AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kalbi güzel insanlar var. Tabi onların da kusurları var, kimse mükemmel değildir. Ama varlar şükür 😇
Mükemmelin peşinde değiliz istemem zaten ben mükemmel biri :) kibirlidir o üsten bakar insanlara sevmem kalbi güzel olsun bizim olsun kötüyü iyiyi görebilsin iyinin peşinde olsun kavgacı olmasın gönül koysun sussun gönlünü alırız ama o yüksek sesle konuşan karıdan bozmalar gibi bi kadın aman aman anıra anıra anlatıcak cırlıcak valla haddini aşan haddini bildiririm ben kadına vur ya da kaynar suya ellerine dokecez desinler walla da billada dökün derim vurmam ama haddını aşarsa 1tane tokat hakkı ben hata yapmam özürde dilemem demiş Dündar kılıç insan böyle olmalı hatamız olursada paspas oluruz ayaklarına sıkıntı yok erkeklik gurur falan yok öyle bişey hakkı neyse o kibir li olan insan dan hayır gelmez
Bu cinsiyet meselesi değil. Erkeğinde sesini yükseltmemesi kavga etmemesi gerekir. Saygı, sevgi, anlayış karşılıklı olmalı ki huzur olsun. Aksi halde bir taraf hep ezilir
Yav tabi dedim hata yapmocak iki tarafta özürde dilenmicek tek taraflı hiç bişey yok saygı sonsuz bizde sıkıntı yok sesim yükselmez kadına benım onun için diyorum o haddini bilicek yükseltmicek benim sakınlımden güç alarak bida da yükseltmez ders olur 2 mizede o duruma düşmeyiz öyle diyim :)
Benim kalbim temiz değik 😂😂
Kalbi güzel olan kalbinin güzel oldunu diyemez ama o hep eksiklerine bakar doğrularına değil
Temizdir Allah bilirde onların eksikleri vardır benım kalbim güzel demezler genelde öyle dedim DİE tribe girme
He sen zaten değil demişin adamsın :))
Var ben tanıdım bir kaç tane
Nasıl insanlardı tarif edebilirmisn braz
Kötülük düşünmezlerdi, yumuşak huyluydular iffetliydiler. Ha bir kaç küçük kusurları vardı ama o kadarda olacak
Anladım eyvallah
Zor çoğu sinsi menfaatci gelse de evlensek düzgünü
Sen doğru ol doğru seni bulur sakın düşme yanlış DİE herkes sende herkes gibi olur gidersimsın sonra doğru olmak lazım herkes kendine bakıcak ilk
Vardir
Nasıl biridir usta
Ben gormedim de vardir :S
:D :D
Alemsın ya vardır da zaten nasıl oldugu önemli
Vardır tabi
Nasıl biridir
Var.
Tarif edermisin nasıl bi insan
Hayir yok.
Vardır herhalde🤔
Yoktur.
Her insanın iyisi vardır. Kim olduğunu allah bilir tabi
Herhalde ya bir şey diyim mi 24yaşın altı aklı başında tüm kızları toplayın kalbi güzel olanlar 24den 1 çıkarmaz
şöyle Bi örnek veriyim gözüne bakarsın o kişinin seni ne rahatsız eder ne kötü düşüncee düşer aklına o gözleri anlatır herşeyi masumlukluk vardır o gözlerde göremez herkes de bakmasını bilen görür ağzı değil gözleri anlatır agzıda 2 kelime eder susar söyle dersin söylemiştir söyliceni sen anla artık anlamıyorsan senin kesindir böyledir ben böyleyim diyen Bi kadın varsa elini öper başıma koyarım