• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sizce erkekler gerçekten karaktere aşık olabilir mi? Yoksa sadece bedenden ibaretler mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
78
Yapay Zekaya Sor
Resim tamamen erkekleri anlatmakta
Sizce erkekler gerçekten karaktere aşık olabilir mi? Yoksa sadece bedenden ibaretler mi?
Erkek Soruları Resim Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benim yakin bir erkek arkadasim soyle demisti. Kadin tipsiz erkegi taniyarak sever ama erkek tipsiz/cirkin kadini tanimak dahi istemez demisti. Bir erkek olarak ve dis gorunus hakkinda arkadaslar arasinda konusurken boyle bir yorum yapmisti. Buna bende katılıyorum.

Yani karakteri sevseler bile bir sekilde fiziki, dis gorunus olarak illaki çeken, hoslarina giden bir sey olacak ki karakteri de tanima firsati versinler. Yoksa kadin olarak ne kadar zeki de olsan, basarili bir kariyerinde olsa akademisyen, prof bilmem ne de olsan, iyi hanimefendi biri de olsan paketini begenmediklerine bakmiyorlar.

Yani erkekleri kadindaki zeka, kariyer, para, aile yasantisi, kulturu vs etkilemiyor pek. Isin doğrusu bu. Bu yuzden kozmetik sektörü ve estetik sektoru parayi kaldirmiyor mu? Kadınlar bu yuzden, toplumda var olabilmek, farkedilebilmek, ozguven kazanmak için o makyajlar, estetikler yapilmiyor mu? Ana gaye bu degil mi zaten?

Mesela cok guzel kadinlarin cirkin erkeklerle işi ne diyoruz. O kadin o erkegin zekasini, kibarligini, kendine verdigi degeri, kadin gibi hissettirmesini, esprilerini, kendini guldurmesi ve mutlu etmesi icin beraberdir, yaninda duruyordur.

Ama erkekte ne yazik ki bunlar pek onemli degil. Onemlidir illaki ama bu verdikleri onem tip iyi degilse tanima firsatini verecekleri kadar buyuk bir onem değil.

Kadinlar icin hem toplumda, hemde erkekler arasinda var olabilmek zor eger dogustan guzel degilsen. Estetikler, makyajlar evet bu yuzden yapılıyor belki yine ayni sebepten teshircilikte yapılıyor olabilir. Kadin farkedilmek, ilgi cekmek ister cunku dogasi geregi.

Bu ilgi de gunumuzde estetikle, makyajla, fizikle, acik giyinmekle saglaniyor bir nevi bazilari tarafindan. yani yine beden ve dis gorunus konusuna cikiyor konu. Cunku kadinlar karsi cinsi cogunlukla zekasiyla, konusmasi, oturmasi kalkmasiyla, kariyeriyle, kulturlu olmasiyla 3-5 dil bilmesiyle etkileyemiyor. Cok guzel olup ici bombos olan kizlarda var. Bunlarin yaninda o dis paketten dolayi illaki erkek oluyor boyle bir gercek var.

Ben erkeklerin dışıni begenmediginin icini merak ettigini dusunmuyorum. Kadinlar en azindan bir sekilde firsat veriyor. Para icin, kariyeri icin, nezaketi icin, kendini mutlu ettigi icin vs. Bir suru sebep sayılır kadinlarin o erkege sans vermesinin sebepleri cok var ama erkek icin bunlar yok.

Tipin iyi olacak yoksa karakterini tanima geregi bile duymuyorlar. Ne kadar kendini gelistirmis olursan ol. Twitter da soyle bir sey vardi. Dusunsene kadin olarak onca kitap okumussun, ulkenin guzel bir bolumu ve en iyi universitesinden mezun olmussun, yuksek lisansin var, guzel bir meslegin var, kültürlu, gezmis görmüş birisin, dil biliyorsun ama erkekler gelip g*tune bakiyor ne kadar üzücü diye. Olayin kisa ozeti bu aslinda.

popişin bilmem nerelerin de guzel degilse, erkeklere pek cekici gelmiyorsan kimse (erkekler) oturup, iki cift laf etmiyor, tanima geregi pek duymuyor işin doğrusu.

