+1 yılEski sevgilime şunu sormak isterdim;
Neden 3 yıl güzel giden bir ilişkiyi arkadaş ortamından nasıl etkilenip bitirebildin?
Daha sonra bu yaptığından ötürü çok pişman oldu. Ayrılık sürecinde bana yaşattığı ve böyle arkadaş ortamlarından etkilenmesi beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Yani 3 senelik ilişkisi olan birinin böyle bir şey yapması ne aklıma, ne de mantığıma sığmadı. Yaşadığım sorunu detaylı dile getirmek istemiyorum ama 3 yıllık ilişkisi olan birinin böyle bir hata yapması kabul edilebilir bir durum değil di öyle söyleyim. :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılkonuştuğum olgun bir kadın var yaş olarak olgun ama kendisinin 20 lik kız dan farkı yokmuş başta seviyorum iyi ki varsın sen ol yeter demişti şimdi bana durduk yere düşman kesildi maddi manevi onca desteğime ve onu sevdiğimi hoşlandığımı bile bile soracağım bir soru yok çünkü ne dediysem ne sorduysam geçiştirdi umursamadı
09 Yorumla- +1 yıl
Kendini üzme lütfen hayat hep böyledir kimin üstüne çok düşersen ilk vazgeçeceği insan da sen oluyorsun yaşanmış bitmiş önüne bak buda sana bir tecrübe kazandırmış oldu belki biraz üzüleceksin ama unutursun zamanla rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyim her şey gönlünce olsun inşallah 🤗🤗🤗
- +1 yıl
@r_engarenkyollar çok çok teşekkür ederim teselliğiniz için dilekleriniz için çok teşekkür ederim bana karşı başta böyle değildi zoruma giden o kadar çok şey var ki onun için yaptıklarım mı yoksa yarım kalan şeyler mi dersiniz içim de fırtınalar kopuyor yüzünün güzelliği unutamıyorum uykularım kaçıyor umarım dediğiniz gibi olur her şey çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben seni okadar çok iyi anladım ki dedim ya biraz üzülürsün kolay değil çünkü ama zamanla hepsi geçiyor merak etme kendini meşgul edecek şeylerle ugras spor , resim. Hayvan beslemek vss gibi en azından daha az aklına gelir rabhim sabır versin inşallah birde sana tavsiyem hiç kimseye değerinden fazla değer verme ne kadar verirsen okadar kıymetin az olur bu sözüm kulağına küpe olsun karşındaki bir adım geliyorsa sende bir adım git iki adım gidersen kaybedersin hayatın acı gerçeğidir bu.
- +1 yıl
@r_engarenkyollar çok teşekkür ederim bu yaşadıklarımı ve söylediklerinizi hiçbir zaman unutmayacağım asla her zaman aklımda olacak eden bulmuyor biliyorum ama dediğiniz gibi geçecek bu günler elbette bu kadın beni rehberden de silmiyor hayatından çıkmamı da istemiyor daha geçen hafta araba da yüzüne karşı söyledim yoruluyorum karşılık vermeyeceksen hayatından çıkar giderim dedim kal gitme dur durduğun yerde diyen bir kadın tüm maneviyatım birbirine girdi ağlayacağım artık doktora gitme reddesine geldim
- +1 yıl
Hayattaki en kötü şey belirsizlik tir insanın puskolijisini bozar bir şey ya vardır ya yoktur ortası olmaz olamaz çünkü. Yok derse en azından yok olduğunu bilirsin beyin bunu algılar ve alışırsın duruma ama belirsizlik seni günden güne mahveder sana tavsiyem bayan arkadaşını ara ya da gördüğün zaman kesin ve net cümleler kullanarak bu işte varmısin yokmusun evet ya da hayır de bana herkes yoluna gitsin diyerek kararını kesin bir şekilde dile getirmen
- +1 yıl
Bu şekilde beklemek kafanda senaryolar kurmak seni ruhen hasta eder lütfen bu konuda kararlı ve net ol bazen var demektense yok demek daha hayırlı olur
- +1 yıl
ya da bir sorunu varsa senden uzak durmak için bunu açıklasın şu sebebten diye açıklamada bulunsun
- +1 yıl
@r_engarenkyollar çok teşekkür ederim söylediklerinizin hiç birini unutmayacağım not aldım sizi de yordum kusura bakmayın lütfen iyi geldiniz bana çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek her şey gönlünce olsun inşallah Allah'a emanetsin 🤗
Siz olurdunuz @GoncaÖren
Sorum da şu olurdu, bağlantı verdiğiniz linkedin hesabınız açılmıyor, bunu neden değiştirmiyorsunuz? 🙂
Değiştirirseniz sizin de bildiğiniz gibi daha fazla etkileşim alabilirsiniz.
