Kız arkadaşım engelliyor. Benden ses seda çıkmayınca da önce arıyor sonra da engeli kaldırıp görüşmek istiyor. 10 kere oldu bu döngü...
Sizce ne bekliyor ya da yapmak istiyor?
Kız arkadaşım engelliyor. Benden ses seda çıkmayınca da önce arıyor sonra da engeli kaldırıp görüşmek istiyor. 10 kere oldu bu döngü...
Sizce ne bekliyor ya da yapmak istiyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seviyordur ama kaostan besleniyodur asfdwawas sürekli iyi olmaktan sıkılır kavga edip yalvarmani ilgi gostermeni bekler
Kaostan beslenmek derken?
Kadınların öyle bir beklentisi maalesef var ancak bana çok saçma geliyor
Söyle soyliyim ben küçüklükten beri böyleyim. Psikolojik bir şey mi bilmiyorum ilkokuldaki sevgilime bile böyleydim. 27 yaşındayım şu an 2 senelik ciddi ilişkim vardi ağır bi insandı aileside öyle ailesiylede ilk defa beni tanıştırdı evlilikti niyetimiz ama ben neredeyse her hafta ayrılmaktan vazgeçmedim o an çok kararlı oluyorum ama sonra pişman oluyodum. Çok aşıktım. Ailesini de falan siliyodum instadan o derece kesin gözüyle bakıyorum o an ayrılığa. Kısacası söyle soyliyim çok aşık olduğum halde yaptım ama anlaşamadığımız konular vardı. Ya seninle anlaşamadığı konular var ama sevdiği için pişman olup geri dönüyor ya da çok sevsede fevri anlık ayrılık kararı verip pişman oluyor. Ama benimki gibi sık oluyorsa düzelmez derim ben. Sürekli ben ayriliyordum en son ben ayrıldım yine sonra özür diledim o kabul etmedi hatta kaç sene unutamadım o derece gerçekten seviyodum yani şiddetli kavga ayrılık yapsam da düşün. Ama barissak yine aynısı olurdu kendimi kandiramayacagim. Seviyorsan bi psikiyatriye gidebilir benim sorunum diğer ilişkilerimde de devam ederse bi gidicem çünkü ya da hiç evlenmiycem :D Gerçekten insanın elinde değil annem babam küçük yaşta ayrıldı hiç üzülmedim ama anlasamamak psikolojimde kalmıştır belkide onda da varsa böyle bi şey belki bununla ilgilide olabilir bilmiyorum. Seviyorsan düzgünce konuş neden böyle yapıyorsun diye kendi de rahatsizsa sana anlatır o an öyle geliyordur içinden herhalde o anlık çok emin oluyorsun çünkü.
Degisikmis...
Ancak benim bünyem kaldırmaz böyle Biseyi...
Her an boşanıyoruz havasında Bi evlilik olurdu o zaman...
Evet arkadaşlarımın sevgilileri de hatta kocaları da biz asla katlanmazdik dediler ama baya aşıkti benden daha çok o yüzden katlandı. Bencede katlanılır bi şey değil bu arada dediğim gibi benim gibiyse düzelmesi çok zor yine de bi önce konuş seviyorsan duzelmezse ayrıl. Ya da seviyorsan ciddi bi ayrılıkla gozunu korkut biraz uzak dur bir ay falan ben baya pisman olmuştum ama değişmezdim yine de belki o değişir:D
Ben de çok aşık olmuştum. Onun için işi gücü bırakıp Onun yaşadığı şehirde iş baktım. Bulduğum işleri beğenmediler. "Bana evine dön sana anan baksın" felan dediler. Yani ayağına gelen kısmeti evlerinden kovdular. Memleketime gittim bi daha da dönmedim ona. Çok pişman oldu telefonda hep gel dedi ama kendi babamın cenazesine bile gelmedi. Neymiş covid varmış vs.
Babam dunyanın borcuna sokar seni sonra da çeker gider demişti. Haklıymış
Anan baksin diyen ailesi mi pes yani ne kadar ayıp bi şey ama sevgilinin hatasi sana böyle konuşmaları? Memleketinde sürekli çalışan bi insansan seni ana baba parası yemekle suçlayamazlar. Ayrıca çok büyük fedakarlık yapmışsın şehir değiştirmek büyük karar sen gerçekten sevmişsin benimki aşıktı ama asiri kıskançtı mesela annemle bile markete gitsem yuruyus yapsam kaç saat oldu diye kızardı o yüzden ben kurtuldum diyorum. Sadece sürekli ayrılmam saçmaydı karar verip kesin ayrılmak daha doğru olur türlü ben haklıydım sevdiğim için geri dönüyodum. Dediğim gibi sen son bi şans ver ve sürekli ayrılmasını konuş ya da dediğim gibi gözünü ciddi ayrılıkla bi korkut eğer gerçekten seviyorsa pişman olur kendine çeki düzen verir. Devam ederse yapmaya ayrilman doğru bencede sen en doğru kararı verirsin. Hayırlısı olsun her seyin
Annem son noktayı koydu.
O kızdan kadın olmaz dedi.
E şimdi zırt pırt çekip giden kız için valide sultanı karşıma almak olur mu?
Benim annemde istemiyodu haklı çıktı zaten sen en doğru kararı verirsin seviyorsan dediğim gibi son bi şans ver ve ayrılıkla gözünü korkut he zaten bıktım eminim diyorsan ayrıl gitsin evlilik kolay değil iyi insanlar varken kötüye katlanmak falan saçma zaten
bizdede var psikolojik artık dengemiz bozuldu hepimizi toplasan bi adam cıkmaz burdan hepimiz dengesiziz
Sıkıcı, oyuncaklaşmış bu iş…
Ben de sıkıldım ama merak ettim neden böyle diye
dikkat cekmeye
Neden ama?