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sonuna kadar dogru soyluyosun katıliyorum👍

Yorumla
    • Mizojinist03
      Mizojinist03
      +1 yıl

Bizde zaten güzel kızlar çirkin erkeğe baksın demiyoruz o yüzden kendi kendinize atar gider yapmayın. Bizde nasıl yakışıklı erkek asla tipsiz kıza bakmazsa sizde azcık akıllı olun güzel beğenilen bir kızsanız tipsiz adama bakmayın nokta.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Mizojinist03 kadinlar sizin kadar bu konuda merhametsiz degil işte. Yakisikli bir erkek tipsiz kiza bakmiyor evet ama cok guzel bir kadin bunu yapamiyor. Adamin karakteri, ahlaki, efendiliği, insanlara olan davranışları daha önemli oluyor belli noktada. Bunun akilsiz olmakla ilgisi yok, insanlikla ilgisi var. Kadinlar dis gorunus konusunda erkeklere gore daha insancıl ve merhametli bunu kabul etmek lazim. Siz erkekler kendiniz cirkin ve tipsiz olsaniz bile yaniniza biblo gibi hatun istiyorsunuz, bu hakki tipsiz olmaniza ragmen kendinizde buluyorsunuz. Kadinlar o kadar mutevazi ki cirkin bir kadinsa bu erkek beni ne yapsin diyebiliyor. Ya da cok guzelse bile yanina tip olarak yakışmayan bir erkegi kabul edebiliyor. Yuce gonulluluk bu olsa gerek. Siz erkeklerde olmayan yuce gönüllülük

Yorumla
    • Mizojinist03
      Mizojinist03
      +1 yıl

Ahlaklı karakterli efendi adama bakan kadın mı var? Güzel kadın çirkin adama baksa baksa parası için bakar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Mizojinist03 bunu reddetmiyorum. Ama her kadin para icin bakmiyor bunu da kabullenmeniz lazim. Bir tutturmussunuz kadin paraya bakar diye. Evet bakanlar var ama bakmayanlar da var. Benim tanidigim evli bir cift var. Kadin kocasinin parasini zerre bogazindan gecirmiyor. Boyle diye diye kocasinin parasini bile yemez hale getirdiniz kadinlari. Kadina soruyorum niye diye. Parami yiyor demesin, ilerde boşanırsak parami yedi, helal olmasin demesin diye diyor. Erkekler olarak oyle bir hale geldiniz ki yaptiginiz seyleri, yedirdiginiz parayi helal etmez hale geldiniz. Bunlari boyle yapiyorsunuz umarim o kadinlar size sundugu hizmeti, yaptigi yemegi, temizligi, gomleginizi utulemesini, çamaşırınizi yikayip katlayip dolaba koymasini falan helal ediyorlardir. Yoksa işiniz var bu konuda. Kadin her turlu hizmetini sunuyor ailesi icin ama erkekler olarak para para diye delirdiniz iyice. Cogu kadin da artik al paran senin olsun, kendi paranla aldigin hediyeyi bile kabul etmiyorum diyen kadinlar gördüm. Ahlakli efendiden kastim da kadinlar davranislara da bakar ve asik olur, davranislari da sever. Sizin gibi kadinlarin tek derdi tip degil. Tipini begenmese bile erkegin hal ve hareketleri o kadinin o erkegin yaninda kalmasi icin sebep olabiliyor. Siz tipi iyi degilse kadinin hal ve hareketlerini, hanimefendiligini bile gormezden geliyorsunuz.

Yorumla
    • Mizojinist03
      Mizojinist03
      +1 yıl

Ben hanımefendi temiz namuslu kızları seviyorum. Güzel kız isterim derken açık saçık giyen süslü makyajlı manken gibi kız degil daha ortalama normal sade bir güzelliği olan kız demek istedim

Yorumla

En İyi Cevaplar

• AyYıldız0110
    AyYıldız0110 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Artık çoğu erkek güzelliği baktığı için aralarından çıksa çıksa 1_2 tane çıkar karaktere bakan insanlar çok fazla çıkmaz kimse kimseyi kandırmasın çoğu erkrkler önce dış güzelliğe bakıyor resimde tam olarak bunu anlatıyor çok doğru bir resim.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kesinlikle o iyi çıkan erkeklerde bize denk gelmez nerde sevilmeye değmeyecek kadin var onlara cikar sonra aldatilir cok dinledim burada bile

Yorumla
    • AyYıldız0110
      AyYıldız0110
      +1 yıl

Çok doğru söylüyorsun haklısın galiba bizim bu konuda şansımız yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Maalesef

Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.

