AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Iyyy ıyyy yani evdeki her sorunu annesine yetiştiriyor geline laf edince sesini çıkarmıyor ıyy çok çektim allah hepsinin belasını
assssslaaaa evlenilmez öyle olanların hepsi boşanıyor ya da ayrılıyor zaten evlenilir diyen erkeklerde kendine hizmetçi aradığı için öyle demiş
Evlenılmez ana kuzusu erkek karakterı oturmamıstır ve o evlılık kadına cehenem yasattır bırde fesat bır kaynana ıse bısanmaya yuva yıkmaya kadar gıder
Annesine ailesine deger veren adam eşinede deger verir bunu unutmayın.
değerden bahsetmedim
Degerden bahsettin
evine aldığı domatesi annesine hesap vermek değer vermek mi?
Knk bu kadar fazla değil ama biraz var asla bu kadar olmamalı zaten
değer vermeli zaten vermeyenden korkacaksın. ama o kuzusu olmak çok farklı bi şey
Aynen knk arayıp soracak hem seni hem annesini dinleyecek zaten annesi kötü bir şey demez
Ana kuzusu olabilir ama arafta olmalı ve yerine göre iki tarafın arasını bulmalı
Annesine kötü davranan adam karısına iyi mi davranır...
Erkek her iki tarafı da idare edebilmeli her zaman orta yolu bulmalı annesinin sözünden çıkmayacaksa büyümesine daha çok var demek ki büyüsünde evlensin
evlenilmez asla iki bağı da sıkı tutucak ama karıştırmıcak.
Hayır asla 😂 ana kuzusu erkekler evlenmesin lutfennnn
Kasttetiğin şeyi milletin çoğu yine anlamayacak. Anasının sözünden çıkmayan evini eşini gerektiğinde bile bırakıp ana ne diyorsa onu yapan, kılıksız kişiliksiz olanları kastettiğini biliyor ve amam evlerden ırak olsun diyorum…
evet bazıları annesini sevenden zarar gelmez diyor da sevgiden bahsetmiyorum zaten
Anlamayacaklarını biliyorum. Yaşamayan görmeyen bilemez. Yoksa herkes anne babasını sever. Konu o değil bence
Tabi ki annesini sevsin saysın ama aradaki dengeyi sağlayaman erkekten hayır gelmez.
Anne sevgisi ile anne bağımlılığı çok farklı şeylerdir arkadaşlar benim annesi yüzünden nişanım bozuldu ve eski nişanlım annesini ailesini seçti beni bir kalemde sildi attı evlendirmek istemiyordu annesi oğlunu oğlu başta karşı gelse de sonradan annesini kırmak ve üzmek istemedi sakın uzak durun bu tarz erkeklerden benim için büyük bir tecrübe oldu siz benim yaptığım hataya düşmeyin
Bence evlenilir, böyleleri vicdanlı oluyor genelde.
Yeni nesil kızlar asla evlenmez. Bad boy erkekleri daha çok tercih ediyor.
Yani sıkinti olabilir evlenceksen bile ailesinden uzak bir yere tasinin o zaman bisey olmaz
Bir anda tüylerim diken diken oldu öyle erkek de kadında asla aman aman
Ailesine düşkünlük ayrı ana kuzusu olmak ayrı. Ana kuzusu kadınla da erkekle de olmaz
Ana kuzusuyla evlilik kesinlikle bir işkence olur.
Belli bir sevgi ve saygı raddesinden sonra kendine yetememezlik veya psikolojik sıkıntıya girer. Aynısı kadın için de geçerli. İki insan birlikte hayat kuracağında da bu iki durum aslında önceden halledilmesi gereken bir durumdur.
Anasının kuzusu olmayan kimsenin değerini bilmez. Değer bilmeyen ile de evlenip napacaksunuz.
Eşine danışsa amenna anlarım da annesi ne alaka ya?
ana kuzuları böyle oluyor maalesef.