Cevap için şimdiden teşekkür ederim.
14 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir sorun olduğunu bilmediğim için değiştirmiyordum. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.🙏🏼
- +1 yıl
Gonca Hanım Eig için teşekkür ederim 🙏
Yalnız profil sayfanızdaki linkedin tuşunda bir değişiklik yok, burada paylaştığınız profilinize gitmiyor tıklayınca.
Burayı okuyanlar tabi ulaşabilir ama sadece profilinize bakanlar o tuş ile karşılaşıyorlar.
KS ile ilgili de bir durum olabilir, talepte bulunun isterseniz.
Eğer karşımızdaki kisi hiç konuşamıyorsa...
Konusabilecekse eğer kardeşime sorardım.. a harfi onda nasıl çıkıyor duymak isterdim. Bir kere bana abla dedigini duymak isterdim. Bir gün boyunca onun ağzından dunyadaki en saçma şeyleri duymak isterdim. En ufak kelimeye bile razıyım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk aşkıma sorardım galiba neden herkese gösterdiğin muameleyi benden sakındın diye
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılalbert einsteinla evren hakkında sohbet etmek isterdim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGöçüp gitmiş Roza kızıma bize gelmeden önce nasıl bir hayatı olduğunu sorardım.
Evlat edinmiştik güzel kuzumu ve onu aldığımızda durumu hiç iyi değildi. Öğrenemedik nerede nasıl o hale geldiğini. Onu bilmek isterdim.
Bu yaşlı ama cengaver zamanlarıydı 😍
20 Yorumla
+1 yılEski flörte sorardım. Neden sever gibi yaptı diye olabilir.
Buradan bu flörtü icat edenin
Çıkma teklifini kaldiranların
Uzun ve ciddi ilişkileri yok sayanların
Aynı anda 10 kişi ile flört edenlerin
Hepsinin arkasında derin ve kalıcı bir iz bırakanlara selam olsun.33 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünenler olarak azınlık kaldık zaten. Destek için eyvallah
- +1 yıl
Çok iyi hiç bir yara bandı kapatmasın o izlerini
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazen sorular bile gizlidir cevabının gizli olduğu gibi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğim insana sorardım çünkü benim gibi insanlar bir kere evlenir. Ne soru soracağım ise benim özelime girdiği için böyle platformlarda özel kavramının özel olarak kalması gerektiğini düşünüyorum. Teşekkürler.
00 Yorumla Siyasilere sorardım.
Ülkenin insanı mutsuzken, çiftçisi ağlarken, öğrencisi zorlukla okurken, çalışanı geçinemezken nasıl olurda rahat şekilde bu devletin paralarını yiyerek mutlu oluyorlar merak ediyorum hiç mi boğazlarında kalmıyor.00 Yorumla
+1 yılNewtona soru sormak isterdim. Sorumda şu olurdu bir cisme sabit bir kuwet uygulandiğinda hareket etmeye başlıyorsa. Dünya nasıl dönmeye başladı? Bu hala cözülememiş bir teoridir.
00 YorumlaYatakta kusursuz olanlar kazanırmış
Nirvanaya çıkıldığında artık mercedes gibi olurmuş kişi sonu olmayan bir tatil beldesinde şarapla katmak istediğiniz bişi var mı bu konuya
01 Yorumla
+1 yılMerhabalar
Hüseyin Nihal Atsız 'a sormak isterdim.