Bıktık kardeşim bıktık, bıktık.

Etten, g. tten ibaret kadınları sevmiyoruz, hormonlarımızı gıdıklamak dışında bir işlevleri yok.

Akıl lazım, karakter lazım ve bunun yanına uyum lazım.

Vallahi bıktık ya, kadınlarda hala bunu tartışıyor. Bıhtıh, bıhtıh.

Bu soru öyle bir soru ki, ya karaktere aşık olacaksın, ya tipe. İkisi aynı anda olmaz. İkisinden birisi olursa öteki olmaz !

Birisinden hoşlanmana bir yönü, bir hareketi, bir lafı, bir düşüncesi, belki kokusu, belki gözü, kaşı, yüzü... Bir şeyi seni çeker... Bu çekim vesilesiyle tanışma gerçekleşir. Tanıdıkça ilgin artar veya azalır.

Peki insanı tanırken neyi tanırsın? Aldığı maaş? Yaptığı iş? Hepsi bu kadar mı? Anlayışlı mı, asabi mi, gergin mi, sakin mi, hayata bakış açısı nasıl, fikirleri nelerdir, neleri seviyor, neleri sevmiyor, neyden korkuyor, neyden korkusuz, hakkını arayan mı, içine dönük mü vs vs... Bu liste öyle uzar gider işte...

Karakteri olmayan kadını isteyen var mıdır? Tabi vardır. Ona da uyumlu birisi gelir.

Ha karakterin olup, olmaması konusuna da girerdim ama, karnım acıktı. Gidip sucuklu yumurta yapayım. Canım çekti.

cut.

0
    6 Yorumla
    • iaskyouanything
      iaskyouanything
      +1 yıl

Yaaaaa keşke acıkmasaydı nsnsns daha okumak istiyordum.

Yorumla
    • iaskyouanything
      iaskyouanything
      +1 yıl

Aga beee

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Off sucuklu yumurtami cok severim geliyum bende

Yorumla
    • Paranoyak-Maan
      Paranoyak-Maan
      +1 yıl

@deli_xatun hepsini yedim...

@iaskyouanything bugünlük bu kadar efenim.

Yorumla
    • iaskyouanything
      iaskyouanything
      +1 yıl

Hay Allah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hadi bee

Yorumla
  • SporcuMan18013
    SporcuMan18013 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Kimse kimsenin ilk bakışta karakterini bilemez ve ilk tanışma aşaması için de iki kişinin de birbirini beğenmesi gerekir. Yani ilk izlenim çok önemlidir.

Birisiyle aynı yolda yürüyüp yürümeyeceğine ise tanıdıktan sonraki hal, hareket ve karakterine bakarak karar verilir yani doğrusu bu. Çok güzel ama içi, karakteri boş olduktan sonra dış görünüşün ne anlamı olacak sonuçta her insan yaşlanıyor ve bir gün güzellik vs kalmayacak bu yüzden geriye kalan şeyler insanı mutlu edecekse bir ilişki kurulmalı.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle 👏😌

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

47

Cevap

80

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Bu herkes için geçerlidir herkes ilk önce dış görünüşü sever dış görünüş iştah açmadıktan sonra içine pek bakılmaz açıkçası bu kızlar için de böyle

0
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Neden olmasın ki? Karakter ruhun dışa vurumudur

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

Benim için fizik önemli değil karaktere aşık olurum. çünkü bir kadını özel yapan bedeni değil karakteri

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle kankim cidden burada karakterli insanlardan birisin insallah karsina gonlune gore bi sevdigin biri cikar💗

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Teşekkür ederim kankim o senin güzel görüşün. umarım sende senin sevgini ve değerini hak edecek biriyle karşılaşırsın 🌺

