Güvensiz kalplerimizi karaktersiz güvenilmez insanlara borçluyuz aşka güvenim sıfır sadece takılmalık takilcan artık sizce?

o kadar kalbi boş yüreği boş insan varki yolum hep öyle insanlara denk geldi umarım kalbi boş bir kadına denk gelmem bidaha zira aşka olan güvenini cok büyük sarsan kadınlar oldu bundan sonra sadece gönül eglendircem kızlarla asla yüz göz olmayacam sagolsunlar aşk diye biseyin olmadığını bana tecrübeyle öğrettiler kimseyi sevmiceksin cok fazla yüz göz olmaya gerek yok
Güncellemeler
+1 yıl
karakteri bozuk kadınlar tanıdım aşka olan inancımı kaybettim ayrılır ayrılmaz başka adamların koynuna giren kadınlar tanıdım cok yazık aşkı yatak sanan zavallilar aşk kalbte bel altında değil 3 günde başkasına aşkım diyecek kadar alçak kadınlar tanıdım igrencliklerine nazar boncuğu taksinlarda nazar değmesin igrencliklerine
Güncellemeler
+1 yıl
bende bittimi bikere soguduysam bittimi biter sevgiyide aşkı da hakeden kadına yaşatmak lazım beni hakeden bı kadın benim sevgilim olabilir her önüne gelene kapı açanlar benim yanımdan gecemez
Güvensiz kalplerimizi karaktersiz güvenilmez insanlara borçluyuz aşka güvenim sıfır sadece takılmalık takilcan artık sizce?