Keko bir erkeğin sizi kullandığını nasıl anlarsınız?

Yanlış anlaşılmasın ama genel tarz olarak keko demek istemiştim. Benim eski sevgilim kekoydu açıkçası. Hiçbir yalanını kanıtlamış değilim ama bazen saçma şeyler yapıyordu ve saçma açıklamalar yapıyordu. Sürekli bana beni sevdiğini söylüyordu ve gerçekten değerliymişim gibi hissettiriyordu. Bütün hesapları da bendeydi zaten. Hatta geleceğimiz hakkında falan bile konuşuyordu. En değer verdiği ailesi ile bile tanıştırmıştı. Bilmiyorum gerçekten iyi bir manipülasyon mu yapıyordu yoksa gerçekten seviyor muydu? Biz bir sebepten ayrıldık, ben ayrıldım daha doğrusu çünkü bir yalanını yakalmıştım ama yüzüme baka baka yine de yapmadım diyordu. 4 gün sonra da yakın arkadaşıma yazmıştı ona +18 üzerinden bir ima yapmıştı. Bunun üzerine ona yazıp engellemiştim. Biraz zaman sonrasında bana başka bir sosyal medya hesabımdan ulaştı ve bunun yakın arkadaşının yapmasını istediğini söyledi. (Onun yakın arkadaşı benim yakın arkadaşımın eski sevgilisiydi.) Ve biz biraz konuşmaya başladık. Sonra benimle konuşurken sevgilisinin olduğunu öğrendim. Bana, beni unutamadığını söyledi. Tekrar engelledim. 3 kez aralıklı şekilde geri döndü bana. Hala da aralıklı şekilde yazıyor 3 gün sonra falan. Onu hala seviyorum, inanmak istiyorum ama inanırsam hata mı yaparım diye düşünüyorum. Beni kullandı mı seviyor mu bilmiyorum çok iyiydik çünkü ilişkimiz içerisinde.
Keko bir erkeğin sizi kullandığını nasıl anlarsınız?