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah 🫂❤

• Sarışıngenc23
    Sarışıngenc23 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Bedene aşık olunmaz sadece o bedene heves edilir, hevesini alan erkekte zaten zamanı gelince istediğini aldığı için ayrılır. Kızların dert yandığı ayrılık sorunlarından biri de aslında bu dur. Benimle oldu ve benden ayrıldı demelerinin altında yatan şey hevestir. Kişi hevesini aldığı için bırakıyor. Aşık olacak adam ise zaten bu tür şeylere tenezzül bile etmez o yüzden kızlar, hayatına alacakları kişiyi çok iyi analiz ettikten ve tanıdıktan sonra almalı.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sonuna kadar haklısın

Yorumla
    • Mizojinist03
      Mizojinist03
      +1 yıl

Abi kız bedenini sunarsa bizde kullanır bırakırız yapacak bir şey yok

Yorumla
  • viasomnia
    viasomnia Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

cinsiyet fark etmeksizin herkes dış görünüşü önemser. önemsemem diyen yalan söylüyordur. dış görünüşü önemsemek de sadece bedene bakıyor algısını oluşturmamalı. sadece dış güzellikle bir ilişki zaten yürütülmez ki bu gibi durumlarda amaç çok farklıdır, bir süre takılıp daha sonradan bırakılır. tabii her iki tarafta bu durumu "takılmak" gözüyle görüyorsa sorun olmayacaktır ama bu amacı karşı tarafa ilişki istediğini söyleyerek gerçekleştirmeye çalışıyorsa diğer taraf, işte bak o hakiki ş*refsizdir.

1
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Karakter var mı ki peki kızlar karaktere mi aşık oluyor da erkekleri sorguluyorsun ben varim laga lugasi yapmaya gerek yok bunlar hikaye olsa zaten bu soruyu sormazsın sen varsan erkeklerde de var oluyor bunu soranda olmazken erkekleri sorgulamak olmuyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu soruyu sormamla ne alakasi var

• Blondesmann
    Blondesmann Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Evet olabilirler, cinsiyet meselesi değil bu arada bu

1
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

İnan beden özellikle belli bir yaşı geçen erkeklerde yek etmen değil. Evet dikkat çekici olabilirsiniz. Hatta kadınlar erkeklere göre sanat eseri. Yani erkeklerin her şeyi sizin gibi değildir. Ancak bir süre sonra karakterle birleşmeyince bir işe yaramıyor. Yani erkek sevdiği insanı severken, muhabbet etmeyi, gönlüne hitap etmeyi ve bunu in tezahürünü kadında görmeyi bekler. Mutlu ettiğini görüp daha çok şefkat gösterir. Yani sizi bedenden ibaret gören erkek zaten tamamlanmamış erkektir

0
    0 Yorumla
  • Remulo
    Remulo Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.

Aslında bu devirde tam tersi oluyor, erkek daha düz olur herzaman ilk başta dış görünüş sonra karakter konuşma vs. Ama kadın daha gaddar oluyor bu konularda bence yani erkek eli yüzü düzgün olsun kadın beğenmedim diyip karakterini tanımak için bir fırsat bile vermiyor. Bu konuda nasıl ilerleyelim?🤣

0
    0 Yorumla
  • Emirhanozer
    Emirhanozer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Kızların Bildiği tek Söz olan
    (Erkek değilmiler hepsi aynı)
    Demeleri çok yanlış
    Her insan ve her erkek, kadın birbirinden her açıdan farklıdır zevkler ve renkler tartışılmaz benim için kişilik çok önemlidir bazen de dış görünüşe önem veririm

0
    0 Yorumla
  • tiryakinimtiryakin
    tiryakinimtiryakin Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Olur.. Yüzüne bakmadan sevmek falan da değil bu.. Etkilemeli tabii ki ama öyle çok fazla aşırıya kaçan bir yanım da yok..
    Bu durumun sadece erkeklere özel olmadığını da biliyoruz.. Şekilci kadınlar kol geziyor..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Genelde karşına potansiyel abazalar çıktığı için olabilir mi?
    Mesela benim yollar önce tanıdığım biri vardı ama ilk seneler hiç bir şey hissetmiyordum zaman geçince samimi bir arkadaşlığımız oldu yani ben onu daha iyi tanıdım karakterini öğrendim önceden sadece görmüşlüğüm vardı neyse velhasıl kelam mecnun oldum adeta