Bazı içinden çıkamadığın sorunlar olur araya fitne katılmadan aile düzeltmeye çalışır amenna ama en basitinden bir domates için de annenin fikri sorulmaz müstakbel eşinize çok ayıp olur
Bence evlenilmez, evlendikten sonra aile oluyorsun zaten ana kuzusu olması evliliğe ilişkiye zarar verir kendi ailende mutsuzluklar oluşur, ne anneye ne eşe hiç bi faydası yok tabi ki Sevip sayacak ama dozunda 👌🏼
Bu her iki cinste olabilen bir durumdur. Anneyi yok saymasından bir tık iyidir ama abartılı olmaması sarttır. Annesine fazla kıymet veren erkekler kadınların kiymetini bilirler. O sebepten abartilmadigi taktirde sorun olacagini dusunmuyorum.
Anne herşeyden önemlidir ama erkek evlendiği zaman değişmeli çünkü oda bi aile kurmuş oluyor :)
Biz Annemize nasıl bağlıysak qarşımızdakilerde bağlı. Ya ben takmam heralde Annelerimiz kraliçem olur. Eşimde Prensim.))
işte ana kuzusu olanlar anneyi kraliçe eşi cariye olarak görenler
Ana kuzusu olabilir ama abartmasın evde her olayı naptığını eşim böyle şöyle anlatması yanlış olur annesini sevmesinde bir sıktıntı yoktur ama kendi kurduğu aileyide düşünmeli bence
Bir evin en önemli kadını erkeğin eşi değildir, annesidir. Nokta.
git ananla yasa dayı o zaman
@Delffff Anamla yaşıyorum surtük
Sizin o analarınız Türk ahlak ve değerlerini bilmeyen senin gibi kadınları yetiştiriyor. Sen o erkek annesine kusur edemezsin.
Senin gibi karıların hepsini yola getirecek kaynanalar bulmak lazım
Bir de senin gibi karılar anne olacakmış. Sen anne olsan senin gibilerin yetiştirdiği çocuktan kimseye fayda gelmez.
Akıllı bir kadın evlenir, çok da mutlu olur. Ancak aptallar bu durumu kaldıramaz ve evliliğini mahveder
ana kuzusuyla mutluluk olmaz :) 3 kişiyle evlilik olmaz
Ben bizzat evliyim. Kendi annesini biliyor, hatalarını kabul de ediyor ama gel gelelim asla bi şey yapmıyor. Konuşuyor anlatıyor ediyor ama ardında durmuyor söylediklerinin asla
Ana kuzusu kadın ile de erkek ile de evlenmek zordur. Ben bunu değiştiririm diye düşünmemek gerek. Eğer bu durumu baştan kabullenemiyorsan, evlenmeyeceksin.
Aile başka anne başka o kadarda anneci olunmaz tamam anneler çoçuklarının kötülüğünü istemez ama abartılmaması gerekiyor
Allah korusun öyle bir hata yapma benimde konuştuğum vardı anne kuzusuydu resmen o kadar sıkıldım ki ondan hemen konuşmayı kestim çekilmez vallahi
Bir insan eğer evlilik düşünüyorsa düşündüğü kişiyle aralarında özelleri olmalı aileden biraz olsun bazı bağları koparmalı diye düşünüyorum
Sıraya bile girerler evlenmek için :)
Bu arada annem bir yana, tüm dünya bir yana
Kimse sıraya girmez, herşeyin yeri ayrı evlenme madem kal annenin kucağında
@ParçalanmışMedusa ne alaka lan anasının kucağında kalmasıyla. Siz gidin o badboyların kucağına koşun o zaman tüm derdiniz o zaten
@Khadimdost ana kuzusu demek anne ağzına bakmak kendi başına bir halt yapamamak becerememek demek, öyleleri evet anne kucağında kalsın, bad boy falan ilgimi çekmez olgun akıllı erkek her zaman öndedir
Senin gibi 1000 tanesini verseler, annemin tırnağına değişmem be
Bak ben de ne diyorum, sizin gibileri istemiyoruz.
