Bana diyormuski yedi içti beni kandırdı diyormuş hata bendemi?

beni seven birisi vardı uzun zamandır tanıdıgım birisi kendisi akrabayız onlarla uzaktan annemler filan tanısıyor işte bize gelip giderlerdi çocukluk aşkı gibi bir şey oldu ilk onu sevdim yani sonra işte kendisi de zamanla bana ilgiliydi hediyeler getirirdi bana gelirken senede üç dört kez görüşüyorduk ayrı şehirlerdeyiz onunla sonra kontorume kadar yolluyordu arada sonra geziyorduk beraber yer içerdik hesabı da ödüyordu sonra mezun oldum mezuniyet kıyafetimi aldı hediye etti her gün konuşuyorduk arardı mesaj atardık birbirimize günun her saati konuşuyorduk beni anlayan dinleyen tek kişi oydu sonra işte aradan zaman geçti ben okulumdan birisiyle flört etmeye başladım öğrenince bana dedi seni seviyorum dedi biliyorum ama olmaz unut çocuktuk dedim konuşmadı benimle sekiz ay konuşmadık sonra tekrar konuşmaya başladık barıstık bu dededen kalma bir altını benim için bozdurmus bana hediye almıs ben bilmiyordum sonra işte benim sevdiğim yazar dan benim için imzalı kitap almıstı filan iste sonra tekrar konuşuyorduk ama o yakınlasmak istiyordu ben istemedim yani el ele tutuşup bile gezmedik öyle konuşuyorduk geziyorduk ama yanyana bile oturmazdım ben onunla sonra işte üniversitemden birisiyle flört etmeye başladım bunla konuşmayı kesmek istedim mesafe koymak istiyorum dedim suphelenmis tabi araştırmış bulmuş konuştuğum kişiyi eklemiş ağzına geleni demiş oda bana söyledi bende beddualar ettim engelledim onu aradı konuşmadım numaramı değiştirdim filan heryerden engelledim millete de diyormuş benle yedi içti oynadı gitti filan diye anlatıyormus

Bana diyormuski yedi içti beni kandırdı diyormuş hata bendemi?