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben karaktere aşık olurum direk kendi ayaklarının üzerinde durabilen güçlü Zeki mantıklı kadınlar severim Nazı tribi bitmeyen sürekli duygu sömürüsü yapan çocuksu kadınlar sevmem olgunluk her şey bana göre bu yüzden yaşımdan büyük kadınlar tercih ederim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Hiç bir erkek karektere aşık olmaz. Güzel ile çirkin masalında bile erkek çirkin kadın çok güzel kadın onu her türlü sever ama erkekler dış görünüşe önem verir. Biz kızlar da hep daha yakışıklılari varken ortalama tiplere bakarak kaydediyoruz aslında bizim kaybetmemizde ki tek sebep bu. Artık değişelim uzun boylu nerde yakışıklı kaslı erkek varsa onlara şans verelim. Onlar (erkekler) buna göre seviyor biz seçici olunca mı suç :d

0
    2 Yorumla
    • Mizojinist03
      Mizojinist03
      +1 yıl

Güzel olan kız tipsiz erkeğe bakmasın bizim suçumuz mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sizde para göz kızlara bakmayin bizim suçumuz mu?

Yorumla
  • Sezen33
    Sezen33 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

her şey fasa fiso. Erkek beğenmediği bir bedenin ruhunu merak etmiyor. Nokta.

2
    0 Yorumla
  • BenimHepUmudumVar
    BenimHepUmudumVar Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Güzel hanımlar benden daha iyi erkeklere layıklar diğer hanımlara yaklaştığımda da genelde onları inciten kaba saba erkeklerden ağızları yanık olduğu için beni tersliyorlar demek ki güzele güzel çirkine çirkin bana da yalnızlık layık. 😊

0
    0 Yorumla
  • Neyapacaksınkiiiiii
    Neyapacaksınkiiiiii Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Olur tabi ki.. Her erkek aynı değildir tıpkı her kızın aynı olmadığı gibi. Hepsi de fizipe, güzelliğe bakmaz kimisi kendisini mutlu edecek bir kadın arar.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani var tabiki ama öyle olanlarin çoguda biraz pısırık oluyo konuşmasi sarmiyor konuşamadığın biriyle bi omür gecmez olmuyo onlarda bi sekilde kaybediyoz :(

Yorumla
    • Neyapacaksınkiiiiii
      Neyapacaksınkiiiiii
      +1 yıl

Hepsi aynı değildir canım, illa vardır birisi hakkında hayırlısı

Yorumla
    • Mizojinist03
      Mizojinist03
      +1 yıl

Düzgün erkekleri de pısırık buluyorsunuz valla kusura bakma da sen karaktersiz erkeği hakediyorsun bunu diyorsan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamamda iki kelimeyi bi araya getiremeyen erkekle ne konusucam?

Yorumla
    • Mizojinist03
      Mizojinist03
      +1 yıl

O zaman kusura bakma kanka yapacak bir şey yok sana konuşkan çapkın erkek lazım. Erkeklerin konuşkan olanı %90 95 kızı tavlamak yatağa atmak için o hale gelmiştir bunu açıkça söylüyüm. Cevremde çoğu konuşkan arkadaşım kızları bedenleri için istiyor iltifat ediyor. Böyle sessiz sakin iyi tanıdığım çocukların bazılarının daha manitasi bile olmamış hayatında. Efendi erkek sevin demiyorum zaten isteseniz de sevemezsiniz çünkü kızlar kötü erkekleri çekici bulur

Yorumla
  • Guzin-abla
    Guzin-abla Takip Et
    Xper 7 Yaş: 68 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.