Geri gelen mektup şiirini kimden ilham alarak yazdığını hep merak ediyorum. 20. Yüzyılın en güzel aruz ölçüsü ile yazılmış bir şiir.00 Yorumla
+1 yılMerak ettiğim şeyleri şahıslara sorarım ama bazen verilen cevapların ne kadar doğru olduğuna emin olamam
10 Yorumla
+1 yılDilediğim kişiye istediğim soruyu sorsaydım siyasetçilere sorardım kul hakkına girip bize dinden bahsetmek nasıl bir duygu diye..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazen kelimeler birşeyi anlatmaya sormaya okadar kifayetsiz kalıyor ki oyuzden hep susmayı tercih ederiz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılSana sormak isterdim 😊
Neden Bu Dünyaya Geldik? :)04 Yorumla- +1 yıl
Herkesin gelme sebebi özel benim nedenim insanlara yardımcı olmak😇
- +1 yıl
Benimde nedenim Bayrak sevdası ve insanları korumak:) Kolay gelsin
- +1 yıl
Gurur duydum senin adına. Sana da kolay gelsin 😇
- +1 yıl
💪🇹🇷😊
Doğruyu söylerse eşime beni güzel buluyomu onu sorardım
10 Yorumla
+1 yılRuh ve beden katillerine "neden?" sorusunu sormak isterdim.
10 Yorumla
+1 yılSen olurdun nasılsın?
şu an seni diledim ve sordum😅00 Yorumla
+1 yıl15 yaşındaki ben Neden bu kadar saftım? herkese çabuk ınandım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl40 haramileri sorardım su sizin magaranin önündeyiz kapıyı nasıl aciyorduk diye sorardım 😂
00 Yorumla Dilediğim kişiye soru sorabilirim zaten ölmedikçe ama düzgün cevap alamıcaksam ne önemi var :d
00 Yorumla
+1 yılTanrı'ya sorardım: Beni neden yarattın, bebekliğimden beri çektiğim acılar yetmedi mi?
03 Yorumla- +1 yıl
Dünya'ya gelmeyi sen istedin çünkü. Bu derin mevzular. Araştırırsan kendinin nasıl istediğini öğrenirsin
- +1 yıl
Kaynak rica edebilir miyim? Ya da bilimsel bir makale. Kur'an-ı Kerim'de bu konuyla ilgili bir ayet
- +1 yıl
@cennetaksoy Kuran'da her şey yazmaz. Yazsaydı namazın kaç rekat olduğu, zekâtın ölçüsü, hacca gidince uyulacak kuralların hepsi yer alırdı. Kur'an anayasadır. Detaya inmez sadece başlık verir. Detayı anlatması için bu yüzden elçi gönderir. Bizim aslımız ruhtur. Bu bedenler sadece ruhumuza giydirilmiş kiralık elbiselerdir. Ruhun ile ilgili her şeyi öğrenmek istiyor isen İslam tefsirleri okuman lazım. Mevlânâ, İmam Gazali, Said Nursi kitaplarını okuyabilirsiniz.“Rabbın, Adem oğullarından, onların sırtlarından zürriyetlerini almış ve onları kendilerine şâhid tutarak “ben,
sizin Rabbınız değil miyim?” (demişti). Onlar da: “Evet; buna şahidiz” demişlerdi. Bu, kıyamet günü, “bizim
bundan haberimiz yoktu”, dememeniz içindi.“ (A’raf Suresi,172. ayet) www.google.com/.../insan-varligini-sorgulayabilir-mi-yani-allah-bana-mi-sormus-beni-bu-dunyaya-gonderirken-ben-gelmek-istemedim-seklindeki%3famp cahidesultan.net/.../
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSiyasilere sorardım : Neden seçimlere veya siyasetinize dinimizi alet ettiniz diye?
00 Yorumla
+1 yılÇok kişiye soracak şeyler var ama soramıyorsun sorsan suçlu olursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. exe neden diye sormak isterdim. Niye eyşan niye?
