Bir yıl önce boşandım bir oğlum var üç yaşına girecek. Mesleğim var paramı kazaniyorum ailemle yaşıyorum. Çalıştığım iş yerine evlenip ayrıldığımı söylemedim kızlar bile bilmiyor bilmek zorunda da değiller bu sebeple bekar erkeklerden teklif alıyorum çünkü yaşım genç olduğumdan da küçük duruyorum bekar sanılıyorum. Eğer evlilik olacaksa dahi aileler vasitasiyla ne bileyim kendime denk biriyle hani o da boşanmış, çocuklu biri olsun isterim yanılıyor muyum? Hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum evlenene dek aile vasıtasıyla tanistigim kişiyle de uzunca bir süre konuşup tanımak istiyorum. İlk evliliğimi severek yapmıştım ama çok yıprandım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Sutten agzi yanan yogurdu... ayni zamanda kendini eksik gormek...
Baslayalim; Sen eksik degilsin, evlenip bosanmis olman, 3 yasinda bir cocugunun olmasi bekar, daha once evlenmemis biri ile evlenemeyecegin anlamina gelmez. Is yerinde kimseye "bosanmis" oldugunu soylememis olman kendine yakistirmiyor olmandan olsa gerek, insanlarin "hee bosanmis mi, ya gecimsizdir ya da eksiktir" diye dusunmelerinden korkuyorsun. Anlasilir bir durum, ulkede bosanmis kadinlara nasil bakildigi asikar. Yeni "es" adayinin aile vasitasiyla olmasini istemende ilginc, ilkini ben sevtim olmadi bari bunda olsun diye mi dusunuyorsun ne...
Olsa bile uzunca bir sure konusup tani fasli... Seni "anlayacak" birini bul, "kabul edecek" birini degil!
Zor durum kabul ediyorum ama kedinle gurur duy, calisiyorsun, hayatini kazaniyorsun, ailenle birliktesin, cocugunu buyutuyorsun, hem anne hem baba muhabeti yapmayacam ama bunlarin yarisini yasayip kendisinin "oldum bittim" diye feryat edenler var, keninle gurur duymalisin...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Nefes aldığımız sürece umut var demektir değişim dışardan değil ancak içerden başlar siz kendinize olan inancı güveni kaybetmeyin, önemli olan bu gerisi bir şekilde kendiliğinden gelir evlilik kadar boşanmakta gayet normal bir durum belki aradığınız o mutluluğu bulamadınız, yanlış insanlar zaman kaybı değil doğru olanı bulmak için birer öğretmendir ayrıca insanların görüşlerine göre hayatımızı şekillendirmek doğru değil geçmişe bir sünger çekerek, sil baştan yapıp yeniden başlayabilirsiniz ama ince eleyip sık dokuyarak ilerlemek en güzelidir, şu hayatın her bir alanında mücadele var evde işte sokakta, aklınıza neresi geliyor ise orada insanın olduğu yerde mücadele mutlaka olur ekmeği de ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz, an midemize gidiyor bakın bu bile bir çaba gerektiriyor, sabrınızı koruyarak ilerlemeniz gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılyanlış düşünüyorsun.. yani gerçekten seni mutlu edecek birisinin bekar olma olasılığı da var elbette aslında bilemezsin ki..
Ve çocuğu bir yük olarak görebilir çocuklu olan insan boşanmış ise çocuğu kendisinde değilse özellikle ancak bekar birisi seni ve çocuğunu sevip sarmalayabilir bilemiyorsun..
kısmet bu işler.. bence kalbinin sesini de dinle saf mantık bu işlerde pek iyi değil
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlıyorum, mantıklı düşünüyorsun ama bir ideal belirleyip ona takılmaya gerek yok, hayatı, akışına da bırakmak gerekebiliyor.
Adamın çocukları varsa ve onlara kendi bakıyorsa bu adamın da çocuklarının da iyi olması beklenir. Yoksa zaten erkekler genelde çocukları eski eşe atıyor oluyor. Çocukları hiç görmese iğrenç, vefasız, sorumsuz bir baba olıyor, ilgilenecek olsa bu sefer eski eşle sürekli bir temas söz konusu.
