Aşk İlişkileri Şuanda mesaj atmasını beklediğiniz biri var mı? sierravista Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor Şuanda mesajını beklediğiniz biri var mı? Güncellemeler+1 yıl Bu kadar güzel olmaaasanaa be kadınnh💖 Şuanda mesaj atmasını beklediğiniz biri var mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Beklemeden atar sağolsun o yüzden hayır yok 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Yok. Kimse mesaj falan filan atmasın 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hayır kimse yok 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Genel anlamda mesaj atsa mutlu olacağım bir kişi var ama atmasa da olur nabalım 1 0 Yorumla
BenAtakan Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Beni bırakıp evlendi ama hala unutamıyorum. Bu öyle bir şey değil ama merak ediyo insan nasıl iyimi diye. Mutfakta su içerken bardağı düşürürsün ya kırılır ama temizlemezsin üstünde gezinirsin ayağına batar kanar. Temizliyemezsin çünki göremiyorsun. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Var, çünkü ben ona yazamıyorum, soru sayfalarında yorumlaşabiliyoruz sadece 😢 @nirhamm 1 0 Yorumla
Bahtsızzbedeviiiii Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Var. Uzun süredir kimsenin mesajına neredeyse hiç dönmüyorum. Ama o atsa, anında herşeyi bırakır, saatlerce onunla konuşurum 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Var.Ama galiba ben bu beklemek konusuna çok alıştım ya da yaş ilerledikte sabır sınırım biraz daha genişledi. 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Yok. Ama Bitkoin tarihi çöküş diye bildirim gelse ne güzel oluuur 🤩 0 0 Yorumla
Hanicancan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Var ama düşündüğün değil elektrik faturası bekliyorum gkfkfkk 0 0 Yorumla
54arslan54 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yoo işi düşen yazar telefonum 7/24 açık kimse icin kendimi üzemem 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bana hep beklemediğim zamanda geliyor... Onun için beklemiyorum. 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Hayır yok, bir zamanlar vardı atmadı ve defoldu ben de kurtuldum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tam da bu gece o mesajı aldım, sımsıcak uyuyacağım, her gece gözyaşlarıyla uykuya dalan ben.💕 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Olacağını sanmam ama Rihanna atsa fena olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben manıtadan beklıyorum ama bugun kocası evde haftasonu dıye atmıyopr ve bende o bısey yazmadan yazamıyorum artık sabah 7de kısmetse :D 0 0 Yorumla
Dünya_a Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl 8saatir cevap vermişmi diye instaya habire giriyorum Allahım ya şimdi gelir cevap yazar sonra bi 8saat daha bekle 0 0 Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bilmiyorum yok galiba 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet var senden bekliyorum 🤪 1 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yok o kişi ile konuşuyorum zaten şu anda. 1 0 Yorumla
Arfa010647 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Evet maalesef ama her yerden engelledim nasıl yazsın 😃 0 0 Yorumla
SehzadeSelim7 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl yokda bu fotoğraf ne akala sumeyya akdoganı niye koydun? 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Kimseden beklemiyorum 0 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Uzun zamandır var ama ümidimi kestim. 0 0 Yorumla
MelissaCvezicka Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Vardıda ümidi kestim beklemiyorum artık 0 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. var ama nafile atsa da bitti her şey 0 0 Yorumla
55Gece_Bekcisi_55 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Rast gele bir kız Real görüşecek ol sa iyi olur 0 0 Yorumla
AKBEY___52 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Numaramı atmıyor ki iki gözümün çiçeği 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı. var uyanmasını bekliyorum😭 0 0 Yorumla
_Centaur_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Hayır beklemeden atıyorlar iyi ki varlar.💜 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Senden gelse fena olmazdı 😄 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Var evet 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Yok maalesef 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olsun mu 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır yok… 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Beklemeden atar sağolsun o yüzden hayır yok
Yok. Kimse mesaj falan filan atmasın
Hayır kimse yok
Genel anlamda mesaj atsa mutlu olacağım bir kişi var ama atmasa da olur nabalım
Beni bırakıp evlendi ama hala unutamıyorum. Bu öyle bir şey değil ama merak ediyo insan nasıl iyimi diye. Mutfakta su içerken bardağı düşürürsün ya kırılır ama temizlemezsin üstünde gezinirsin ayağına batar kanar. Temizliyemezsin çünki göremiyorsun.
Var, çünkü ben ona yazamıyorum, soru sayfalarında yorumlaşabiliyoruz sadece 😢 @nirhamm
Var. Uzun süredir kimsenin mesajına neredeyse hiç dönmüyorum. Ama o atsa, anında herşeyi bırakır, saatlerce onunla konuşurum
Var.
Ama galiba ben bu beklemek konusuna çok alıştım ya da yaş ilerledikte sabır sınırım biraz daha genişledi.
Yok. Ama Bitkoin tarihi çöküş diye bildirim gelse ne güzel oluuur 🤩
Var ama düşündüğün değil elektrik faturası bekliyorum gkfkfkk
Yoo işi düşen yazar telefonum 7/24 açık kimse icin kendimi üzemem
Bana hep beklemediğim zamanda geliyor... Onun için beklemiyorum.
Hayır yok, bir zamanlar vardı atmadı ve defoldu ben de kurtuldum
Tam da bu gece o mesajı aldım, sımsıcak uyuyacağım, her gece gözyaşlarıyla uykuya dalan ben.💕
Olacağını sanmam ama Rihanna atsa fena olmaz
Ben manıtadan beklıyorum ama bugun kocası evde haftasonu dıye atmıyopr ve bende o bısey yazmadan yazamıyorum artık sabah 7de kısmetse :D
Var ama atmaz bana atacağına onu uzen eski sevgililerine atar
8saatir cevap vermişmi diye instaya habire giriyorum
Allahım ya şimdi gelir cevap yazar sonra bi 8saat daha bekle
Bilmiyorum yok galiba
Evet var senden bekliyorum 🤪
Yok o kişi ile konuşuyorum zaten şu anda.
Evet maalesef ama her yerden engelledim nasıl yazsın 😃
yokda bu fotoğraf ne akala sumeyya akdoganı niye koydun?
Kimseden beklemiyorum
Var..
Yks sınavı kaldırıldı mesajı
Var elbette :) bı tane kız 😬
Uzun zamandır var ama ümidimi kestim.
Vaaaaarr.. herkes 🤣🤣🤣
Vardıda ümidi kestim beklemiyorum artık
var ama nafile atsa da bitti her şey
Rast gele bir kız Real görüşecek ol sa iyi olur
Numaramı atmıyor ki iki gözümün çiçeği
var uyanmasını bekliyorum😭
Var ama galiba asla atmayacak