+1 yılMerhaba.
Asıl ana kuzusu kızlarla evlenilir bu onların aklı başında bir insan olmadıkları anlamına gelmez ayrıca şımarık saygısız başına buyruk, bir insandan çok daha öndedir o tür olanlar çünkü günümüz şartlarında öyle olanları bulmak oldukça zor bakın yanlış seçimler bugün ortaya çıkan tablonun sebebidir, üstelik evlilik gibi bir kurumun ancak böyleleri ile yürütülebileceği sonucuna varılır.
04 Yorumla
Soran+1 yılRabb'im hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah 😁
- +1 yıl
Amin hepimizi.
Siz başkaları ne der diye takılmayın insanların görüşlerine göre hayatımızı şekillendirmek doğru değil nihayetin de beş parmağın beşi bir değil, önemli olan insanın kendi doğrularından şaşmaması ve olduğu gibi kalması öyle de görünmesi niyeti temiz tutmaktır esas olan şu hayatta her insan kendi davranışlarının ekmeğini yer, durum tam anlamıyla bu bence yani.
Soran+1 yılÇok haklısın bende senin gibi düşünüyorum aslında. Hep niyetimi temiz tutuyorum. İnsan kalbini, temiz tutup iyi niyetle yaptığı her şeyin ekmeğini yer bence. Mühim olan insanın doğrularından şaşmaması gerçekten.😇
- +1 yıl
Gerçekten de öyle çünkü.
Kainatın matematiği şudur bir koyarsın yine karşılığında bir alırsınız bu karşılıklı esasına göre işler yapılan ne varsa onun karşılığını görür insan, şöyle ki hayatımızı yemek pişen koca bir kazan olarak düşünelim yaptıklarımız söylediklerimiz her biri bu kazana malzeme olarak giriyor o halde bu aşa ne kattığımıza dikkat etmek gerekiyor, ayrıca ilahi adalet tecelli ediyor bu da bir doğru. :)
İnsana akıl verilmiştir ve aklını, kullanılması emredilmiştir yani anlayacağınız böyle.
Kader derler ya, değil oysa ki.
En İyi Cevaplar
+1 yılAna kuzusu ne erkekle, ne kadın ile evlenilir. İki tarafla da evlilik mümkün değil, bunun sebebi ise ailesine düşkün olmasından ötürü arada oluşacak tartışma ve kavgalarda sürekli annesinin yanında yer alıp, üstüne annesi sizin hakkınızda kötü bir şey dediği zaman eşinizde o sözü size karşı kullanır, bak annem haklı sana böyle demek te diye diretir. O yüzden ilişkiye adım atmadan önce özellikle evliliğe her detayı kişi ve ailesi hakkında bilmekte fayda var.
13 Yorumla
Soran+1 yılHer ana kuzusu öyle değil ama 😁 Bende ana kuzusuyum ama böyle hatalar yapmam. Annem zaten eşinle aranda olan sorunları hiç kimseye, bana bile anlatma. İki eşin arasında olan iki eşin arasında kalmalı, evlenince de önceliğin eşin olmalı der. Babamdan çok çektiğimiz için bu konularda ne yapmamam gerektiğini ve sonuçlarını biliyorum aslında. 😁
- +1 yıl
Sen bilirisin, o bilir. Ya diğerleri? İşte asıl sorun genele baktığımızda ortaya çıkıyor.
