1 sene içinde evlenmek istiyorum.
Eli yüzü düzgün açık fikirli modern okumayı kendini geliştirmeyi gezmeyi yeni şeyler öğrenmeyi çok destekleyici beni ve ailemizi hayatının merkezine koyacak ailesinden tamamen psikolojik olarak kopmuş olgunlaşmış 40 yaşına kadar evlenmek isteyen var mı?
Eli yüzü düzgün açık fikirli modern okumayı kendini geliştirmeyi gezmeyi yeni şeyler öğrenmeyi çok destekleyici beni ve ailemizi hayatının merkezine koyacak ailesinden tamamen psikolojik olarak kopmuş olgunlaşmış 40 yaşına kadar evlenmek isteyen var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sen esir mi arıyorsun kızım ai, lesinden kopmuş ne demek
Bence orada demek istediği ana kuzusu biri olmaması çünkü ailesi ile eşi arasında dengeyi saglayamayan erkekle evlilik yürümüyor.
bende istiyorum ama maalesef bulamıyoruz acaba yaşımızdan seçici oluyoruz
Ben ciddi anlamda düşünüyorum. Evim de var kurumsal bir sirkette düzenli bir işim de
Arabam da var birikimim de var. Maddi konuları sen de çok ön plana çıkarmamışsın ama bunlar da hayatın gerçekleri. Buradan böyle bir beklentim yoktu ama kısmet bu nerden geleceği hiç de belli olmaz. Zaten güzel seyler genelde beklemediğin zamanda ve beklemediğin yerlerden gelir. Tanışmak istersen ben çok memnun olurum.
Gorusebilirizz istersen
Kendi ailesinden neden kopmuş istiyorsun?
ben evden kaybettim :)
ev iş olmadan olmazmı ciddi?
Olur mu sence aslında arabayı falan şart koşmuyorum dikkat edersen ev ve ikimize yetecek bir maaş olsun ben zaten özelde öğretmenlik yapıyorum
Yaş farkı çok demezsen ben varım
Sen önce bir kişiliğini karakterini oturt
Niye ki?
Bu sorunun cevabını kendi içinde bir ara
Aslında hiç de düşündüğün gibi biri değilim. Evli degilim, kız arkadaşım da yok. Bağlı oldugum biri olmadığı için burada böyle takılıyorum ama bir eşim ve ailem olsa hayatımı onlara adarım. Aidiyet ve sadakat duygukari olan biriyim.
Kullanıcı adım "çok iyi bir insan" olsaydı da bir önemi olmazdı. Burada genelde insanlar can sıkıntısından takılıyor bir isimle bir insanın kişiliğini, karakterini anlayamazsın, tanıman lazim.
Görünen köy klavuz istemez. İyi günler beyefendi
Aslında bu isim biraz da kadınlara çok değer verdiğimden geliyor. Şiddet uygulayanlarin, küfür edip hakir görenlerin aksine. Kadınlara gercekten değer veren biri de hayat arkadaşını bulduğunda kendini ona ve ailesine adar. Aslında bu açıdan bakabilsen biraz karakterim hakkında fikir sahibi olabilirsin.
Görünen sadece bir nick 😄 dış görünüşün bile yanıltabildigi dunydada sen bir nick name ile notumu verdin. Önyargılı olma bence
Beni gerçek hayatta tanısan asla böyle şeyler söylemezdin. Burada can sıkıntısından rastgele kullanıcı adı oluşturup takılan insanları bir bakışta anlayamazsın.
Sana şirin gelecek bir kullanıcı adı beni iyi biri yapmayacağı gibi bu kullanıcı adı da kötü biri yapmıyor. Olaya böyle bakmak çok basit olur. Uzatıp rahatsızlık da vermek istemem tabii ki. Umarım gönlünüze, yüreğinize göre birini bulursunuz.
ben varım olur mu :D
Ciddi misin
Evet
Bir dakika yazar mısın