye aklından onu yataga atmak geviyomudur acaba ya
Kıskandim onu bi anda başka kızlardan hepsi ben gibi düşünüyordur ozaman yatağa atsam diğer kızlarda arzuluyodur belki onu değişik bi duygu
Yapayabilir seni
Napabilir
Anlamadım ki dediğin şeyi napar bana
Ona karşı istekliyim belli etsem napar acaba
Sansür atıyor yorumlarda
Anladım. Koy yazdıklarının arasına ozaman yapmaz
Yine yapıyor hesap kapanır
Ozaman tamam küfürlü yazma
Dm gel
Mantıklı
Bencede
O zaman at gitsin
Atacamda ben azginim çocuk korkar benim azginli. gimdan
istekli kızları bende seviyorum çünkü bende azginim 7/24 seks yapsam doymam senle seks yapan şanslı
Valla onunla yapmak istiyorum ama başka kızlarla gönül eğlendirme peşinde galiba
Nie başka kızlar daha mı sexsi güzel senden sen neresindesin bu işin ki o başka kızlar pesinde
Ne biliyim ya hep başka kızlarla yatıp kalkiyo gözü beni görsün diye yatagina girecektim ama gözü hep başka kızlarda 24 saat internet başında karı pesinde
Hepsinin tadına bakıyor işte sende başka erkeklerin tadına bak denk gelirse birde ona bakarsın yani
Valla önüne gelen çiçekten bal aliyo beyefendi
İmkan varsa alır neden degerlendirmesin kimi para ile kimi tıpi ile götürür ballari
Baştan çıkarmalısın
Oha nasıl baştan cikarabilirim onu sence napiyim
Mini etek giyip evimemi davet etsemki kendinide erkek gibi hissediyo tahri. k olur mu sence
😅😅Orası sende
Denemelisin
Sonuçta kadınlardan hoşlanıyo bende kadınım dekolteyi giydimmi aklını bile alırım onun şimdi kendinide böyle erkek gibi hissediyo ya baştan cikartacam kafaya taktim