Hem karekter hem fiziğe dikkat edenler evlenecek niyette olan erkekler sadece fiziğe dikkat edenler eğlenecek niyette olanlar. güzelliğe doymak bir günlük karekterse bir ömürlüktür birçok erkeğinde böyle düşündüğüne inanıyorum

0
    0 Yorumla
  • SalvioHexia
    SalvioHexia Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 82%
    +1 yıl

dış görünüme bedene aşık olunmaz
    aşk bur duygudur maddi değildir beden maddi ve yaşlanır
    fakat aşk karaktere olunur karakter yaşlanmaz maddi değildir sonsuzdur

tabi ki bedenin önemi hiç yok değildir

0
    0 Yorumla
  • DahabellideğiI
    DahabellideğiI Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Eski ilişkilerde kadın erkeğe sadakatini sunardı kocasını mutlu etmek için çabalardı kocasına bağlıydı şimdi öyle bir şey yok erkekte bozuldu kadında düzeleceğini de sanmıyorum

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hic bisey tek tarafli değil

Yorumla
    • DahabellideğiI
      DahabellideğiI
      +1 yıl

Eskiden karşılığı vardı her şeyin artık yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Spadess
    Spadess Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 84%
    +1 yıl

Böyle insanlara denk gelmek biraz zor ama imkansız değil tabii😄

1
    0 Yorumla
  • cesaretyada
    cesaretyada Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Karaktere aşık olabilmek için, karsidaki insanı çok iyi tanımak gerekir, birbirini tanimayan iki insan, ilk olarak bedenine ve ilk temas kurdukları andaki durumuna bakarlar

0
    0 Yorumla
  • Lolsjmnnsnsn
    Lolsjmnnsnsn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Bak ilk görüşte aşk’a inanmam ilk görüşte dış görünüşe aşk’a inanırım, dış görünüşü ilgisini çekebilir fakat karakterin belirliyor ilerisi olucak mı bu ilişki yürür mü yürümez mı diye.

0
    0 Yorumla
  • GoogleAmcanız
    GoogleAmcanız Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Yaş 32 görünüm bir boka yaramaz bir ömür karakteri ile haşır neşir olacağımız için karakteri ve bakış açısı gerisi boş

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok be iyisin gene

Yorumla
    • GoogleAmcanız
      GoogleAmcanız
      +1 yıl

Ben zaten iyiyim 😂 soruya cevap olarak dedim

Yorumla
  • gghostman
    gghostman Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Biraz yaşadıklarına bağlı. Gerçekten görüntünün hiçbir anlam ifade etmediğini sevdikten sonra sevilenin her şeyinin güzel geldiğini anlaması tecrübe ister gibi. Genelleme yapılamaz yani

0
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.

Hepsi bol keseden atar ama gidip boyalı teşhirci için evdekini aldatır çocuğunun anasını evin hanını...

1
    0 Yorumla
  • Enperatriz_Eztia
    Enperatriz_Eztia Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Erkek karakteri sever ama bedene aşık olur. Güzel bulmadığı kıza aşık olmaz.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

bedenle bi alaksi yok fizik acisindan alakasi yok mk her erkek ayni degil siz abaza olan toplulga denk geliyonuz aw bak simdi ben sahsen yuz guzelligine yuz guzelligi diyince oyle yanlis anlamayin da ya ben mesela cogu kizim yuzunu begenirim farkli kisiler begenmez yani her insanin guzellik algisi farkli neyse tavirlarina hareketlerine bide samimi olmasina bakarim hafif cilveli olsa isime gelir o kadar yani bizde insaniz hemen * edim yok yani bizimdw kendimize saygimiz var

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hm

Yorumla
  • süperstaralem1642
    süperstaralem1642 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Ben beden baya güzel olsun genede tamam aşık olmam karakteri bana uyarsa aşık olurum yani imkansız birisine aşık olmam kolay kolay

0
    0 Yorumla
  • Lemean
    Lemean Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Çoğunun beyinleriyle bir tarafları yer değiştirmiş oluyor. Ama ben hala umutluyum. Kadını gerçekten huyu için seven/ sevecek erkek mutlaka vardır…

0
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Kadının duruşundan karakterinden zekasindan etkikenen çok erkek tipi var her erkek gorsellikçi değil o erkeğe göre degisiyor 🤗

0
    0 Yorumla
  • kimleraldı
    kimleraldı Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Yok öyle bir şey ben seni seviyorum karakterini seviyorum erkekler inandırıcı gelmiyor çünkü çoğunluğu yalan söylüyor amaç göz boyama.

