Güncellemeler
+1 yıl
Elbet beni bulduklarımyerin önemi var. Mesela burdan hesabımı paylaşıyorum ama buradan gelenden ne beklenir ki. Bir de aynı fake hesap 3 kere yazıyor başkası gibi anlamadıgımı felan düşünüyor heralde. konusması açtıgı konu bilr aynı deli olmasına rağmen hep cevap verdim. Çünkü boşum işim yok ve inadına deliyle deli oluyorum yarışa giriyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Seçici değilsin diye yargılayanlara ne demeli. Ben inat ettiğim ve hem tartışmacı hem iyi olduğum için böyle oluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen kendini kurban ediyorsun ben bu açıklamadna bunu anlıyorum doğru kişilere denk gelmiyorsun sadece
Sevdiklerime bunu anlatmak için güzel bir olay. Elimden tutan yok. Kendimi şöyle teselli ediyorum. En azından benim zaman kayıplarım siz gibi 4 yıl sevdiğiniz biriyle ayrılmanız gibi değil. beni yoldan geçenler üzüyor ancak felan bu savunmam. Her insanın pişmanlıgı var zaten. Benimki ise bir deliye sabretmek zorunda kalan bir anne düşün. Allah korusun 1 hafta bunu deneyimledim inadım sayesinde. Ama ben çıtır ve güzelim neden böyle bir şey deneyimlemek zorunda kalaym
İşte inat ediyorum zorla kötü şansıma ayak uyduruyorum. İlla o deli düzelecek diye bekliyorum. Ama düzelmiyor. İyi bir kız olma çabalarıma yazık. Ben 21. Yüz yılın beleşşe terapi veren sosyal medya kızı mıyım da ben tepki vermeyeceğim? Ama yok tepki vermeden ilerliyorum sınırlı ve sabırsızlmbiriyimmama kendimi ezik durumlara sokmak gibi bir rahatsızlıgım var galiba. Kendime kötü şeyleri layık görüyorum gibi hissediyorum neden böyle oluyor yeterince güzel değil miyim
Çok güzelsin diyenler nerde? İyisin diyenler seni seviyorum diyenler nerde ben zamanımı hiç ederken sinir krizleri geçirirken 21. Yüzyıl kölesi olurken. Ben fr biliyorum küfür edip gitmesini o şahsa ama biliyorum herkes etmiştir. Ama üzerime geliyor. Tepeme çikiyor. Çünkü deli bence ben onu anladım. Çok pişmanim
Ben küfür etmedim diye teşekkür etmesi gerek ama hala rol yapıyor gerçek kişiliğini göstermiyor. İyi biri de değil kötü biri de değil anladın mı sadce deli. Ben onla konuştuklarımı kötü. Biriyle konuşsam bana kötülük yapar iyi biriyle konuşsam yardım eder hemen. Ama deliyle konuşunca zaten hasta biriyim belirsizlik sevmiyorum
O yüzden sonuca varmayan sohbetler beni sinir ediyor. Biriyle olan ilişkim kesin ve net olmalı. Ama deli bunu anlamaz belki bipolar fotosu bile yok. O derece inat yaptım kendime yazık.
Tek tesellim beni engelleyebilen bir deli olması ama tekrar tekrar engelleyip başka hesaplardan geliyor Böyle bir şey görmemiştim. Engellenen gelir de engelleyen gelemez kafası kırık 2. Gelişinde de konuştum ama 3. De tak etti aynı 1. Kişi gibi konuşuyor ve samimi olup da ben şuyum buyum ilk konustugunum demiyor. Ne yaptıgını sanıyor? Ben çok korktum delilerden. Umarım reelde karşıma çıkmaz
Evet yazık etmişsin ama çok kısa da olsa seninle biraz özel konuşmak isterim. Çünkü olaylara çok farklı bir bakış açın var
Ne konuşacağız
bu konuları iyi bir analizciyimdir ve dinleyiciyimdir.