Soran+1 yılEvet genelde bu tür sorunlar çok ne yazık ki
+1 yılAna kuzusu değilim ama aile baskısı yüzünde ilişkilerim hep sekteye uğradı. Şimdi de ailem evlenmem konusunda baskı yapıyorlar. Bu seferde ben istemiyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
en doğrusunu yapıyorsun hiç umursama bile senden alacaklarını almışlar zamanında kendileri etmiş kendileri buluyor
Soran+1 yılBaskıcı aile zordur eminim. Bizde tam tersi ben kendimi baskılarım hep 😁
- +1 yıl
herkes senin kadar şanslı değil işte bilinçli bir ailen var demek ki
- +1 yıl
Gerçekten özgür olan kıymetini bilsin muhabbet kuşu gibi evdeyim hep
Soran+1 yılBenim annemler bana karışmaz ama ben evcimenim. 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenirim
00 Yorumla
+1 yılHep ana kuzusu erkekleri soruyorlardı bu değişik bir soru olmuş :) ana kuzusu kızlarla evlenilir mi yani annesiyle arasının iyi olması iyidir ama en ufak Sorunda annesine koşacaksa evlendiğinde kendi ailesi ve eşi arasında bir denge sağlayamayacaksa zor olur
05 Yorumla
Soran+1 yılAna kuzusu erkeklerle ilgili soru görmüştüm. Görüşlerde ana kuzusu kızlarla da evlenilmez yazanlar olmuş. Bende merak ettim. Ona istinaden sordum soruyu 😁 Ben tam bir ana kuzusuyum aslında. Anneme çok düşkünüm, çok bağlıyım. Her şeyimi anlatırım. Hiçbir şey saklamam. Ama annemde mantıklı kadındır. Beni baskı altına almaz. Her zaman kararı bana bırakır. Kararlarıma saygı duyar. Her zaman destek olur. Evlenince de eşinle aranda olan hiçbir şeyi kimseye anlatma. Bana bile anlatma. Aranızda kalsın. Aranızdaki sorunları 3. Kişi iyice arap saçına döndürür, ikinizin çözmesi gereken sorunlar onlar der. 😁
- +1 yıl
Her zaman sorulanın aksine güzel bir soru olmuş zaten :) annenle arandaki bağ çok güzelmiş takdir edilesi. Annesiyle sorun yaşamaktansa senin gibi bir anne kuzusu olması daha ideal, ki sen de İleride belki annen gibi mantıklı bir anne olabilirsin annenle senin arandaki bağ gibi bağ kurabilirsin ve annenin sana söylediklerine bakılırsa Gerçekten de çok mantıklı bir kadınmış sadece Sorun şu ki evlendiğinde Gerçekten annenin dediklerine kulak vermen yani eşinle senin arandaki şeyler sizin aranızda kalmalı en ufak şeyde Hani ağlaya ağlaya annesine koşmamalı küçük bir kız çocuğu gibi davranmamalı bunu demek istiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Annem benim bu hayattaki en büyük şansım. Mantıklı olmasının yanında çok iyi de bir insandır. Bende çocuklarımla öyle bir bağ kurmayı çok istiyorum. İnşallah Rabb'im bana da nasip eder. Bende annem gibi düşünüyorum aslında. O yüzden eşimle sorunlarımı kimseye anlatmayı düşünmüyorum. Umarım eşim de aynı düşüncede bir insan olurda sorunlarımızı kendimiz çözeriz. 😇
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun diyelim o zaman :) Tabi arada da içini dökmek lazım Her şeyi içine ata ata patlar insan eşimle aramda kalacak diye 😀
Soran+1 yılEşime dökerim içimi 😂 benim yakın arkadaşım vardı. 8. Sınıftayken hatıra defterime sen yardım sever arkadaşını satmayan birisin ama inatçısın yazmış. Bende bunu okuduktan sonra onun defterine bana inatçısın demişsin ama sende inatçısın yazmışım 😂😂 şimdi nikah şahidi olacağım 😂 yani bizde böyle. Yüzüne yüzüne söylüyoruz. 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle hata yapmayın erkekler diyecegim ama erkek zaten zor kız buluyor, bulunca da kaçırmak istemiyor. Ana kuzusu kız evlilikte çok çektirir.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Ne anne kuzusu kız ne de anne kuzusu erkekle evlenilmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılAşırı anneci birisi olmaz bence tekntaraflı bir aile sevgisi sağlıklı olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılTek taraflı derken? Annemde beni seviyor karşılıklı yani 😂😂
