İyi geceler herkese 🌙
Tam uyuyacakken gelen “iyi geceler” mesajı gibisi yok. Gerçekten yok yani gelmiyor öyle bir mesaj 💬
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

İyi geceler herkese 🌙
Tam uyuyacakken gelen “iyi geceler” mesajı gibisi yok. Gerçekten yok yani gelmiyor öyle bir mesaj 💬
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

:) bir günaydın diye yazanım bile yok en son ona yaptığım şeyin karşılığında ayıp olmasın diye sahteden bir günaydın mesajı aldım 2 gün önce :)
Yohturrr şimdi gelir iyi geceler ekibi jfjffjjff
İyi geceler ekibi ne ya :D hsjshs
Hıı evet 😅 napsın insancıklar iyi geceler diyemesin mi
Ricalar ✌️
Günaydın
Gecemin iyi olması için mesaja ihtiyacım yok ki 😂 wp gruplarından geliyor malum hemcinslerim diye demiyorum kadınlar susmuyor asjdjd
Günaydınnnn 😍 evet susmayanlarımız var 😅
Tesekkurler 🥰
Ricalar çikolatam 💕
Cevap
22Cevap
Vallahi yok o kadar uzun zamandır böyle flört amaçlı takılmak amaçlı bile birileriyle konuşmadım ki sanırım unuttum
Kimse demiyor maalesef
bana beybisi diyen bir kızı zaten engellemiş olurdum.
uzun yıllar görüşmediğin ex kız arkadaştan veya kendini potansiyel sanan kızlardan gece mesajı kadar korkutucu bir şey yoktur. gecenin bir yarısı "nasılsın" "uyuyor musun" "özledim" mesajı almak. aradan yıllar geçmiş, konusmamışsın, belki sadece 1 kere görüşmüşsün ve bir daha istememişim, belki hayatımda birisi var? cevap yazmazsın. başlar yazmaya. beni özledin mi, neremi özledin, bak seni ne özlemiş? bir foto yollar. maviyi görür ama yazmadığını da görür. ben seni çok istiyorum. haydi gel. ikinci foto gelir. üçüncü... cevap yazmazsın. sonra başlar küfretmeye. saydırır durur. telefonu sehpaya bırakırsın. sabah uyanırsın. bir saat küfretmiş sonra 1 saat yalvarmış yakarmış. en dengesiz kadın türü.
Engelle gitsin sende
zaten sonunda öyle yapıyorum
Niye sonuna kadar bekliyorsun?
silersem kimin aradığını bilmiyorum. güzel ayrılmasını bildiğim için genelde engellemem ama sapıtan ve ölçüsünü kaybedenleri engellemek şart oluyor.
Açıkçası cevap verilince ya yazmayı bırakır ya da engellenir, eğer gerçekten rahatsız ediyorsa seni bu durum. O yüzden pek anlam veremedim. Hayatında biri varsa ve sana o mesaj geldiyse misal direkt engellersin. Öyle telefonu kenara koyup sabaha kadar yazmasına izin vermezsin
bazen en güzel davranış yok saymaktır. değer vermediğini, umursamadığını göstermektir. kayıtsız ve ilgisiz kalmak bazen en güzel cevaptır.
Beybisi 😅 bunu diyenim yok iyi ki de yok agzina yumrugu yer. Asko kusko iliski sevmem 😅
shsjsh niye yahu ne tatlı 😅
iyi geceleri yüz yüze söylemek daha güzel. o da olur isteyen herkes için İnşallah :)))
İnşallah 🙏
Yoktur vallahi. Şöyle ballı süt yapıp uyutcak biri 😂
Olsunda ballı sütü biz yaparız hahs
Normal sıradan iyi geceler diyenler var buna da şükür 😄
Şükür şükür tabii 😅
İyi geceler, öyle güzel rüyalar gör ki hepsi gerçek olsun...
Beybisi dışında farklı bir şey de söyleyebilir. 😄
Olmasa da geceler gayet iyi şükür. Bardağın dolu tarafına bakalım 😄
Anlık olarak var da bunu da kaçırmasak eyi. 😅
İyi geceler diyemedik. Oda bizim ayıbımız olsun. Günaydın a ne dersin beybisi😘
Günaydın tatlımmm 😚💕
Bir sürü var ama işin ilginç tarafı ben uzaklaştıkça onlar yapışıyor. Ben içinde bulunduğum durumu anlattıkça onlar varsın olsun diyorlar.
Yok maalesef.. Keşke gelip de dese ama yok işte gelmez..
Günaydın diyim bari 😂
Günaydın 😃
her şey sevgili değil la var evelallah bi can dostumuz
Uyuyakaldı. 🤧 Dedi ama yarım oldu sanki
Ağlama gelir :D
Ne ağlayacağım yahu 😁
Bende onu diyorum ağlama işte 😃
İyi geceler ablam ruyanda beni gör :D
Lan kardo iyi geceler olm git başkasının rüyasına ne alaka
sadsadsa olsun göruver noclak
İstemez
Nedennnn