@ParçalanmışMedusa ana kuzuları kazanacak!
@Khadimdost bize giren çıkan yok kazanırsanız kendinize
@ParçalanmışMedusa ben ana kuzusu değilimde ana kuzusu kardeşlerimi savunuyorum
@Khadimdost ana kuzusu anne ağızlı demek, anneye saygı gösteren sevip sayan değil bunu bı öğrenin artık
(ha gayret! biraz daha zorlarsak çıldıracak)
@Khadimdost sen nasıl diretiyorsan ben de direteceğim, neyseki çoğunluk bu tarz kişilere karşı diretmeme bile gerek yok
@ParçalanmışMedusa 😂
Yaşasın ana kuzusu erkekler :)
yaşasın evde kaldınız 😂
kafaya koydu ana kuzularını gömecek ama biz kardeşlerimizi bırakmayız!
Biz değil sen evde kalırsın bu kafayla :)
Elimizi atsak ellisi be :)
kanka pek öyle değil o olay ya 😂
@Khadimdost
Tamam elli değilse de kırk diyelim :)
Olgun erkek çok evde kalmayız sen kendine yan ana kuzusu seni, cocuksu geliyorsunuz.
google a TLC Anasının kuzusu yazın izleyin programınızı bile yapmışlar utanç verici 😛
@ParçalanmışMedusa
Fazla uğraşma biz seni almayız :)
Neredeyse her gün mesaj atan var be
olm bana niye mesaj gelmiyor lan 😂 nereye gidiyo bu mesajlar
oha saçmalama yemin olsun istemem Allah korusun evlenen kim öylesiyle.
@Khadimdost ona da gelmiyor emin ol o kendini avutuyor
@ParçalanmışMedusa
Sen evde kalacaksın bence :)
sen merak etme kendini düşün beni değil 😛
@ParçalanmışMedusa
Neyse tamam, sıkma canını, alan olmazsa ben alırım seni :)
kanka bunun işe yarayacağını sanmam üstte hergün mesaj geliyor diyodun hatırlarsan 😂
sen en iyisi kendi kendine konuşadur savaşmaya devam et iyi şanslar sana
@ParçalanmışMedusa
Savaşma, seviş demiş üstad :)
anneye düşkün erkek aılesine düskün olur daha ne ıstıyosun
düşkün değil kuzuluktan bahsediyorum
ana kuzusuyla evlenmeyeceksen git bi uçurumdan sal kendini
Sapla samanı karıştırmak diye buna denir !
@ALevLeriNiçinde58 hmm tamam
@ALevLeriNiçinde58 zaten hep biz karıştırıyoruz siz hep doğrusunuz ?
Bu bahsettiğin kadar ise evlenilmez, senin kocan 1 tane var 2 tane değil. Annesinde sana gelsin kocalık yapsın o zaman..
Ailemde önemlidir ama şu an bile çoğu şeyin hesabını vermem evlenince niye vereyim kendi düzenimle alakalı şeyler eşimle benim aramda
Allah korusun, Allah uzak tutsun, düşman başına, 🤲
Bu yüzden ayrıldım hiç uğrasilmaz gitsin anasına patik orsun
🤣🤣🤣🤣
Okadar da değil tabiki ama arada kalma mevzusu çok oluyo
Okadar da değil tabiki ama arada kalma mevzusu çok oluyo
Sahip çıkamaz üzülürsün, evlilik emek ister. hele bugünkü şartlarda daha zor..
Ana kuzusu erkekte evlenmesin bi zahmet. Kırsın dıçını anasının dizinin dibinde otursun.
