Sınıfımdaki kıza aşık oldum nası açılabilirim?

2 yıllık ilişkimden 4 ay önce ayrılmıştım. Ayrılıktan 2 ay sonra sınıfımdaki kızla aynı mahalledeyiz ve samimiyiz her gün hemen hemen çıkardık beraber. bundan dolayı yakınlaşmıştık sonra birşeyler hissetmeye başladım. Doğum günü sürprizi yaptırdım baya hoşuna gitmişti çok yakın oldum fakat durum şu ki Lise Son öğrencisiyiz kız sürekli aklıma geliyor rüyalarıma giriyor bu yüzden uzaklaşıyorum sebebi ise kızdan korkmam kötü bir söz almaktan korkuyorum. Bugüne kadar hiç duymadım fakat insan korkuyor. Derste bana baktığını hissediyorum çoğu kez göz göze geliyoruz ama artık konuşmuyoruz daha doğrusu uzaklaşmaya çalışıyorum çünkü bilmiyorum imkansız bir aşka benziyor. 2 yıllık ilişkimi ve o ilişkimdeki fotoğrafları defalarca kez görmüş birisi. Dilci olduğumuz için sınıf mevcudumuz haliyle az ve sınıfça öğle arasına beraber çıkıyoruz o an küçük bir muhabettimiz var okadar. aynı ortamdayız Birşeyler uzatıyor ikram ediyor geri çeviriyorum yüzüne bile bakamıyorum. Şimdide yüzüme sert bi şekilde bakıyor resmen dövecekmiş gibi ve sıra arkadaşımda bunun farkına vardı. Kızla göz göze gelmemek için sürekli ondan kaçmaya çalışıyorum. Kalp nerde imkansız varsa ona aşık oluyor... Çok garip hissediyorum ve birşeyler yapmak istiyorum ama Teklif etsem bir sınıf eski ilişkimi biliyor, sınıf hocanın öğrenmesi bir dert olur, kız reddederse aynı sınıftayız gruplaşma başlar bu sefer ne yapacağımı bilmiyorum. Yakın arkadaşına sordum sevdiği veya sevgilisi yokmuş. Sizce açılmalı mıyım çünkü çoğu kez bana baktığını hissediyorum zira aynı mahalledeyiz sürekli karşılaşıyoruz selam veriyorsa alıyorum onun dışında hiç selam vermedim

Sınıfımdaki kıza aşık oldum nası açılabilirim?