An itibariyle 4 yillik çok sevdigim kadın telefonda bagira çagira ağlamamla bitti. Canım çok acıyor 4 yılda her şeyi yaşadık. Çok aşıktım kalbim çok acıyo an itibariyle 100bin mesaji sildim ondan kalanlari

An itibariyle 4 yillik çok sevdigim kadın telefonda bagira çagira ağlamamla bitti. Canım çok acıyor 4 yılda her şeyi yaşadık. Çok aşıktım kalbim çok acıyo an itibariyle 100bin mesaji sildim ondan kalanlari

Hayata bak ben sevsin diye dua ettim beni görmedi sevgimi küçümsedi bana o... pu gözüyle baktı kalbimi hala acıtıyor bana benzeyen (huy olarak) bir kızla 8. ayındalar halbuki bana ciddi ilişki insanı değilim demişti... sana bakıyorum şimdi (hislerimle ve anladığım kadarıyla) çok sevdin hediyelerle boğdun ailenle tanıştırdın her şeyi yaptın verdin ipleri onun eline sevgin ağır gelmiş senden ayrılmayı seçti. Kardeşim al kararını unut onu, ben onunla ilgili her şeyi sildim, içimde hala yara mevcut ama temiz kalbimle ettiğim duaları yaşayacağını da biliyorum pişman olacak onu da biliyorum sen unutmaya bak bugün ağladım onun yüzünden yine ama değmeyecrğini de biliyorum. Gücüm yok psikoloğa gideyim, senin gücün varsa git hatta her şeyden önce arkadaşlarınla ailenle vakit geçir tek kalma tek kalırsan onu o kadar çok düşünürsün Allaha dua et havale et göreceksin her şeyi... Umarım değerini bilecek güzel bir insanla karşılaşırsın.
arkadaşım yok dertleşecek kimsem yok bak sen kara vermişsinde ne olmuş hala ilk günkü gibi ağlıyorsun biz seviyoruz ne kadar karar verirsek verelim acımız dinmiyor
Bizim hikayemiz farklı, isteseydik belki evlenmiştik ama kendisi duvar ördü bana karşı, önyargılı yaklaştı çok kırıldım babasız birisi olarak üzüldüm. Ben onu Allaha anlattım Ayetel Kürsiyi hatmettim her şeyi yaptım onun için ama her şey boşaymış annemle dertleştim kalbim çok kırıldı dye üzülme dedi sende annenle dertleş en kötü. Destek olacaktır sana. Çevremde 7 8 senelik ilişkiler gördüm evliliğe gidildi ya aldatmayla bitti ya da sizin durumunuza benzer bir durumla. 4 yıl fazla süre dinmez ama insanın verdiği sevgi acıyı da artırıp azaltıyor bu da var.
20 kere falan döndü sence yine dönmez mi
20 ne sizinki toksik olmuş nasıl desem zıt kutupsunuz birbirinizi ya itiyorsunız ya da çekiyorsunuz kardeşimden biliyorum olmuyor sonu hüsran kardeşim kendisine gelemedi hep yanında oldu o şekilde atlattı. Sizin ki de toksikleşmiş bence bitmesi iyi oldu dönse de ya ilgiye acıkmıştır ya da çıkarı için kızma bana ama böyle maalesef ki
sevdiğini çok kanıtladı bana bişey olacağından korkup günlerce ağladı
Ailesiyle sorunu mu var? Böyle yapmasının bir sebebi olmalı kanımca.
babası öldü
Dönmez mi
Babasız olan ben şu sorunun cevabını vereyim kızı anlıyorum. Bu yara içte kalır savranışa yansımamaya başlar bende böyle oldu ilişkilere vs yansıtmam yoksa hayat geçmez o da öyleyse belki başka sorunları vardır sana paylaşamıyordur, şu an dönmez diye düşünüyorum.
Benim gördüğumu bilmeden kendi hikayesinde bunu paylasmiş az önce gördüğümü bilmiyor tabi sence ne anlama geliyor? Niye bunu paylaşti gördügümü bilmeden? https://imgyukle.com/i/nq2HHP
Link açılmadı kanka
Belki sende göremediği bir şey var ya da ailesi veya arkadaşlarına ithafen paylaşmış olabilir geniş bakmak gerekiyor
Benim tam tersimmis gibi laf sokmak için paylasmis olamaz mi
1 saat once aglatti beni baskasi icin attigini sanmiyorum
Sen onu daha iyi tanıyorsundur eğet gitmeden önce bunu sana ima ettiyse sana gönderme niyetiyle o hikayeyi paylaşmıştır.