Evlerden ırak anasının dizinin dibinden ayrılmasın kuzu
Analarımızın eline su bile dökemezsiniz kusura bakmayında
Sen annenle evlen o zaman
Senin annenle evliyim ya babanım ben senin
Biz erkekler devamlı evliliği düşünmüyoruz evlilikle ilgili bir konu yok ortada beyinsiz bir kızsın bu cevabı hakettin
Konuşmaların o kadar basit ve iğrenç ki biraz kendinimi gelistirsen ne dersin gördüğüm kadarıyla baya şart. Aileler çocukları belirli bir yaşa kadar yetiştirir sonra GERÇEKTEN BİREY OLABİLEN KİSİLER KENDİNİ EĞİTİR AMA SENDE NE YETİSME NEDE GELİSME GÖRÜYORUM KARDESİM BOS YAPMA İSİNE BAK ha bide evet aile kurmak demiş aile kurmak da evlilikle oluyor bilgilenelim bilgilendirelim
İkra birincisi ben senin kardeşin değilim aramozda ciddi bir yaş farkı var boş yapmadım düşüncemi söyledim eleştiri kabul edemiyorsan burada takılmıcaksın bence siz önce eş adaylarınızın annelerine saygılı olmayı deneyin ve geçinmeye çalışın sevdiği insanım annesini çekemeyen bir insan onu doğuran anneye saygısı olmayanla benimde işim olmaz madem soru soruluyor her türlü cevabıda anlayışla karşılayacaksın sen benim nasıl geliştiğimi görmesende olur senin fikrinede zikrinede ihtiyacım yok
Hakedene hakettiği cevap verilir adam olana adam gibi konuşulur haketmeyenede tenezzül edilemez şimdi ikile burdanda ayağım altında dolanma
Son bir şey daha söyleyeceğim Sizde ilerde anne olacaksınız ne yazikki umarım gelin veya damadınızda sizi evladınızın sevmesini istemez:)
Gerçekler acıdır her zaman ruhunuz okşanmaz iyi geceler
Benim beynim varda senin pek yok gibi evlilik iki kişi arasında yaşanır her halta annen karışacaksa git annenle evlen bunu diyorum anne kuzusu olarak bunu tartışıyoruz canım adam annene saygısızlık yap diyen yok laf edende yok zaten
@nurxhz uğraşma laf anlayacağını sanmıyorum kendisi biraz büyüsün anlar belki sanki anasına sovuyoruz verdiği tepkilere bak
Senin annene saygisizlik yapan yok kimsenin annesine saygısızlık yapilacak bir durum da yok anne ve eş arasındaki ilişkiyi ayırt etmekten bahsediyoruz biz hani sonuçta evleniyorsun ya bir ailen oluyor o ailene anneni sürekli karistiramazsin ana kuzusundan kastı buydu ki sen okuduğunu bile anlamayan bir birey olarak bu yoldan devam et
Kılıbık olurlar öyle hemcimaimle kanka bile olmuyorum
Erkekk teraziyi öyle kurmalı ki ne annesine ne karısına hesap versin planlarını doğru yapmalıdır
Annesine düşkün olmasında sorun yok tabi ama yeri geldiğinde de benim tarafımda olması gerekiyor
Hayatın kayar ki benim aile de öyleydi çok şükür düşman oldular
Bence ana kuzusu erkekten bi b*k olmaz ama ailesine deger vermeyenden hic bisey olmaz
Mümkünse anneci birini tercih etmeyin. Evlilik boyunca evin içindeki her şeye annesi de dahil olur.
Yok a w onu mu çekecem otursunlar ana ogul birbirlerinin boglrını yesinler
Bence saçma ama diğer özellikleri diğer kişilerden iyise evlenilebilir
Herkes anne kuzusu kızlarda öyle
yoo
Zaten kafam yerinde değil öyle gördüm de yorum yaptım ciddiye alma
Aman tobe düşman başına
Annesini benim önüme koymadıkça problem olmaz
Evlenilmez. Bizim evler yakın ve özelimiz yok ne yaşarsak yaşayalım hepsinin haberi oluyor ve boşanma derecesine geldik.
Hiç çekilmez
Bişey olmaz iyidir iyi