Takip isteği atıyorum
bekliyorum
Kim üzdü seni bu kadar
Yoldan geçenler
Beni bul
Şans işte yapacak bir şey yok. d
Kafanı boşaltmak istermissin dertletlesmek ya da
Azıtro kullanmıştım 😂
İyi gelmiştir umarım 😂😂
Peki neden her bilgini veriyorsun
Orası önemli değillll merak ettiği şeyler onlardı cnsllk de merak ediyor mesela ve yargılayıcı da biri mesela ama her şeye rağmen resmen kötülüğe rağmen ayakta kalmaya çalışıyorum okuyorum ama okumamış gibi yapıyorum ama etkileniyorum. Mesela fake hesap bilirsin derdini soruyır anlatıyosun dalga geçiyor ben de inatla konuşmaya devam ediyorm manipüle yapmaya çalışıyorum üzüldüğümü belli etmemeye çalışıyorum. Belki de 10 yaşında bir çocuk ilerde böyle üzdüğünü bile hatırlamıcak. Ama inat yapıyorum benle inatlaşan bir yetişkin olarak düşünmek daha mantıklı. İnatlaşan bir çocuk olabilir mi bilmiyorum.
Bu fake hesap tanıdık ola bilir mi
Olamaz burdan biri
Burdan biri senin hesabını nasıl biliyor sen mi verdin
Neden yapıyorsun dedim
Psikolojik sorunların var bir görün sen
İyi. Misin sen. Kdnendnd psikolojik sorunu olanlara sabrediyorum diye psikolojik sorunlarım oldu vay be
Bu kadar saçma davranışların yorumların dediklerin harbi bişey yokken sorun arayıp kendi kendine triplenmen kendi kendine dert erken
Büyük sorun yaşıyorsun bi doktara görün
Sahte hesap açıp, konuşup sinir krizi kendine geçirtene ne demeli tabiki geçmiş olsun
Bi doktara görün sen
Ben sahte hesap açmıyorum ki dkdkd fotolarım var reel hesabım var onlar fake. Olduğum gibiyim adresimi bile verecek derecede gerçeklikte yaşiyorum. Sorun yok değil sorun böyle insanlar zaten. Sorun şu ben zaten tahammülsüz bir insanım ve inadına sabrediyorum. Triplere girmek böyle değildir. Trip boşuna girilir. Ve sinirle söylenmez. Ben dolduğum için bu ciddi bir olaydır. İnsanların neyi ne duyguyla söylediğini anlayamıyosun daha sen triplere inanmaya devam et.
Sen birilerine adresini verecek kadar konuşma niye geçer yuh yani aman devam et böyle 😂 her bilgini ver tanıyıp tanımadık sonra kendi kendine tirip sinire gir aman o kadar saçma davranışlarki neyse
Bu kadar çok ciddiye alma kişileri kendi kendine de sinir krizine girme boşuna
Yok ben olduğum gibiyim ciddiye almıyorum sorunu olan beni iyice tanıyıp adresimi numaramı bilir vermemesi onun korkaklıgı isterse tamamen gizli olsun bu sorun mu? Jdjdj benim yöntemim bu kişiliğim bu vermem için tanımasına gerek yok. Sorun şu belirsiz biten bir şey istemiyorum gerekirse ugrasılır karakolda felan.
Özet var mı
Fake lerin beni kandırdığını biliyorum mesela para vaad eden. Yaşını yanlıs fotosu yanlıs ama inadına konusuyorum iyi biriyim diye. Ama psikolojim bozuldu. Belki de bir deliyle ugrasıyorum küfür etmeyi ben de biliyorum ama bu başka inat ediyorum ben inadına ilerliyorm çünkü o kadar gezmişim hayattan beklentim yok ki her insan delisi de aynı akıllsıda diye düşünüyordum. Ama cidden şuanda anladım deli ile akıllı arasındaki farkı. delinin akıllıca konuştuğunu sanan benmişim. Çünkü ben akıllıyım
Mesela deli 3 hesaptan yazdı dalga geçer gibi aynı amaçla tanımadıgımı asıl canım olanın ben olduğumu düşündrtmeyr çalıştı. Buna rağmen konuştum. Belki alzaymır hastası bi adam ama ben bilmediğim için bir şeyler arıyorum bana karşı yapılmış anlatabiliyor muyum. Bu belirsizliğe akıllıca şeyler yüklemek zorunda kalıyorum.
Karşındaki insanda ne bulmayı istiyorsun ya da umut ediyorsun?
Bir şey beklemiyorum sadece farklı olduğunu kabul edip iyi biri olduğunu ben gibi ona kötü davranmayan biri olduğu için ayagıma kapansın falan. Çünkü hak ediyorum iyi birisi olmak ona sabretmek büyük bir şey.
İnsanlara sabretmek evet çok yorucu ve sabır gerektiren bir şey. Senin iyiliğinin farkına varmaklari seni mutlu edecek mi?