0
    0 Yorumla
  • _Ǥнσsτ10_
    _Ǥнσsτ10_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Karakterine olmuştum herşeyi yok sayipta yanılmışım. Bir daha aynı hataya düşmem. Yarı yolda kalan ben oldum.

0
    0 Yorumla
  • Ejderhaeğticisi
    Ejderhaeğticisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bence nadirler, iyi ki varlar onlar kalpleriyle görür çünkü.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen😌

Yorumla
  • Trendhunter
    Trendhunter Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Kimse kimseye “sadece” karakterinden ötürü aşık olmaz. Sevebilir, dost olur kardeş olur ama fiziksel çekim olmadan aşk olmaz.

0
    0 Yorumla
  • MatthewFox
    MatthewFox Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

genelleme yapmamak gerek ben kendimi bildim bileli karaktere bakmışımdır ve karakterine aşık olmuşumdur bir kadının ama bir işe yaramadı

0
    0 Yorumla
  • KaanArducc
    KaanArducc Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Kızların çocuğunun karakterimi yoksa vücudlarimi ön planda sen bunu cevapla caaanım

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bakış açısına bağlı.

Yorumla
    • KaanArducc
      KaanArducc
      +1 yıl

Bakış açısı ne ya vücudlarimi ön planda, yoksa karakterlerimi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen vucuduna bakarak karaktwrini göremeyecegine gore?

Yorumla
    • KaanArducc
      KaanArducc
      +1 yıl

Çok ayrı kafalardayiz boş ver kanka, sen kendince haklısın bisey demiyorum.

Yorumla
  • FdDarkness
    FdDarkness Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 67%
    +1 yıl

Kız mız benim umurumda değil ne karakterini severim ne de bedenlerini varsın karakterler bedenler abazalarin olsun beni hiç alakadar etmez

0
    0 Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Oluruz da %90 para ve gelire aşık olan kızlar olmazsa belki olabilirdi ama olmuyor 😀😀 Yoksa o aşk/sevgi yollarından biz çok geçtik

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.

Başkalarını bilemem ama benim için önce karakter, enerji çekimi.. vs gelir. Sonra muamele 🔥🔥

0
    0 Yorumla
  • ashleyww
    ashleyww Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Cok nadiren var karaktere asik olan. Neredeyse cogu güzellige bakiyor.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen umarim gerçekten seven insanlar cikar karsimiza🥺

Yorumla
  • Danteh
    Danteh Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 56%
    +1 yıl

erkekler diye genelleme yapamazsin. bende her kadın erkeklerle parası için takılır diyeyim o zaman?

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslinda genelleme yapmamistim

Yorumla
    • Danteh
      Danteh
      +1 yıl

''erkekleri'' diyerek genelleme yapmış oluyorsun, bazı erkekler demeliydin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklisin sorma tarzim yanlis olmuş

Yorumla
  • Lider_bey
    Lider_bey Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

Dogru kişiyi dogru yerde ararsan bulursun. Klisede ibadet eden musluman-camide ibadet Hristiyan bulunmaz.

0
    0 Yorumla
  • _Beyza_13
    _Beyza_13 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Çoğu erkek ve kadın dışa bakıyor evet dış önemlidir ama oda bir yere kadar

1
    0 Yorumla
  • Sweetgirl23
    Sweetgirl23 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Erkekler dış güzelliğe bakar sen dünyanın eniyi kalpli kızı ol tipini begenmezlerse boş

0
    0 Yorumla
  • birsenfonişairi
    birsenfonişairi Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 83%
    +1 yıl

Erkekleri tanımayan bir soru olmuş. Yaşa gör. 🤷‍♂️

0
    0 Yorumla
  • StarWarsPrensesi
    StarWarsPrensesi Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Çözemedim bilemiyorum ya karsima çikanlar bir arizali ya hepsi böyle 🤷‍♀️😀

0
    0 Yorumla
  • Monster1902
    Monster1902 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Olabilir. Karakter meselesi. Genel olarak erkekler dediğin gibi resimde bu arada.

0
    0 Yorumla
  • Tam4gunolmusdunn
    Tam4gunolmusdunn Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Karakter benim için herşeyden önce gelir. Karakter 1 se diğerleri 0 dır.

