Neredeyse ben sürekli söyler oldum sev i ş m e k için. Artık özgüvenimi zedelemeye başladı bu durum. Öyle bi şey yok diyor inkar ediyor ama bi şey olduğu da yok. Daha önceleri bi sorun yoktu şimdi 2 hafta geçse bile aklına gelmiyor. Başka birisi mi vardır sizce? Lafa gelince çok sevdiğini söyleyip duruyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
33:50 nci sahne nasıl olmuş sence?
Artık seni arzulamıyor veya aldatılıyorsun veya eşcinsel. 3ündem biri
Neden o zaman seviyorum diyip durur bi erkek o zaman? Bende ayrılmak istemiyorum ki işte sen ayrıldın şöyle böyle diyip beni suçlayıp nefret edecek biri. Halbuki beni bu noktaya getiren o. Onun ayrılmasını bekliyorum çünkü benim bi hatam yok. Ama ayrılmak istemiyor. Ne yapıcam ben ya
Belkide artık ilişkiyi ciddiyete bindirmek istiyordur. Bunun için cinselligi bırakması gerektiğini düşünüyor olabilir. Sana ilgili davranıyor mu arayıp soruyor mu gün içinde?
Evet çok ilgili ama ciddiye binmesine imkan yok ilişkimizin.. hatta ilgilenmiyorsun vs dediğimde daha çok üzerime düşer oldu açıkçası bu da yaptığı bi taktik gibi geliyor
Neden imkanı yok? Evli misiniz? Benzer olay başımdan geçti de
Değiliz, nasıl çözüm buldun peki? Ayrılmalı mıyım sence? Bu sebepten ayrılmak da bilmiyorum ya ve onunla sevişmeyi de seviyorum böyle severken başkasıyla da birlikte olamam ki
Sevdigine göre duygu da var ama neden imkansız anlamıyorum. Cinsellikten aşka dönen çok ilişki var. Benimki mesela hep cinsellik için buluşturduk sonra bir anda kesti buluşmayı hep işim var müsait degilim çalışıyorum felan. Sonra bir gün geldi ayaklarıma kapandı seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum diye. Ev Tutim artık hep beraber olalım felan. Yani duyusal bir şey isteniyorsa zaten cinsellik kesilmeli. Daha çok gezip yemek içmekle geçmeli vakit.
Bende böyle bi şey yok cinsel hayat önemli benim için
Benim içinde önemli onun içinde. Ten uyumu var zaten bizde sadece bi ara kestik flörtleştik sadece birbirimizi tanımak için. Düşünsene 2 3 saat seks için buluşuyorsun ama nasıl biri neleri sever felan bilmiyorsun. Yani benim dediklerime ihtimal vermiyorsan adam senden ayrılmak istiyor ama seni kırmadan üzmeden. Sen ondan ayrıl diye ilk adımı senden bekliyor olabilir. Büyük ihtimalle böyledir. Magdem ciddi bir şey olamaz diyorsun.
Üzdün beni 😔 ayrılmak istiyorsa söylesin ya lanet olsun böyle işe. Bende severken ayrılmak istemiyorum dilim varmaz ki
İşte oda farkındadır senin onu sevdigini ama artık ayrılmak istiyordur ama söyleyemiyor işte. Kendinden sogutmaya çalışıyor ki ilk adımı sen at. Üzmek istemezdim ama olabilecek ihtimali söyledim
@selen411 konuşmamz mümkünmü
Olur konuşalım
Hayatında başkası var ilişki heyecanını tamamen bitirmiş o
Sana kötü bir haberim ama bunu duyunca sevgilin adına çok üzülürsün. Geçmiş olsun. :( ortada çok başka bir şey olduğunu düşünüyorum
Ne peki söyler misin
Şimdi seni aldattığını falan düşünme. Çünkü seni aldatmiyor. Sevgilin bence kendini besin zincirinin en altında görüyor. Ve senin ondan daha güçlü olduğunu dusunuyor. Besin zincirinin en üstündeki aslanlar seni kapacak diye tedirgin oluyor. Bunun acısını ise kendisine östrojen hormonu enjekte ederek kapatıyor. Sevgilin erkekliğini öldürdü ve kendini bir erkek olarak görmüyor. Seni kendinden daha üstün görüyor ve seninle ilişkiye girmekten çekiniyor. Bu durum çoğu erkekte var. Kendine gizli gizli işkence ediyor bile olabilir.
Bu nasıl cevap valla anlamadım böyle giderse ben başkalarıyla yatıcam haberi yok
Ben mesela kendimi aygırboğan bir ayı olarak tabir ediyorum. Ben besin zincirinin en üstündeki adamım. Ve kadınlar benimle olmak için birbiri ile kavga ediyor çünkü ben doğadaki en güçlü ve mükemmel ayıyım. Senin sevgilin erkek bile değil afedersin ama. Kendini gerçek bir ayının boyundurluğu altına sok yoksa feminenliğini yaşayamazsın.