Yani bence sen takılmana bak. Sevgili olursun falan ama illa evlenmeye gerek yok zaten.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen evlenmiş olabilirsin ayrılmış olabilirsin sen daha önce bekar da olabilirsin gerçekten senin daha önce evlenip evlenmemiş ya da Çocuklu ya da çocuksuz olman karşı tarafın evlenip boşanmış olmasını gerektirmez yani sen daha önce evlenmemiş birisiyle de evlenebilirsin buna takılma gerçekten bu takılacağın son şey
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSizin kararınız önemli
00 Yorumla Önemli olan seni ve çocuğunu olduğu gibi kabul etmesidir, zaten bir babası olacak çocuğun travma yaşamaması için;ona abilik yapıcak bir babası zaten olduğunu bilir çocuk;adam çok iyi bile olsa ailesi , senin çocuğunu istemez;çocuklu birini istemen, mantıklı;Ancak;Ailenize "bu benim karım, herkes saygı duyacak" mesajını usulünce verip eşinize sahip çıkamayacaksa evlenme, BUNU yapıyorsa, Evlenmiş , ayrılmış veya bekar FARK ETMEZ EVLEN.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi tabi ama illaha o şekilde olacak diyede kendini koşullara çünkü hayatın karşına nasıl birini çıkartacağı konusunda kimse garanti taşımıyor.
Öyle biriyle tanışırsın ki sen bile şaşıp kalırsın.
İyi insan olsun , vicdanlı olsun adam gibi adam olsun.02 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin iyi niyetini bilemem ki güvenmiyorum o yuzden kendi dengim olsun zaten ben paramı kazanıyorum maaşım iyi oğluma sadece baba figüru lazım banada hayat arkadaşı. Tek isteğim huzur artık
- +1 yıl
Sizi anlıyorum maddi kaygıniz çok guzel.
Peki karşındaki dengi olan kişinin iyi insan olma garantisi nedir?
Ülkemizde 1 saniye sonrasinin garantisi yokken aile kurmak gibi önemli konuda baktığınız durum için bu kadar kesin nasıl konuşabiliyorsunuz gerçekten merak içerisindeyim.
Yine diyorum tercih sizin istediğinizle de hayat kurabilirsiniz ama kendinizi bir durum için kosullandirmayin sonra olur size kendini farklı tanıtır her şey süt liman gider bir de denginizdir.
Bir anda her şey değişir ve başladığınız noktaya geri dönersiniz.
Bu sefer çocuğunuz da sizden daha fazla etkilenir.
+1 yılMerhaba
Çok iyi niyetli karakterli birisiniz belli hayatına bir gün biri girebilir evlenip ayrılmış çocuğun olması ayıp değil herkesin başına gelebilir ne güzel mesleğinde var ailen var görücü usulü olabilir ama bir erkek sana aşıksa evlenip ayrıldığını çocuğun olduğunu söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılBen erkeklere güvenemem artık kardeşim 8 yıl sevdigim evlenip çocuk verdiğim adam bile bizi bir çırpıda sildi yaşanılan onca şeyin önemi yoktu bari çocuğunu silmeseydin. Evlendikten sonra degisiyorlar bugün kabul ederim diyen yarın çocuğu istemeyebilir basima kakabilir en güzeli dengin olacak
- +1 yıl
O senin kararın ama bir erkek kötü diye diğer erkekle kötü olamaz bakış açını düşünce tarzını değiştir ve mümkünse bunu düşünme yıpranırsın
Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Bekar biriyle evlenmeni tavsiye etmem ben de evlenip boşandım 1.5 yıl oldu sonra hayatıma birini almaya karar verdim 2 ay konuştuk ve en ufak tartışmada evlenip boşanmam ve çocuğum olmasının lafı oldu kesinlikle bekar biriyle deneme bile siz birbirinizi sevmiş olsanız bile illa ki ailesinden biri çomak sokmaya çalışacak bu hem sizi hem evliliğinizi yıpratacak başından bir kere geçmiş ikinci hataya düşme
00 YorumlaDikkatimden kacmıyor bir kişi bir kere boşandımı bunun ardı basit geliyor. Cevre de görüyoruz evlendiği diğer kişi ile ufak sebeplerden hemen boşana biliyor. Bence boşanmış tercih etme derim. 2 niz ufak bir sorunda hemen boşanma yoluna gidebilirsiniz.
Bu arada bu her evlenmiş boşanmış için gecerli değildir. Bunu daha çok sudan sebebten boşananlar için söylüyorum.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk olunca daha dikkatli olmalısın güzellik fizik 2 planda merhamet önemli sen yokken çocuk la kalacak nasıl davranacak olan hep çocuk lara oluyor işte hemen boşanmıcan bazı şeyleri ğörmezden gelecen çocuğun annesiyle barışma ihtimali yokmu birkere daha denesen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğin erkek çok önemli arkadaşım bakarmış daha önce evlenmiş boşanmış hiç evlenmemiş hiç önemli değil. Önemli olan merhametli biri olup boşanmayı bir kusur görmeyip hayatın gerçeği diyerek kabullenmesi. Senin çocuğun evlendikten sonra onunda evladı olacak bu kavramı bilmesi. İnan bunun dışında gerisi Fasa fiso Allah helal süt emmiş insan denk getirsin.
