Şimdi benim annem babam 2side başkalarından ayrılıp 2si evleniyor biyolojik olarak meydana ben geliyorum babamın cocuklari benim üvey ablamla küçükken sorunlr yaşıyoruz şu an aramız iyi ama isinamiyorum bana çok iyi ama olmuyor yani bende iyi samimi davranıyorum ama gerçek abla kardeş gibi hissedemiyorum bu duruma da çok üzülüyorum eksik duyguyu nasıl tamamlarim?
Güncellemeler
+1 yıl
O kadar yazdım awww Allah'tan yani
Seviyorum o an gülüyor eğleniyorum sonra soğuyorum?
Şimdi sadecebaba tarafı ile görüşüyorum 3 abi 1 abla var oradan bir tane abinle yakınım ama içten seviyorum tabikide mesafem var ama seviyorum diğer abimgille sohbetim bile yok ama ablama isinamiyorum
Sen biraz sakin birisin oda sert bir yapısı var senden uzaklaştırıyor arkadaşların gibi düşün abinle iyi anlaşmanızın sebebi sana birazda yumuşak davranması kaynaklanıyor Sence ablan biraz daha sert değilde eylenceli şakalar yapan biri olsaydı herşeyi çok ciddiye almasaydı daha iyi anlaşabilirdin sen biraz sevgi aç birisin Hiç sarılmak istiyor musun
İnsan yakın ve sevdiği birine sarılmak ister bu ablan olun abin olur kardeşin olur kuzenin olur ne bileyim yani insana huzur ve mutluluk verir yâda sevgiye aç olan bir insan bunu yapar sıcak kanlı birisisin yoksa buraya gelip bu. soruyu sormazsın abi abla Meselesini senin öz kardeşin var mı
Üvey olsun tek kalmaktansa iyidir sana sayıp çıkan insanlar var güzel bir şey zamanla kaynaşırsın bunları fazla kafana takma biraz akışına bırak olayların Gez dolaş kafanı dağıt ben birseye kafamı çok taktığım zaman dağ bayır gezer dolaşırım iyi geliyor
Ablana sarilmayı dene korkma seni ısırmaz:) Belki senin sarılman onuda yumusatir işe yarıyor dene o seni degistiremiyorsa sen onu degisirtir Sonuçta üzüm üzüme baka baka kararır bilemezsin
Yapmadıkça olsa sarıl bir 2 oda yumuşar sende sevmeye başlarsın bu arada sana yumuşak olur zaten ama gündelik hayatında gine aynı kalır sende diyorsun armut piş ağzıma düş olmazki ama demekten zarar gelmez ben öz kardeşimle anlaşamıyorum Ama sürekli şaka yaparım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biraz sende ilgi göster belki zamanla kanın kaynar ortak noktanız illa vardır ya seni kendinden biri gibi görmek istiyor
Bende mutluymuş gibi yapıyorum samimi davranıyorum ama içimden gelerek yapmıyorum ki
Peki neden sorguladınmi hiç kendini yoksa diğer kardeşlerinimi sevmiyorsun
Şimdi sadecebaba tarafı ile görüşüyorum 3 abi 1 abla var oradan bir tane abinle yakınım ama içten seviyorum tabikide mesafem var ama seviyorum diğer abimgille sohbetim bile yok ama ablama isinamiyorum
Acaba biraz sert birisi olduğu için olabilirmi
Kimmm
Ablan
Nereden anladın
Sen biraz sakin birisin oda sert bir yapısı var senden uzaklaştırıyor arkadaşların gibi düşün abinle iyi anlaşmanızın sebebi sana birazda yumuşak davranması kaynaklanıyor
Sence ablan biraz daha sert değilde eylenceli şakalar yapan biri olsaydı herşeyi çok ciddiye almasaydı daha iyi anlaşabilirdin sen biraz sevgi aç birisin
Hiç sarılmak istiyor musun
Sen kimsin yoksa Ablam felan mı çok haklısın sarılmak ne alaka ki?
İnsan yakın ve sevdiği birine sarılmak ister bu ablan olun abin olur kardeşin olur kuzenin olur ne bileyim yani insana huzur ve mutluluk verir yâda sevgiye aç olan bir insan bunu yapar sıcak kanlı birisisin yoksa buraya gelip bu. soruyu sormazsın abi abla
Meselesini senin öz kardeşin var mı
Yok malesefd hepsi üvey
Üvey olsun tek kalmaktansa iyidir sana sayıp çıkan insanlar var güzel bir şey zamanla kaynaşırsın bunları fazla kafana takma biraz akışına bırak olayların
Gez dolaş kafanı dağıt ben birseye kafamı çok taktığım zaman dağ bayır gezer dolaşırım iyi geliyor
Ablana sarilmayı dene korkma seni ısırmaz:)
Belki senin sarılman onuda yumusatir işe yarıyor dene o seni degistiremiyorsa sen onu degisirtir
Sonuçta üzüm üzüme baka baka kararır bilemezsin
İçimden gelmiyor ki
Yapmadıkça olsa sarıl bir 2 oda yumuşar sende sevmeye başlarsın bu arada sana yumuşak olur zaten ama gündelik hayatında gine aynı kalır sende diyorsun armut piş ağzıma düş olmazki ama demekten zarar gelmez ben öz kardeşimle anlaşamıyorum
Ama sürekli şaka yaparım
Ben 19 yaşındayım o 40 yaşında knk benden. buyuk çocuğu var ya soğuk navale bildiğin gerçekten
Sen onu değiştiremezsin yaşı oturmuş onuda öyle kabullenmen lazım
İnsanları samimi bulmuyor güvenmiyorsun
Yok sadece ablama karşı
Sana karşı tavırları nasıl?
Çok iyi yanı üstüne titriyor yanlış anliyacagim diye
Belki de biraz daha zamana ihtiyacın vardır
Belki de ama samimi gelmiyor
Konuşmaya ihtiyacın var mı
Ne konuda
Ne bilim kafan karışmış gibi
En iyi kararları kendim ile konusrak vermem daha sağlıklı
O zaman bu soruyu sorarak kendinle çelişmissin
Nasıl
Düşün bunu iyi geceler
Gereksiz şeyleri düşünerek kendimi yoramam sorryy
Düşünmenin senin için yorucu olacağını düşünmüştüm zaten problem yok.
Gereksiz düşünmek elbette yorar dostum çok yemek yemek gibi
Maşallah 🤦