Valla bu konuda doğru söylüyorsun dediğini anladım ben aslında beni koruyup kollayacak birini istiyorum ama onu da çok seviyorum. Yatakta her şey iyiyken neden boka döndü bilmiyorum. Erkek dediğin kadınını mutlu edicek ben beni mutlu eden erkekten başkasını gözüm görmez mesela iyi bi cinsel hayat varsa. Erkekler neden bunu anlamıyor bi türlğ
Bak dostum bunu sadece benden duyacaksın beni iyi dinle şimdi. Erkeklerin neredeyse %90 lik bir kısmı kendini kadinlastirdi ve maskülen olamıyor. Güçlü olan erkek her zaman kazanır. Güçlü olan erkek kadınına güven verir ve onu kollar. Daha cinsel ilişki bile yasayamiyorsan o bir erkek bile değil sadece yaşıyor o kadar.
Muhtemelen hayatında başkası var ama seni de bırakmak istemiyorum fb tarzında olabilir öbürü
Bende böyle düşünüyorum gerçekten ama ayrılırsam da ya böyle bi şey yoksa diye kendimi yormaktan pişman olmaktan korkuyorum. Onun ayrılmasını bekliyorum ama ayrılmak da istemiyor. Ne rezil bi belirsizlik bu ya. Ben hem seviyorum hem istiyorum onu of
Sonuç olarak seninde ihtiyaçların var bazı konularda hayatındaysa yapmalı bunları
Evliyim kendimden küçük biriyle oluyorum. Ayrıca kadın kadına da oldum. Sırf bu tür şeylerden dolayı
Valla haklısın bu erkeklerin ne istediği belli değil. Kendimden küçük biri değil ama benden yaşça baya büyük biri olsa sanırım daha tatmin edici olur en azından özgüvenim yerine gelir bu ne ya etrafta bir sürü kız var işte değerini bil gibi takılan erkeklerden nefret ediyorum. Çok mu zor özel hissettirmek
D m glirmsin
Belki onu heyecanlandırmiyorsun
Olabilir bu. O zaman niye söylemiyor ki dengesiz ya
İnsanlar farklı
Sextingle rahatlıyacaksan yardımcı olabiliriz
Öyle bi şey değil ama sevişmeyiniz agresif oluyorum çünkü ben onunla sevişmek istiyorum başkasıyla istesem olurum mesela ama onu severken bi başkasıyla yatamam. Bi erkek daha ne ister anlamıyorum
Eşcinseldir belki de
bugüne kadar değil di şimdi mi oldu
Doğar doğmaz mı olması gerekirdi
Çok yorulmuştur.. :D
Ten uyumunuz nasıl peki
Mükemmel diyebilirim ama belki de bana göredir bu
İlişki sırasında hali tavrı nasıldı
Bazen rol yaptığını düşünüyordum ama genel olarak zevk alıyordu
Boşalıyordu yani tamamen
Evet
Demek ki eksik birşeyler var
Belki işle alakalı felan kafası karışıktır
Yoo hiç zannetmiyorum işi düzenli
Belki ten uyumunuz yoktu ona göre
Yoksa söylemesi gerekmez mi seviyorum da seviyorum sürekli ne anlıyor bu erkekler böyle oynayınca ya
Yani sen istediğinde bahanemi uyduruyor
Evet hiç öyle bi şey yok vs diyip geçiştiriyor ama gitmemi de istemiyor gibi ona. Hep işi çıkıyor vs
Bunu konuştun mu onunla?
Evet konuştum yine aynı cevaplar hep reddedilir ama ertesi gün insan bi söyler değil mi buluşalım özledim vs yok yani hiç ağzına almıyor
Arada kalmış olabilir mi?
Nası yani
Belki yeni biri var ama tatlısın değil seni o yüzden bırakamıyor
Bu bana vereceği en büyük ceza olur. Aldatsam kötülük etsem neyse. Yeni biri varsa çıkıp gitmesi gerekir. Kaç kere ima ettim yok diyor ayrılma heveslisi değil. Sevdiğini söyleyip ilgileniyor. Ama beni istemediği için de benim özgüvenim kırıldı. Birlikte olabileceğim de birçok kişi var. Derdi ne anlamıyorum ben bunu
Biraz mesafe koy soğuk davran
Mesafe koyunca da ben dayanamıyorum ki kötü bi çıkmazdayım sağol cevapların için
Sende sağol
Beniml yap
Olur
Mesj atabilirsin veytakip et
mesaj atrmsn