Aşk İlişkileri Karşı cinste kriterleriniz var mı, "kesinlikle şöyle olmalı" dediğiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Varsa bunlar neler Karşı cinste kriterleriniz var mı, "kesinlikle şöyle olmalı" dediğiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sedomania1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl anlayışlı merhametli akıllı efendi komik eğlenceli empati kurabilen biri olmalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen aynen Yorumla sedomania1 +1 yıl :) Yorumla
selcukdonmez Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Eğitimli, fizik ve kalp güzelliği, arzulu, şehvetli, seksi, kışkırtıcı, sadık, dürüst ve güvenilir birinden hoşlanırım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kriterlerim tabiki var, asıl soru kriterlere ikimizde uygunsak ne olacak? 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. aklını kullanabilmeli en başta 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla Learnedman +1 yıl trip atmamalı Yorumla Soran +1 yıl Her şeyden hepsinden önce anlayışlı olmalı ya Yorumla Learnedman +1 yıl Orasıda doğru anlayışlı olursa hepside olur bence... siz erkeklerden ne bekliyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Yani bana anlayışlı ve saygılı olsun yeter gerisi bı şekilde halledilir Yorumla Learnedman +1 yıl Haklısın karakteri düzgün olmalı en başta Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. kafa dengi olması bide espiri yeteneği 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Üzmesin de espri şurda dursun Yorumla zirkonn +1 yıl öyle deme sadece üzülmemek yetmiyo Yorumla Soran +1 yıl Yetiyo üzmeyince zaten geriye başka bi şey kalmıyor ki Yorumla zirkonn +1 yıl katılmıyorum ama sana bol şans bu konuda Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bakımlı pürüzsüz giyinmeyi bilmeli ilk aşama 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Karakterden önce bunlara bakiyosun yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canımın içi yolda yürürken milletin alnında karakteri yazmaz ve karakterini hemen anlayamazsın mantıklı düşünün biraz Yorumla Soran +1 yıl Ben yoldan geçen biri hakkında ki kriterlerinizi sormadım yalnız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk tanıdığın kişinin de karakterini anlayamazsın Yorumla Soran +1 yıl Sen çok yanlış anlamışsın ya ben tanıştığın kişi de neye bakarsın demiyorum ki mesela hani dersin ya dürüst olmazsa olmaz bu gibi şeyler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dürüst olmalı oturmayı kalkmayı bilmeli absürt kahkahalar sevmem vs vs Yorumla Soran +1 yıl İşte şimdi aldım doğru cevabı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl Peki ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 Yorumla
Aşkmıbelkibirgün Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Evet 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Bende kalsin Yorumla Soran +1 yıl Tm Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Biçimli popo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sekste sınırsız olsun 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Cidden bunu mu istiyorsun en başta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinselliğe düşkün biriyim. Düşkün olduğum kinuda kötü olursa diğerlerinin on emi yok Yorumla Soran +1 yıl Senin düşüncen ne diyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğer şeylere önem verip erkeğinin cinselliğe düşkün olduğunu bile bile bunu arka plana atanlar hep mutsuz Yorumla Soran +1 yıl Her şey karşılıklı ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Derken Yorumla Soran +1 yıl Açıklamak çok zor geliyo ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sesli açıkla 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ya karşılıklı işte yani bunun nesini anlamadın ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne karşılıklı onu anlamadim Yorumla Soran +1 yıl Mesela bı sevgili çift düşün birbirlerinin neye önem verdiklerini biliyorlar o ona göre davraniyo diğeri de diğerine göre davraniyo iki tarafta mutlu oluyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
anlayışlı merhametli akıllı efendi komik eğlenceli empati kurabilen biri olmalı
Aynen aynen
:)
Eğitimli, fizik ve kalp güzelliği, arzulu, şehvetli, seksi, kışkırtıcı, sadık, dürüst ve güvenilir birinden hoşlanırım.
kriterlerim tabiki var, asıl soru kriterlere ikimizde uygunsak ne olacak?
aklını kullanabilmeli en başta
Öyle
trip atmamalı
Her şeyden hepsinden önce anlayışlı olmalı ya
Orasıda doğru anlayışlı olursa hepside olur bence... siz erkeklerden ne bekliyorsunuz
Yani bana anlayışlı ve saygılı olsun yeter gerisi bı şekilde halledilir
Haklısın karakteri düzgün olmalı en başta
Aynen öyle
kafa dengi olması bide espiri yeteneği
Üzmesin de espri şurda dursun
öyle deme sadece üzülmemek yetmiyo
Yetiyo üzmeyince zaten geriye başka bi şey kalmıyor ki
katılmıyorum ama sana bol şans bu konuda
Teşekkürler
Bakımlı pürüzsüz giyinmeyi bilmeli ilk aşama
Karakterden önce bunlara bakiyosun yani
Canımın içi yolda yürürken milletin alnında karakteri yazmaz ve karakterini hemen anlayamazsın mantıklı düşünün biraz
Ben yoldan geçen biri hakkında ki kriterlerinizi sormadım yalnız
İlk tanıdığın kişinin de karakterini anlayamazsın
Sen çok yanlış anlamışsın ya ben tanıştığın kişi de neye bakarsın demiyorum ki mesela hani dersin ya dürüst olmazsa olmaz bu gibi şeyler
Dürüst olmalı oturmayı kalkmayı bilmeli absürt kahkahalar sevmem vs vs
İşte şimdi aldım doğru cevabı
Peki
Peki ya
😂
Evet
Ne gibi
Bende kalsin
Tm
Biçimli popo
Sekste sınırsız olsun
Cidden bunu mu istiyorsun en başta
Cinselliğe düşkün biriyim. Düşkün olduğum kinuda kötü olursa diğerlerinin on emi yok
Senin düşüncen ne diyim
Diğer şeylere önem verip erkeğinin cinselliğe düşkün olduğunu bile bile bunu arka plana atanlar hep mutsuz
Her şey karşılıklı ama
Derken
Açıklamak çok zor geliyo ya
Sesli açıkla 😅
Ya karşılıklı işte yani bunun nesini anlamadın ki
Ne karşılıklı onu anlamadim
Mesela bı sevgili çift düşün birbirlerinin neye önem verdiklerini biliyorlar o ona göre davraniyo diğeri de diğerine göre davraniyo iki tarafta mutlu oluyo