herkese selam evet arkadaşlar fazla uzatmiycam iş yerinde bi kızın hoşlanıp hoşlanmadığı nasıl anlaşılır istisnalar dahil bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yazar mı lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
Pardon bi kızın hoşlanıp hoşlanmadığını yazacaktım?
İş yerinde bi kadar kızın hoşlanıp hoşlanmadığı nasıl anlaşılır?
kanka daha detaylı anlatayım belki fikrin olur şimdi ben işe yeni başladım bi hafta 10 gün oldu başta hiç Muhabetimiz yoktu ondan sonra ben yaklaştım sonra o benim çalıştığım yere malzeme getiriyor başta ben yardım etim ama ondan sonra o yardım istemeye başladı
Yani bu anlattığında pek detaylı olmamış. Sen yine nabız yokla derim. Mesela kişisel şeyler sor. Sosyal medyadan takip et. Oradan da bir süre gözlemle. Anlık bir yüzüne güldü diye senden hoşlandığı anlamına gelmez yani. Bu kızlar çok farklı varlıklar. İyice gözlemleme yapmak gerekiyor. Ben sırf bu yüzden çok fazla yanıldım, ama yeterince dersimi aldım.
Yeminle nokta atışı yaptın reis çok ilginç farklı varlıklar daha öncede bana bakıyordu bi tanesi çok bakıyordu gittim konuşmaya çalıştım kız yüzüme bile bakmadı ama konuşmadan önce de yiyecek gibi bakıyordu
hayır kanka instasını bilmiyorum ki bide ben konuşuyorum şakalaşyorm belki kibarca ama kişisel sorular sorup da sosyal medyasını istiyemem çünkü yeni başladığım için ortama da pek dahil olmadığım için çekiniyorum o yüzden peki takip etsem ne olucak ki sanki
Attığın storylere cevap verip vermemesi önemli etken. Maksat muhabbeti ilerletmek, zaten muhabbet ilerleyince durumu anlarsın direkt, sen şimdilik acele etme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer kendisine çay kahve yaparken sana da soruyorsa hoşlanıyordur
orasını bilmiyorum ama benden yardım istiyor bide şakalarıma gülüyor çözemedim
Gülmesi normal ama yardımı ne şekilde istiyor bu daha önemli
kanka daha detaylı anlatayım belki fikrin olur şimdi ben işe yeni başladım bi hafta 10 gün oldu başta hiç Muhabetimiz yoktu ondan sonra ben yaklaştım sonra o benim çalıştığım yere malzeme getiriyor başta ben yardım etim ama ondan sonra o yardım istemeye başladı
ve konuşmalarima da gülüyor ama hayatımla da ilgili ne ben ne o bişey soruyor işle ilgili konuşuyoruz sadece ve o da gülüyor öyle işte bana
Yani bu anlattığında pek detaylı olmamış. Sen yine nabız yokla derim. Mesela kişisel şeyler sor. Sosyal medyadan takip et. Oradan da bir süre gözlemle. Anlık bir yüzüne güldü diye senden hoşlandığı anlamına gelmez yani. Bu kızlar çok farklı varlıklar. İyice gözlemleme yapmak gerekiyor. Ben sırf bu yüzden çok fazla yanıldım, ama yeterince dersimi aldım.
Yeminle nokta atışı yaptın reis çok ilginç farklı varlıklar daha öncede bana bakıyordu bi tanesi çok bakıyordu gittim konuşmaya çalıştım kız yüzüme bile bakmadı ama konuşmadan önce de yiyecek gibi bakıyordu
Peki ne yaparsa veya ne yapmasa bu kız benden hoşlanıyor ya da hoşlanmıyor demeliyim
O yüzden biraz daha zaman ver ona. Bol şanslar, umarım sefer yanılmazsın
kanka ne yapmalıyım hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlayabilirim?
Diyorum ya, sana sosyal medyadan takip ediyor musun yengemizi
hayır kanka instasını bilmiyorum ki bide ben konuşuyorum şakalaşyorm belki kibarca ama kişisel sorular sorup da sosyal medyasını istiyemem çünkü yeni başladığım için ortama da pek dahil olmadığım için çekiniyorum o yüzden peki takip etsem ne olucak ki sanki
Attığın storylere cevap verip vermemesi önemli etken. Maksat muhabbeti ilerletmek, zaten muhabbet ilerleyince durumu anlarsın direkt, sen şimdilik acele etme
anladım knk ama hoşlanıyorsa o istemez mi sosyal medya mı bilmiyorum ki benim ins da profil resmi var tek paylaşmiyorum stori bilmem ne
Hayır istemez, çekinir ya en azından şu aşamada, sen isteme direkt profilini bulup takip et
ama neden takip etin demesin veya red etmesin isteği o zaman çok utanırım kızın yüzüne bakamam
Sen şansını dene reis, gerisi ona kalmış
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!