Güncellemeler
+1 yıl
Abim Bir hayli üzülür Evet ama onun psikolojisi için iyi gelir diye düşündüm hani yaraya mikrop kapmasın diye tentürdiyot basmak gibi
Abım 28 yaşında yaklaşık lise yıllarında17-18 yaşından beri bu kıza aşık Ben de tanıyorum kız güler yüzlü tatlı bir şey ama biraz özgürlüğüne düşkün rahat bir ailede büyümüş Bizim aile biraz otoriter olduğu için bizim aileye girmek istemedi abimi sevdiğini ben de düşünüyorum ama mantığını kullanıyor O yüzden saygı duymak lazım abimin yakın sayılacak arkadaşlarından biriyle nişanlandı hatta abim nişan haberini aldığı zaman ağzı burnu uyuştu felç geciriyor sana paldır küldür doktora götürdük Bu yüzden abim bunalımlara girdi işini bile bıraktı kendini toparlayamıyor sarhoş gibi dolaşıyor Biz diyoruz ki yakın arkadaşı abimden rica etsin nikah şahidi abim olsun tamam biraz acı çeker ama kızın evlendiğini daha kolay kabullenir diye düşündük sizce nasıl fikirr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Saçmalama, illa öldürmek istiyorsan kurşun kullan, daha insaflı.
Ya o kadar kötü bir fikir mi
Öldür daha iyi
Niye ama ben sevgilimden ayrıldığımda onu yeni sevgilisiyle fotoğraflarını bakıp ağladım daha çabuk atlatmıştım
Ne saçma bir çözüm, abini direkt üzüntüden mezara mı göndermek istiyorsun djdj
O kadar kötü bir fikir mi ben bu aşka kafasından daha çabuk siler diye düşündüm
Hayır, tam tersi, aşırı kötü fikir, böyle kardeş olmaz olsun
Ahshs 🤣🤣 yok artık
Abin yerine ben beddua ediyorum 😂
O da amma abarttı ya koskoca adam Mecnun gibi dolaşıyor dayak yiyecek benden ,🤣
Yazık valla ya, sen de su serpeceğine ateşe körükle gidiyorsun.
Yakışıyor mu koskoca adama Mecnun gibi gezmek Ben olsam acımı içime gömer hayatı daha sıkı sarılırım beyefendi işi bırakıyor
Hayır o zaman daha kötü olurdu, hasta olurdu, hatta ölebilirdi bile, bazı acıları dışa vurmak daha iyi
Ben yakıştıramadım kendime yani ben de sevgilimden ayrıldım hiç bunun gibi de yutmadım
Bunun gibi dağıtmadım kendimi
Erkekler çok üzülüyor işte, siz kadınlar gibi duygusuz değiller, tek kalemde silemiyorlar
Ahahahs 🤣🤣 kabak yine bizim başımıza patladı ya
Maalesef, bu hikayede yanan sen oldun
Ama Allah biliyor ya bir yandan üzülüyorum bir yandan da çok gülüyorum çok komik geliyor gözüme abimin o hali bana 8 yaş büyük halbuki hiç yakıştıramıyorum kendisine 🤣🤣
Yaaa işte, aşk başka bir şey, abin de bir mecnun imiş, haberin yok, gerçek aşk budur
Bilmem ben böyle dağılan bir erkeğe aşık olmazdım mesela benim seveceğim erkek her daim güçlü olmalı
Onu dağıtan kalp acısı işte, kalbi kırılan erkek bu durumda güçlü olamaz, ya kendini alkole verir, ya spora, ya da böyle abin gibi mecnun olur
Hiç bizlik değil Biz kadınlar her acımıza rağmen dimdik hayatımıza devam ederiz
Çok saçma değil mi erkeklerin yaptığı davranış
Hayır değil, duyguyu gerçek bir duygu gibi yaşıyorlar, duygunun da suyunu çıkarmıyorlar sizin gibi
Biz suyunu mu çıkarıyoruz duyguların
Evet doğru anladın, siz.
Bizim bir suçumuz yok
En büyük suç sizde
Nedenmiş o
Bunu sorman bile suç, neyse sinirlendim, daha yazma bana
Böyle bişey yapmayın zaten yaşıycağı şoku yaşamış bide nikah şahidi yapmak mutlu etmekten çok daha yıpratır
Mutlu olmayacağını biz de biliyoruz da bu aşkı kafasından daha çabuk siler diye düşündük
Çok güzel
Yaaa
Oturup böyle kurgular mi yapiyosun
Kurgu değil