0
    0 Yorumla
  • Sevdamdın_sen
    Sevdamdın_sen Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 88%
    +1 yıl

Çoğu bedene aşık olur eğer onun kalbide iyise olurlar

0
    0 Yorumla
  • Eceeee70
    Eceeee70 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

İlk görüşmede bedene bakılır ama tanıdıkça karaktere aşık olunabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sanki bu dönem de her iki cinste karaktere önem veriyor. Elini sallayan ellisini geçiyor. 😃 Karşıt cinsi anlatan görsel de koyarlar öyle hepten ön yargı varsa.

0
    0 Yorumla
  • Mesafeli27
    Mesafeli27 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 74%
    +1 yıl

1 akıl 2 karekter 3 göze ve gönüle hoşluk tamam! Herkes damacana ya saldırmıyor bu ülkede

0
    0 Yorumla
  • Tenedose
    Tenedose Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Fiziksel görünüş sadece hoşlanır getirir. Kişiyi tanımaya başlayınca soğuyabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • Biruh
    Biruh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 91%
    +1 yıl

Herhlde olabilenler var öyle duruyor. En azından şiirlerden okuduğum kadarıyla.

0
    0 Yorumla
  • AmagitmeLavinia_
    AmagitmeLavinia_ Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Karaktere de aşık olur ama sen zaten güzelsin

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🥰

Yorumla
    • AmagitmeLavinia_
      AmagitmeLavinia_
      +1 yıl

Tanışabilir miyiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Maalesef konustugum biri var teşekkürler 😊

Yorumla
    • AmagitmeLavinia_
      AmagitmeLavinia_
      +1 yıl

Mutlu etse bunu sormazdın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Şahsen inanmıyorum karaktere bakıyoruz diyenler orta ya da tipsiz kişiler oluyor

1
    2 Yorumla
    • kalbindesakli91
      kalbindesakli91
      +1 yıl

İşte buda ayrı bir şekilci yorum...

Yorumla
    • 54arslan54
      54arslan54
      +1 yıl

@kalbindesakli91 sizi tebrik ediyorum doğru tespit görünüşe güzelliğe bakıyoruz karakter diyen erkekler kadına aç olan tayfa

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Gerçekten karaktere aşık olan bir erkeğe denk gelmedim. Varsa da ben görmedim bilmiyorum 😅

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Karakter ayağına gidenler boş ya büyük hatta çok büyük bi kısmı bedenleri arzuluyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Çirkin insanların karakterine bakmazlar bile sonra iyisi gelmemiş fasafisoo

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce erkekler gerçekten karaktere aşık olabilir mi? Yoksa sadece bedenden ibaretler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadına doymuş bir erkek mi karaktere aşık olur? 7 cevap verildi
Erkekler ilk güzelliğe sonra karaktere mi aşık oluyor? 106 cevap verildi
Erkekler gerçekten dış görünüşe mi bakar yoksa karaktere mi daha çok aşık olur? 8 cevap verildi
Erkekler karaktere bakar mı? 30 cevap verildi
Erkekler gerçekte tipe mi aşık oluyor yoksa kalbe ve karaktere mi bakıyor? 33 cevap verildi
Erkekler tipe mi bakar karaktere mi? 35 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşkın kuralı olsaydı ne olurdu?
  • Şuanda ne yapıyorsunuz?
  • Bazı insanlar gerçekten değişir mi, yoksa sadece kaybetmekten korkunca mı düzelmiş gibi davranır?
  • Sizi isteyen biri var mı, yoksa insanlar sadece ihtiyaç duyduklarında mı yaklaşıyor?
  • El işleri satışı için e-ticaret mi daha karlı, yoksa fiziksel dükkan mı daha mantıklı?
  • Sizce hangisi daha zor: iğne oyası mı yoksa şiş ile örgü örmek mi?
  • Gerçekten seven insan gurur yapamaz mı?
  • Yaşım 35 ben şimdi genç mi oluyorum yaşlı mı?
  • Üzerinde isim yazan lifler sizce gerçekten tatlı mı duruyor, kullanır mısınız?
  • Duşta doğal duş jeli mi kullanıyorsunuz yoksa el yapımı katı sabun mu daha iyi geliyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