00 Yorumla
+1 yılElbette böyle bir şey istemeniz sizin için doğal ve normal ama bu birazda mantık evliliğine gitmiyor mu acaba? Aradığın ilişki mantık evliliği ise hiç önermem yani böyle daha çok huzursuz olursunuz bekar kalın daha iyi belli bir süreden sonra insan sevdiği kişi tarafından sevilmek istiyor. Siz mantık evliliği yaptığınız için karşındaki kişi ne kadar sana iyi davranırsa davransın size hoş gelmeyecek. Evet denk biriyle evlenmek güzel ama aşk evliliği olmasına da dikkat edin derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle evlenmek doğru karar , çünkü kadın olmak zor çocukların yükü ve yaşlılıkta var tabi insanın güvendiği bir eş uyurken bile bir nefes yeter sırtını daya ya bildiğin, erkek adamın sahiplenme duygusu olmalı çünkü kadın sarıp sarmalanmalı korunmalı gözetilmeli
Kesinlikle evlen. Doğru yanlış boş ver hatalar düzeltilene kadar yapılmalı insan her yıkılışta biraz daha doğruya yönelir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Benim iki tane tanıdığım kadın var boşanmış idi , tekrar evlendiler biriainin çocuğu vardı diğeri yoktu çocuğu.. ikiside cok cilveli ateşli hatunlarsi evlenmek onlar için hiç zor olmadı. Mutlu olacaksan evlen tabiki
00 Yorumla
+1 yılBen zamaında senin gibi birini sevdim evlenmek istedim. Ve ben bekardım mesele seni gerçekten sevecem kişi yani şu algıyı birakın oda dul olsun beni anlasım gibi filan bu iş boşanmışlıkla yaşla olmaz karekterle olur.
00 YorumlaBende benzer durumdayım bende aynı şeyleri düşünüyorum çünkü aynı yerden yaralı olanlar birbirinin yarasına ilaç olur hiç evlenmemiş biri ile çok zor olur ailesi çevresi illa bir noktadan sonra sorun cikar
00 YorumlaKanka illla evli biri olacak die şartlandırma. Yeni bir başlangıç ve güzel bir evliliğin olur umarım.
boşandın diye dengin olması gerekmezz.00 Yorumla
+1 yılSenin kararin tabiki ama karamsar olma illaki biri cikar anlasacagin ve cocugu ya da bosanmis olarak bakma seni anlayacak deger verecek boirini konusarak taniyarak hayatina alirsan sorun yasamazsinn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarım ayda 3 den fazla kadınla tanışıp cinsel birliktelik yaşıyorlar. Öyle basit kadınları görünce sende öyle olma. Dengin olan kişilerle yap bence. Çevrendeki kişiler için öyle olursun bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen en foğru olanını yapıyorsun ne yazık ki insanların ağzı torba değil ki büzesin sonuç olarak insanlar boşandım dediğin zaman çok degişik gözle bakıyor maalesef o yuzden kafanda rahat olur mis gibi keyfine bak
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum Türkiye de öyle pislikk zihniyetlerin olduğunu o sebeple söylemiyorum. Ben oğlumu guzelce büyütmenin derdindeyim ama bana figürü gerekiyor babası ayrıldıktan sonra çocuğu da umursamadigi için yavruma acıyorum
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum ve anlıyorum benımde bir evladım var evliliği çekmeme neden olan sırf bu yuzden aıle ortamında buyusun istediğim bir evladım ve onun için çektiğim bi evlilik nerede yaşıyorsun
Ben hiç evlenmedim ama çocuklu birini istiyorum bazen
Hazırda çocuğum olur ne guzel doğurma derdi yok 😂10 YorumlaÇocuğun dillensin en azından bi 6-7 yaşına gelsin acele etme derim. Zaman kötü, dost tavsiyesi
10 Yorumla
+1 yılBekle acele etme evli olduğunu bilsinler daha çok takilmasinalr kafam kalbin ruhun ne zaman hazırsa o zaman karşına çıkar dostum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılSütten dilin yanmış yoğurdu üfleyerek yemek istiyorsun. Kendince haklı sebeplerin var. Bahtın açık olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKriterine sokim senin bu ne biçim tercih lan sonrada çocuklar birbirine düşman olsun sen koca arama karı artık çocuklarınla beraber mutlu huzurlu bir yuva kur valla bak doğru diyorum ileri de çok rezil olursun.