Yani şöyle düşünüyorum onu cok sıktığım için ayrildi telefonda da dedi hayatima çok kariştin vs vs ama beni ağlattiktan 1 saat sonra niye bunu paylaşsin ima olmasa
Yani bilemedim şimdi 🤷🏻♀️
Başkasi mi var diyorsunuz. Başkası olsa yorum atardi fotolarina hikaye atardi onla
Sanmam ya öyle hssetmedim, bu arada EİG için teşekkürler umarım aranız düzelmiştir.
Rica ederim maalesef düzelmedi o günden sonra iletişim kurmadim ama instagram hesabinda sürejli laf sokan şeyler paylaşiyor hikayelerine baktigimi görmüyor ama görebileceğimi biliyor. Ve benim storylerime arkadaşinin hesabindan bakip engelliyor ben görmiyim diye. Yani hem laf sokucu story atiyo hem benim storyleri izliyo
Cevap
1Cevap
Zamanla geçiyor ve sen üzüldüğünle kalıyorsun. Zor bir durum biliyorum ama alışıyorsun.
4 yilda 20 kere gitti geldi. Bu sefer çok ciddiyim dedi gelmez mj geri
dönmez mi yani
öyle deme başına gelir görürsün
İüzücü bir durum yapacak bişey yok geçmiş olsun
Kalbim aciyor
biraz daha acıyacak ama alışacaksın merak etme
Dönmez mi yalvarmaz mi
dönse bile kabul etme daha çok üzülürsün artık kalp kırıldı bi kere
o sadece sinirlenince böyle beni sevdiğini kanıtlayan o kadar çok şey yaptı kiii
Ben olsam affetmem sevgi bu değil çünkü
döner mi ki
dönebilir ama gurunu küçük düşürme ilerde lazım olacak
uzun sürer ama pişman olur dimi
Keşke biraz da problemden sözetseydin.
Ya onun ilgisizliginden kavga ettik ayrildi 2 ay once ben barismaya calsitikça istemedi. Az oncede telefonda sevmiyorum artik istemiyorum seni diye bagirdi durdu
Anladim. İlişki tükenmiş.
dönmez mi bizim çok renkli çok aşk dolu ilişkimiz vardı
Başta ilgisizlik. Ardından iki ay ayrılık... umut yok gibi..
ama 4 yılda buna benzer çok şey oldu gibi
Bence ilişkiyi zar zor sürdürmüşsünüz gibi. şu an nasılsın
geçmiş olsun kardeşim
Teşekkür ederim ne olucak şimdi 4 yil dile kolay
mecbur unutup alışacaksın yoluna bakacaksın
Unutamiyorum geri dönmez mi
Bilmiyorum onu sen daha iyi tanırsın.
Istemiyorum sevmiyorum artik çok ciddiyim diye bagirdi
bittiyse bitti uğraşma sende gururun olsun başka kız mı yok
ona çok alıştım tenine sesine kaprislerine nazınaaa
seni istemeyen biriyle zorla sevgili olacak değilsin belli ki kızın sevgisi bitmiş
bitmedi hayır bitmedi ben onun içindeyken bile sana bişey olmasından çok korkuyorum diye hüngür hüngür ağlardı
puhahaha
Niye boşandınız?
Ayrildik istemiyorum sevmiyorum seni artik diye bagirdi
Ya onun ilgisizliginden kavga ettik ayrildi 2 ay once ben barismaya calsitikça istemedi. Az oncede telefonda sevmiyorum artik istemiyorum seni diye bagirdi durdu
ama 4 yılda buna benzer çok şey oldu gibi
ama hep sevgimiz taze kaldı
Telefon rahatlamış,
Ulan ben ne diyorum sen nediyosub
Aah be kardes
4 yil dile kolay telefonda unuttum seni istemiyorum diye bağırdı canım çok aciyor
Doner belki
sence %kaç bu sefer çok ciddiyim sevmiyorum istemiyorum dedi
4 yılda sadece 100k mesaj mı
Bu son 2 yildiklari. Sagolsun beni 20den fazla kez terkettiği için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?