00 YorumlaAlbert camus ile tartışmak isterdim, tek bir soru değil
00 YorumlaGeçmişteki Ben'e her şey yolunda mı? Diye sorardım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılTüm hanımefendilere hipergaminizle yüzleşebildiniz mi diye sormak isterdim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılÇok özel birine çok özel bir soru sormak isterdim
00 Yorumla
+1 yılKendimden başka herkese hakkım HELAL'dir. kime ne sorayım. Kaderime sorabilseydim.
~NEDENNNN~Diye sorardım00 Yorumla
+1 yılKim olduğu demek istemiyorum ama soracağım soru şu olurdu , beni neden bıraktın benim suçum neydi?
00 YorumlaGittiğine değdi mi, gitmek miydi kalmak mıydı zor olan diye sorardım ……..
00 Yorumla
+1 yılKendime sorarım; hayatı niye bu kadar umursuyorum ki
00 Yorumla
+1 yılNeden manipülasyon? Goncacım sence neden
06 Yorumla- +1 yıl
Manipülasyonu hangi amaçlı uyguluyor genelde kontrol amaçlıdır.
- +1 yıl
Beni değiştirmeye çalıştığını düşünüyorum kontrol ise dizginlemek o zaman amaç
- +1 yıl
Ya da güç savaşı
- +1 yıl
Cevaplar ortada ona sormana gerek yok önemli olan onun ne yaptığı değil senin onun yapmaya çalıştığı şeyle ilgili ne düşündüğün ve ne hissettiğin.
- +1 yıl
Hayatın her alanında aile iş okul aşk ilişkilerinde gaslighting yapıldığını düşünüyorum bilinçaltina atilan korkunun ve kişinin birkaç saniyelik kendisini düşünmeye iten kişiye karşı hiçbir şey hissetmiyorum onu oyunu ile başbaşa bırakıyorum ancak vaktimi aldığı ve bilinçaltimi huzursuz etmeye yeltendigi için karşılıklı diyalogun sağlıksız bile olsa kurulması gerektiğini benimsedim. Senin savaşın geçmişin ya da kendinle benimle savaşma der uzaklaşırım ki öylede oldu. Tenkçu cevaplar için çok tatlısınız iyi günler
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim. Farkındalığı yüksek biriyle tanışmak benim için zevkti. İyi günler.😇
+1 yılBirden çok yüreği öpen kalbin bana neden tükürdü?
10 YorumlaHitler , İnsan deneyleri başarılı olmuş muydu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBaşarılı bir iş adamına nasıl yaptığını sorardım.
00 Yorumla Cevabını alacaksam kendime
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılbabama sorardım.
neden?
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilime sorardım sorum özel
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah'ıma sormak isterdim. Neden beni zengin yaratmadın?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılAllahıma sormak istiyorum: why?
01 Yorumla- +1 yıl
Aynı kişiye benimde bir kaç sorum olacaktı
kimseye bir şey sormazdım
00 YorumlaBeren saate kivanca aşık olup olmadığıni sorardim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSize, Hayat neden istedigim gibi gitmiyo:(
05 Yorumla- +1 yıl
Ne istiyorsun hayattan ve bunun için neler yapıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılMutlu olmak istedim iliskilerimde baki olamadim hep hasta ruhlular cikti is hayatimda bile baskalarinin iyiligini dusunerek kendimi feda ettim sans olmadi gulmedi kader cok sey varda
Cevap sahibi+1 yılBi turlu olmuyo tm burundan tutuyorum istedigim seylerin olmuyo bunada şukir Rabbimin vardir bildigi
- +1 yıl
İsteklerinizde daha spesifik olmanızı önerebilirim.
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim
Erdoğana. Ne kadar çaldın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden beni sevmedin ve denemedin diye sorardım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna sorardım beni hala seviyor musun diye
00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir kız olabilir
00 Yorumla
+1 yılBuraya yazamam ama güzel olurdu
00 Yorumlaplatoniğime evlilik teklif ederdim
00 YorumlaBeni gerçekten sevdin mi?