- +1 yıl
Eşinin ailesi demek istedim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAna kuzusu kızla da erkekle de evlenilmez. Tam doğamamıştır
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek oluyor kız neden olmasın evlenende ilişki içinde olanda çok
00 Yorumla
+1 yılEvlenilmez eğer durum öyleyse anasını da alırsın Türkçe ifade etmek gerekirse 🤣
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla anne kuzusu ise hayır. Çünkü kendi aklını kullanabilmeli, kendi kararlar verebilmeli başkalarının ağzına bakmamalı karar vermemek için
00 YorumlaNeden evlenilmez sevdikten sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem evlenilmez diyenler var 😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ana kuzusu kız ya da erkek olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBence her ana kuzusu için geçerli değil o 😁
Soran+1 yılBen tam bir ana kuzusuyum ama evlenince önceliğim eşim olur. burada önemli olan annenin nasıl biri olduğu bence. Annem her zaman evlenince önceliğin eşin olmalı der.😇
Sen de mi öylesin yoksa :D
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet😂
Soran+1 yıl😂
+1 yılana kuzusu erkek de kadın da iyi eş olamaz
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Adı üzrinde ana kuzusudur. Evde ne olsa gider yetiştirir, kararlarınıza onu dahil eder, tatiller doğum günlerine özel günlere vs.
Çift kavramının sorumluluğubu alamazlar bilemezler
Soran+1 yılBen tam bir ana kuzusuyum aslında. Ama annem hep evlendiğin zaman eşinle aranda olanlar aranızda kalsın. Kimseye anlatma. Bana bile anlatma. Siz ikiniz çözmelisiniz sorunlarınızı der. Evlenince önceliğin eşin olmalı der. Ki bu düşüncelerine katılıyorum bende. Buna göre de davranırım.😁
Ana kuzusu kimseyle evlenilmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Yok sert disiplinli hakkıni savunan kız olmalı
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de hakkımı savunurum aslında ama beni haksız olduğuma ikna ediyorlar hep 😂😂😂
Soran+1 yılİşte haklı olduğumu bilsem vazgeçmem zaten. Şüpheye düşürüyorlar. 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılevlenilmez ıyıhyyhh
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
nedeni çok basit siz nasıl efendi ailesine bağlı erkekleri aciz görüyorsunuz erkekler de artık öyle görüyor
Soran+1 yılSiz derken? Neden genelleme yapıyorsun ki? Nispet mi bu? Saçma bence. Yani bana desen ki "ben ana kuzusu istemem, kendi ayakları üzerinde duran, kendi kararlarını alan güçlü kadın isterim" anlarım. Ama söylediğin şey çok saçma.
- +1 yıl
saçma falan değil neden inkar ediyorsun şimdi hiç görmüyor musun KS de çevrende reel olarak efendi erkekleri hiç sevmezsiniz üstünüze düşen erkekleri sevmezsiniz neler tecrübe ettim ben neler kendinizi kandırmayın KS de herkes itiraf ediyor efendi erkekleri sevmiyoruz diye
Soran+1 yılSana benden tavsiye: insanları genelleme dostum. Her insan farklıdır. Bu tür kalıp yargılar gerçekten çok itici. Bu yönünü törpülemelisin.