00 YorumlaEvlenip boşanmış olması tamam ama kendi çocukların varmış zaten onun çocukları da olsa hepsine birden nasıl bakacaksın
00 Yorumla
+1 yılBence düşüncen doğru şimdi olmasa dahi sonrasında bekar biriyle evlenmen sana sıkıntı çıkartabilir ozellikle cocugun da varsa
00 YorumlaAynen öyle al benden de o kadar. Bende de çocuk hariç hepsi mevcut
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenip ayrılan erkekler kadın bulma da sıkıntı yaşıyor mu? Eski eşim çocuğu bile sormayip karı kız peşine düşmüş
Böyle düşünmen normal. Bende o düşüncelerim. Ama iyi düşünmek gerekir
10 Yorumlabuna odaklanma derim. karşına çıkanı değerlendir tani derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzeli.
Davul bile dengi dengine.
Bekar olan birinin seni anlaması zordur.10 Yorumla
+1 yılBende aynı durumdayım ama çocuk yok keşke senin gibi biri denk gelse bana
00 YorumlaSenin kendi kararın tabi ki de ama yarının ne getireceğini asla bilemeyiz
00 Yorumla
+1 yılİlk eşinden neden ayrıldınız önemli olan yeni bir birliktelik öncesi bunu çözmeniz.
00 YorumlaÇok dogru düşünüyorsun guzel bir yol bu... Ne kadar oldu ayrilali
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞeninde çocuğun var ise böyle bir şey istemeniz normaldır
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun var mı? Bu kader. Evlenmemiş ya da çocuksuz biride olur.
00 Yorumla
+1 yılÇocuğuna hayırlı baba adayı bak sen ek detaylarla aday kaçırırsın
00 YorumlaKafana uygun oldun başka sacma sapan şartlar koşma kendine
00 Yorumla
+1 yılBilmem belki doğrudur sonucta ikiniz birbirinizi anlarsınız.
00 YorumlaOlabiliri aonuçta seni daha iyi anlayan biri olucak👍
00 Yorumla
+1 yılBence tüm düşüncelerin makul ve güzel, umarım karşına düzgün biri çıkar ve mutlu olursun
00 Yorumla
+1 yılBekar bir erkekle evlenirsen eğer çok sıkıntı çıkar.
00 Yorumla
+1 yılNe iş yapıyorsun? Yaşın kaç ki? Ne kadar oldu ayrılalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Cok iyi düşünüyorsun karar senin hayatını yasa derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğrusun. Şaşma yolundan. Bilmesinler abi okumuşu cahili hepsi aynı kafa. Yatağa atma peşinde olurlar. Bilmesinler en doğrusunu yapıyorsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı olanı düşünüyorsun iş yerindekiler özelini bilmek zorunda değil olgun biri olduğunu düşüncelerinde belli ediyorsun tebrik ederim seni umarım gönlünden gecen ömrüne hayrlı nasip olur
00 Yorumla Bende aynı düşüncedeyim çünkü ilk olucak kişi bilmez evliliği. zira ikinci kez evliliği olursa daha sağlam bir yuva olur, ilki kötü geçti bu iyi geçsin diye iki taraf da elinden geleni. yapar diye düşünüyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviyorsan
boşanmış çocuksuz
boşanmış çocuklu
bekar
hepsi olur
kendini kısıtlama
gönüller bir olsun
bende boşandım hayatta her şey kısmet sonuçta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. bence öyle düşünme bekar biri dahi olsa belki seni de çocuğuna mutlu edecek biridir.
00 YorumlaYani kendini şartlandırma bence. Eski sevgilim benden 6 yaş büyük, boşanmış çocuklu biriydi.6 ay filan birlikte olduk. Sonrasında olmadı bazı sebeplerden dolayı.
00 Yorumla
+1 yılBoşanmış olması önemli değil bence. Öncelikle uyumlu olmalı, sonrasında ise çocuksuz olanları tercih etmen daha akıllıca olur.
Her iki tarafta da çocuk olunca ilerde sorunlar çok olabilir…00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayat sizin karar sizin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu işin doğrusu yanlışı yok, fedakar bir insan bul
00 YorumlaBöyle bir şeye mecbur hissetme hakkında hayırlisi olsun çocuklu çocuksuz ya da hiç evlenmemiş biride olabilir
10 YorumlaÇok doğru bir karar veriyorsun inşallah seni tamamlayacak uzmeyecek biri ile görüşürsün
10 Yorumla
+1 yılBi kere yenilen b. k bi daha yenilir mi niye evleniyosun hayatını yaşa
10 Yorumla
+1 yılNasip bu işler Allah iyilerle karşılaştırsın dua et hayırlısı olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılDenklik aramak çok normal ve uygunu bu...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBekar da olur niye olmasin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılErkek arama kuzum. Hemcinslerine yürü🙈🙈
01 Yorumla- +1 yıl
hah oda girsin , pazar payımızı daraltsın iyicene !
Dogru olabilir tercih senin
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenip ayrılmış biri olarak yine boşanmış ve çocuklu birini istiyorum. Yanılıyor muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım