3 Senedir konuşmuyoruz hala aklımda?

biz onunla üniversite 1 de topluluktayken tanışmıştık. o zaman ona karşı bir şey hissetmiyordum ve başka biriyle sevgili oldum. uzun sürmedi 2 ay içinde onunla ayrıldım. ayrılık sürecinde ikimizi de tanımasına rağmen sürekli bana destek oldu. eski sevgilimin bana kafayı taktığı için sürekli benimle ilgilendi. beni rahatsız etmesin diye eve giderken bile otogara kadar bıraktı. o kadar çok yanımda oldu ki ona istemsizce sevgi beslemeye başladım. ama bu sevginin aşk olduğunu o zamanlar kendime bir türlü itiraf edemedim. çünkü en yakın arkadaşım ondan hoşalanıyordu. ve hareketlerinden onunda ondan hoşlandığını çıkarıyordu. sürekli bana onu anlatıyordu. ve ozamanlar bende ona karşı olan hisselerimi arkadaşça yoruluyordum. ve ona sürekli arkadaş olarak yaklaşıyordum. sürekli abi, kanka diyordum. bir ara aramıza mesafe girdi ve o başkasıyla sevgili oldu. onun başkasıyla sevgili olduğunu öğrendiğim zaman içim o kadar acıdı ki. ağlamamak için zor tuttum kendimi ve anca o zaman kendime itiraf edebildim ona karşı birşeyler hissettiğimi yazmak istedim onunla konuşmak istedim ama yapamadım hem sevgilisine hem de arkadaşıma ihanet etmiş olacaktım.

yapamadım içten içe sevmeye devam ettim. aradan zaman geçti onunla arama baya mesafe girdi eskisi kadar yakın değildik onunla eski zamanlarımı çok özlüyordum. ama onu sevgilisiyle görmeye dayanamıyordum bu yüzden topluluktan da uzaklaşmaya başladım. etkinliklere katılmıyordum bahaneler buluyordum. yakın arkadaşımda ondan vazgemiş başka biriyle sevgili olmuştu. onu unutmuştu. bende dayanamıyordum artık o zaman başka biriyle tanışmıştım durumu anlattım ve yanımda oldu destek oldu daha sonrada sevgili olduk. topluluktan ayrılmamı istedi ve bende zaten artık eskisi kadar istekli değildim toplulukta kalmaya. ayrıldım araya baya mesafe girdi. daha sonra sevgilimle olmadı ayrıldık ama ben hala onu unutamamıştım için bir köşesinde o vardı.

pandemi girdi araya ve evlere döndük içimden atamadığım için eski günleri özledim bahanesiyle öyle aklıma geldi yazıyım dedim diye mesaj attım ve 1 saat felan konuştuk. askere gidicekti. hala o kızla sevgilimiydi bilmiyordum sormak istedim korktum soramadım. konuşma öyle sonlandı. yaz arda konuşalım dedim tamam dedi ama bir daha yazmadı. onu görmeyeli 3 sene olacak haber alamayalı baya bir zaman olucak. özlemek ne demek en uç noktasına kadar yaşıyorum. unutamıyorum hep içimin bir köşesinde o var. atamıyorum. belki bir gün diye avutuyorum kendimi ama o bir gün hiç gelmicekmiş gibi. ne yapıcam yazmak istiyorum tekrardan ama bir şey engel oluyor bana. olayım kısaca özeti bu uzun oldu biraz kusura bakmayın ancak bu kadar kısa anlata bildim. sizce hislerimi anlatan bir yazı yazmalımıyım?

3 Senedir konuşmuyoruz hala aklımda?