Erkeğin kızı koruması hoşlanma belirtisi midir?

Bir erkek var onun benden hoşlanıp hoşlanmadığından emin değilim ama bana çok korumacı davranıyor mesela birkaç olay anlatayım ben pelteğim edebiyat dersinde hoca bir paragrafı okumamı istemişti ben de biraz zorlanarak okumuştum sonra bir çocuk kıkırdamıştı o da Komik mi ****** demişti. (****** kıkırdayan çocuğun adı). Daha sonra da almanca hocası gelip sen neden üzgünsün diye sormuştu derste acayip sinirlenmiştim ve streslenmiştim ama o konuşmaya dahil oldu bu beni cidden çok rahatlattı başka bir olay din hocası bizim sınıfın fotoğrafını çekiyordu ama çekmeden önce beni göstererek şu kızdan arkası gözükmüyor demişti o da tatlı ve korumacı bir sesle sorun yok demişti tam arkamda oturuyor bu arada bir olay daha o çocuk benim tam arkamda oturuyor yanına da bir dersliğinde bir arkadaşı oturmuştu arkadaşı ders sırasında bana birkaç kez anime kızı demişti ben de hiç cevap vermemiştim sonra o da dur dur ona öyle selenmiycen demişti arkadaşı da bir daha bana öyle seslenmemişti bunlardan dolayı benden hoşlandığını düşünüyorum ama şöyle bir sorun var benimle neredeyse hiç göz teması kurmuyor bana hiç bakmıyor sizce benden hoşlanıyir mu yoksa sadece beni korumak mı istiyor?

Erkeğin kızı koruması hoşlanma belirtisi midir?