Tamam bekarlıktan memnunsunuz anladım... Ama hiç mi bir hayaliniz yok ilk buluşmanız nerede olsun? Söyleyin o zaman :))) Bakalım kimlerin hayali aynı çıkacak...
mesela kafe ya da restorana gidilecekse önceden o mekana gidip yemekler denenmiş olmalı ki bi aksilik çıkmasın. örneğin mideni bulandıran bir şeyi yemek zorunda kalmamak için ya da o yemeği yerken nasıl yediğini bilmelisin.
Yiyecekler önemli tabi hamburger falan olmaz karşısında ağzını iki metre açarak ketçaplar eline akarken yiyemezsin. (ilk randevusunda iskerder yememiş gibi asdfgh)
sonraa çok kalabalık olmamalı bence. kalabalık bi kafede nasıl konuşup eğleniceksiniz mesela. gürültüden ağzınızın içine girerek konuşmak zorunda kalırsınız ki hoş olmaz.
fazla atraksiyonlu olmayan aktiviteler olabilir mesela. tabi direkt akla gelen lunapark olur o zamanda.
yani kısacası yer de ortam da çok önemli. gerçi bu zamanda ucuz bir şeyler yapabilmek de zor o yüzden randevuya çıkmayın daha iyi
Hayalim olan insanla buluşmam gerçekleşti. Mekanın hiçbir önemi kalmamıştı. Normalde sahil kenarı cafede oturucaktık beyfendi denizden bıkmış gittik sahilin karşısında fırın cafe tarzı bi yerde oturduk. Olsun ama güzel anlardı pişmanlik duymuyorum hiç
romantizim felan boş mq gelecek kafeye 2 el supportunda lulu leona alacak direk evlenirim ya hayali bile mükemmel bıktım elmas elodaki mallardan qwelwkqxeqw
Sevdiğin insanla olsun da nerede olduğu hiç önemli değil ama sanırım ilk olacağı için onun güvenini kazanmak için kalabalık bir ortam önerirdim sosyal bir ortam kendine güvende hissedebilmesi için