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. annesiyle arası iyi olan kızları severim
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki? 😁
Soran+1 yılPeki😁
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilir ama izdirap olur 😍
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Surekli annemi ozledim der. Sonunda Bayar
Soran+1 yılİçinden özler belki? 😂
- +1 yıl
Ozlesin canim, herkrs ozluyor annesini bak bende ozluyorum
Soran+1 yılYanii 😁
ikiye bir oluyor o zaman olmaz :D
019 Yorumla
Soran+1 yılO anneye göre değişir bence 😂 benim annem damattan taraf olur hep bence. Ben ikiye bir kalırım 😂😂
Soran+1 yılBenim annem taraf damatları çok sever, el üstünde tutar 😂
Soran+1 yılKoca sülala nasıl sayayım? 😂😂
Soran+1 yılBizim çekirdek ailede damat yok henüz ben alınca olacak 😂😂 bazen anneme diyorum zaten "Sana damat alacağım " diye 😂
Soran+1 yılAnnem yönünden şanslı olacak evet 😂
Soran+1 yılİnat var biraz bende aslında. Ama çok da sıkıntı yaratmam sanki 😂 babam sıkıntılı biraz benim sadece 😂
Soran+1 yılKızını değil kendini çok seviyor adam 😂😂
Soran+1 yılÖnemi olmayan sorular çünkü 😁
Soran+1 yılBen sitede kimseyle tanışmayı tercih etmiyorum ama 😁
+1 yılZaten hepsi ana kuzusu makyaja aldanmayın
10 YorumlaKurt kuzu sever
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAna kuzusu kızla da erkekle de evlenilmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Olumsuz yanları nedir sana göre? 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAh hayır ya. İğrenç oluyorlar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. yok anam yok :D
10 YorumlaAnasının sözünden çıkmaz
110 Yorumla
Soran+1 yılBen ana kuzusuyum, her şeyimi anneme anlatırım ama annem mantıklı kadındır. Kendi kararlarımı kendim almam gerektiğini düşünür. Akıl verir ama kararı bana bırakır her zaman. Bazı konularda beni etkilememek için fikrini belirtmez bile. Anneme çok bağlıyımdır ama evlenince eşimle aramızda olanları anneme anlatmam mesela. Bu durumda eksi bunun neresinde? 😁
Soran+1 yılİşte o da anneyle ilgili bir durum aslında. Annesi öyle alıştırmış, öyle olsun istemiş. Benim annem mantıklıdır. 😁
Soran+1 yılBiliyorum, annem benim bu hayattaki en büyük şansım 😁 var öyle anneler ne yazık ki. Asıl olan kızlarına oluyor aslında
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim 😁 Rabb'im akıl fikir versin ne diyim ki😂
Soran+1 yılDoğru 😁
+1 yılevlenilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılBence onlar daha sadık
01 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilir neden ki
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden evlenilir? 😁
- +1 yıl
Anasını çok sever ana kuzusudur
Soran+1 yılAnnesini sevmesi kötü bir şey midir? 😁
- +1 yıl
Annesini sevmesi neden kötü olsun kii
Soran+1 yılPardon ben yanlış anladım 😁
Evlenilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılelbette
00 Yorumla Çok itici bence hiç uğraşılmıyo
00 Yorumla
+1 yıl#kızlarbiradımöne zor biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOoo tabiki
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Olumlu yanı nedir? 😂
Cevap sahibi+1 yılKarısızlık
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç çekemem
17 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki😁
Cevap sahibi+1 yılBilmem bana basit kız gibi geliyor
Yani biraz kendi ayaklarının üstünde dursun ya da her şeyde koşa koşa annesine gitmesin
Soran+1 yılAnnesine düşkün olması, onunla her şeyini paylaşması kötü müdür? Tabi bu evlenince de eşiyle sorunlarını gidip annesine anlatacak demek değildir. Yanlış anlaşılmasın😁
Cevap sahibi+1 yılBence öyledir ya
Biraz aile içinde yaşanmalı her şey
Gidip koşa koşa her şeyi anlatacaksa annesiyle evleneyim
Soran+1 yılBen ana kuzusuyum ama evlenince eşimle aramda olan hiçbir şeyi dışarı taşımam, kimseye anlatmam.
Cevap sahibi+1 yılİşte ben ya tanışır sürekli huzursuz hissedersem diye düşünüyorum
Sen öyle değilsin belki ama çoğu öyle
Soran+1 yılEvet öyleleri de var ne yazık ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenen evlenir
00 YorumlaEvlenilir
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılHayır Uzak dururum
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Olumsuz yanı nedir?
- +1 yıl
Korkakk olur rahat ilişki yaşanmaz
+1 yılivitttt