Ya şöyle çok da bir önemi olmuyor o kadar yorduktan sonra beni saol dinledin sabrettin cevap verdin hep felan demedi. benim bahsettiğim deli bir hesabında özür diliyor gidiyor bi hesap daha açıp aynı şeyi yapıyor ben böyle saçma bir şey görmedim insan düşünüp eylemde bulunup konuşmalı. Resmen ayrılan eşlerin tekrar eden ilişki problemmeriini hızlı versiyonunu yaşadım. İçimde çok fazla şey kalan bir insanım. mersk ettiği konular da mesela can evimden konular. Mesela şöyle düşün aynı bu derece merak ediyor diye söylüyorum babam öldü gibi dalga geçiyor. Ama sabrediyorum. Çünkü onun dalga geçtiğinde küfür yiyeceğini bilmesi gerek. Küfür yemediği için beni enteresan mı buldu felan bunları bile asla öğrenemeyeceğim. Yani koca bir hiç.
Ben inadına devam ediyorum çünkü delinin lafları da aynı bir akıllının lafları gibi oluyor bilirsin. Özellikle sosyal medyada iyicene akıllı gibi oluyorlar. ama hareketlerinr bakınca laflarıyla başa çıksam bile hareketleri deli ediyor beni.
Bu kadar mücadele etmeye gerek var mı?
Bir de bir şey dikkatimi çekti bazı akılllı sandıklarım da onun gibi konuşuyor. Yani cidden benziyorlar. Deli hadi neyse ama bazen insanlar hırsı sebebiyle felan deliye dönebiliyor. Mantıklı davranmanın önemi büyük. Mesela bu deliyle yaşadıklarımı neden bir akıllıyla yaşamayayım? Çoğu insan benzer zaten. Mesela bir sinir olur sana her şey biter tüm mantıklı hareketleri lafları biter. delilere benzeyenler çok fazla. Ha ben o kişiyi deli diye tahmin ediyorum belki değildir. Ama o derece sinirlerimi ve mantık şemamı bozdu.
İnsanların davranış ve tutumları, tecrübe, yaşantı, kazanımlar ve çıkarlar doğrultusunda değişebilir. Bu da seninle olan sohbetin devamını değiştirir. Tutarsızlıklar görülebilir. Çoğu kişi yaşadığı değişimi doğru şekilde de aktaramayabilir.
Bilmem ki var mıdır bilemicem.
Aynen öyle anlayamıyoruz ama benim inadım da bitmiyo
İlla aradığım kişiyi bulasacagim diyorsun değil mi?
Nasıl bulaşmak anlamadım
Bulmak demek istemiştim
İnsan seçmeyi ben de isterdim ama doğal seçilime ugruyor onlar merak etmeyin
Merak etmiyorum. Seçici olman normal. Sonuçta bu senin hayatın. Senin değerlendirme süzgecinden geçiyorlar. Sadece bu süzgeçin filtrelerinde neler var onları merak ettim.
Bak ben her konuştuğum kişiden kanıt isteyen biriyim zaten canım değilim. Sadece kanıt atanla da konuşuyorum atmayanla da. Atmayan uzatıyor. Uzatmak inatlaşmak zıtlaşmak istemektir. Kanıt her şeydir. Elbette bakış açım ve davranışlarım farklı oluyor. Deli reel hayatıyla ilgili bir şey paylaşmadan benle konuşabilrcegini sanıyosa evet konuşur ama bir çok şeyden mahrum kalır onu da anlar mı bilmem de. İşte kanıtlayan 1 -0 öndedir. Ben her şeyini kanıtlayan bir insanım. Kanıt her şey benim için. Kendin hakkında bilgi vermek bu kadar zor değil . Karlılıklı bilgi verenler gibi de değilim. Benim kalitem var. İnsana göre değiştiğim tek konu dediğimi yapanlar ve yapmayanlar olarak 2 yr ayrılır. Akıllı olduğunu sanan çok fazla insan var. İnatlaşmak isteyenle inatlaşırım çünkü ben de inatçıyım ama. Güven isteyen saygı sevgi isteyen olursa kanıtlara çokça ihtiyacımız olacak.
Mesela size hiç ardarda 200 soru soran biri olmuş muydu?
Soru cevap şeklinde bile konuştum. Sohbet değil bu sorgulama yani.
Soru cevap şeklinde de konuştum. Kanıt elbette ki önemlidir. Kişinin CV sayılır bir noktada.