Sevgilime şans vermelimişim lütfen yardımcı olun?

Arkadaşlar biz geçen yıl eylülde tanıştık Kasım da sevgili olduk ama doğrusu bn ilk bi kaç ay sevmiyordum hoşlanıyordum ilgi duyuyordum ama bunu da sevgilime söylüyordum sana güvenmiyorum etmiyorum diye neyse biz devam ettik Mayıs da ben bi kızla konuşmasını yakaladım o söz d ben üzülmeyeyim diye sakladığını ve sadece hal batır sormak için olan bi konuşma olduğunu söyledi ben tabi onun haberi yokkken kızı buldum yazdım neyse kızda anladığını haklı olduğumu söyledi eski flörtü imiş ama aralarında en ufak bişi geçmemiş ztn uzak ilişkileri varmış sadece hal hatır sormak için konuştuklarını söyledi neyse ben devam ettim özürü kabul ettim dün de öğrendim ki Nisan da oyun üzerinden laf atmışlar birbirlerine bide Aralık da ben yine kabul ettim orta da bişi yok diye ve ilk zamanlar bende başkalarıyla konuştum diye kabul ettim aslında ama bidahası olursa artık kabul etmeyi düşünmüyorum çünkü birbirimizi çok seviyoruz evlilik düşünüyoruz aileler birbirini tanıyor bu ilişki de kim daha çok seviyor derseniz kesinlikle o derim sizce doğru mu yapıyorum başlarda ikimizde birimize deli divane değildik sonuçta tabi mayısta böyle bişi yapması yanlış

Sevgilime şans vermelimişim lütfen yardımcı olun?