Beni FB olarak mı görüyor?

Neredeyse bir yıllık ilişkimiz vardı çok ayrıldık barıştık en son ayrılışımız farklıydı. Ayrıldıktan bir süre sonra mesaj attı benimle arkadaş gibi kalmak istedi ben de istemedim bu durumu sonuçta o kadar anı yaşamışız nasıl arkadaş kalayım? Buluştuk ve onu görünce çok üzüldüm çok kilo vermiş üzüntüden. Ayrıldığımız süreçten sonra çok büyük ailevi sorunlar yaşadığını anlattı. Bunları dinleyince çok üzüldüm o çökmüş halini görünce iyice üzüldüm ve arkadaş kalmayı onayladım en azından o iyi hissedene kadar arkadaş olacaktım. Bana arkadaş olarak kalmayı bahsederken “bir süre ikimizde kafamızı dinleyelim belki ileride tekrar oluruz” dedi. bunu demesine rağmen olacağımızın garantisi de yoktu çünkü sevgiliyken anlaşamıyorduk. Tekrardan olmamız çok zordu ama birbirimize de çok alışmıştık. Ben de ayrılsak bile onun istediği gibi arkadaş olarak yanında olmaya çalıştım onu mutlu etmeye çalıştım beraber vakit geçirdik ve özel şeyler de yaşadık. İkimizinde iyileşip tekrar bir araya gelmemiz için uygun zamanı mı bekliyor yoksa beni artık fbsi olarak mı görüyor emin değilim. Benimle vakit geçirmek istiyor bir şeyler yaşadıktan sonra gitmek istesem bile benimle ilgilenmeye çalışıyor. Ama sevgili de olamıyoruz tekrardan. Ama birbirimizden koparmıyoruz da. Belki de beni yara bandı olarak kullanıyordur bilemiyorum. Şu durumda ne yapacağımı bilemiyorum. Bir anda gitmek de istemiyorum ne olursa olsun o insanla bir ilişkim vardı anılarımız oldu. Kötü gününde yalnız bırakmak istemedim. Ama bu şekilde de fb olmuşuz gibi hissediyorum. Sanki çok değerli bir oyuncağı varmış ondan sıkılmış da ama kimseye vermeye kıyamıyormuş da gibi. Sanki o oyuncak benmişim gibi. Ne yapacağımı bilmiyorum dediğim gibi.

Beni FB olarak mı görüyor?