erkekler eski sevgilinizi düşünürmüsünüz heleki yarım kalmışsa geri ye bakar mısınız
instagramdan vs stalklarmısınız
erkekler eski sevgilinizi düşünürmüsünüz heleki yarım kalmışsa geri ye bakar mısınız
instagramdan vs stalklarmısınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır. Beni sevmeyen ve değer vermeyen biri için geçmişte takılıp kalmam.
Hayır eski eskide kaldı
Cidden bu kadarmı
Kişiden kişiye değişir arkadaşım bu durum, ben mesela ilişkilerimde hep emek veren taraftım, uzun süreli ilişkilerim oldu hep, çok sevdim, ama severken kendime verdiğim zararı hep göz ardı ettim, eğer bişey olmuyorsa olmuyormuş zorlamanın manası yokmuş sen istediğin kadar iyi ol,
Senin iyiliğin içindi,
Sevdim ama vazgeçmek zorundaydım,
Seviyorum ama olmuyor,
Benden daha iyilerine layıksın,
Bunlar hep yalan sözler, öyle bişey yok yani, seven bir kalp kırıldığı zaman içindeki iyililklerde dahil herşeyi öldürür, zamanla telafisini çalışırsın ama o da olmaz sa herşeyi bitirirsin kafanda, mantıkla ilerlesin, o yüzden geriye dönmek, stalklamak ne bileyim bişeyleri hatırlatmak yerine kendinde herşeyi göz ardı eder sadece önüne bakarsın
Haklısın aslında hemde çok geriye dönmek sadece acı verıyor
Ne yaparsak yapalım geçmişe yön veremeyiz, o kahve içilecekti, o konular konuşulacaktı, o kitap okunacak, mutlu hayaller kurtulacaktı, eğer imkan olsaydı belki hiç tanışmama dilenirdi, ama her şey oldu bitti, yön vereceğin tek şey ileriki zamanın yani geleceğin, eğer eskiye saplanır kalırsan onu da kaybeder ve olayları akışına bırakır gidersin, sonra hayat seni bildiği gibi savurur, emin adımlarla ilerlemek yerine mecbur kalmalar ve ya öylesine olan şeylerle vaktini geçirirsin, suç ise o büyük aşkındır, ondan sonra hayretmedi, böyle oldu, kadermiş, alın yazısıymış dersin, ama öyle olmadığını biliriz hepimiz öyle değil mi?
Evet öyle ama yeniden birisini düşünmek bile zor geliyor bana umarım atlatırım
Ama kesin o kendi yoluna bakıyordur
Ben ise bu düşünceler ile
Ama hakkıson geleceğe yön vermek benim elimde ve ben gerçekten bu yapacağım
Hemen illa birini düşünmek zorunda değilsin, zaten şu süreçte istesende düşünemezsin, bunlar zamanla önüne çıkacak ince hoş şeyler lakin ince eleyip sık dokumanda gerekecek, seçiceksin mesela, kırdırmıyacaksın kalbini, ileri görüşlü olacaksın, düşüncelerin zamanla değişecek, geçmiş sadece geçmişte kalacak, hayatın her anlamı için tesadüflere ihtiyacımız vardır plansız ve zamansız gelen o güzelliklere, göreceksin bunu, hayatının kontrolü de yönetimi de senin elindedir, seçimlerimiz, çevremiz, arkadaş ortamımız, maddi gelirimiz, iş hayatımız aşk hayatımız, hepsi zihnimizin içinde belirli bir yer kaplar bence sen istersen başarırsın :)
yaa çok teşekkür ederim ❤️ Sen çok gzl bi insansın dilerim temenni ettiğin her şey gerçekleşir
Bakalım, umarım gerçekleştiğini bende görürüm, teşekkürler ediyorum 🙏 seninle istediğin ne varsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle :)
İnşaAllah
Güzel insan 🤍
O sizin güzel görüşünüz, tekrar teşekkürler :)
Hiç gerek yok yenisine bak
Kızların yapma potansiyeli daha yüksektir
Bazen aklıma geliyor eski eşim
* aklıma gelir
Düşünüyorum
Umarım oda seni düşünüyordur
Kesin kesin :)
Düşünmem
Nedennn
Düşünecek olsam eski olmazdı
Yokk
Bu kadar netmi hiçmi gel ez aklına