Bu dünyada evlenmek isteyen kızlara aciyorum kocasının evinde hapis hayatı ve hizmetçilik resmen?

Heleki kaynana evinde kaynanasiyla yaşayan kendini hizmetci yapan kadınlara aciyorum kadınlar kendi kendine bile zevk alabilen varliklariz ben şahsen kendimi kaynana evinde veya başka adamla evlenipde yüzük takipda ömür boyu hayatımı mahvedemem özgürlük varken evlilik resmen kelepçe demek
Güncellemeler
+1 yıl
Evlilik çocuk bakiciligiyla aynı şey kocasına hizmetçilik çocuğuna da ömür boyu çocuk bakiciligi yapanlar evlenebilir biz evlilik karşıtı insanlarız özgürlüğümüzü yüzükle kisitlayamayiz
Güncellemeler
+1 yıl
Bide insanların bu devirde dunurculuk ya da kızlara erkek bulmak evlendirmeye çalışmak gibi zavallı düşünceleri var sanki doğuştan kız doğan herkes erkek seviyo toplumdan gizledigimiz için lezbiyen olduğumuzu nerden bileceksiniz her kız sizin yüzünüze ben lezbiyenim mi diyecek her kız erkek sever sanacak kadar zavallılar açık açık lezbiyenim mi diyim evlenecek olsam zaten kendim bulurum dunurculuk nedemek iğrenç ya evlilik
Bu dünyada evlenmek isteyen kızlara aciyorum kocasının evinde hapis hayatı ve hizmetçilik resmen?