Sevgilimin beni aldattığını düşünmüyorum ne yapmalıyım?

5 yıllık bir ilişkim var ve geçen ay nişanlandık her sey iyi güzel derken kuşkulandığım bazı konular oldu. Nişanlımın benden gizli Instadn bir kızın numarasını aldığına dair mesajları gördüm ama telefonu elimden bi hışımla aldı ailemin yanında "neden özelime bakıyorsun sana kaç kere özelime bakma dedim " diye bağırdı onun haricinde eskiden ondan hoşlanan bir kızla konuşmalarını gördüm ama okumama izin vermeden telefonu benden aldı ve bunlara cevabı ben konuşmuyorum arkadaşım konuşuyordu onlar için ayarlıyorum dedi bende arkadaşının ağzı yok mu kızlarla konuşmaya avukat mısın dedim. Ve bir arkadaşımdan duyduğum kadarıyla bi kıza yazmış ve saçların çok hoş seni beğeniyorum falan demiş ve tepkileri ise gülüyordu öyle bir şey olmadığına dair yeminler ediyordu falan. Benden habersiz İstanbul'a doğru yola çıktı ve ben bunu o yoldayken öğrendim çok sinir oldum sanki hiçe sayıyormuş gibi. Ayrıca beni çok fazla küçümsüyor mesela başka kızlara bakarak bana "makyaj yapmayı , konuşmayı bilmiyorsun akılsız" gibisinden çok söylemi oldu ben sevdiğim ve saygı duyduğum için hep alttan almaya çalışıyorum. Ben ilişkinin içinde olduğum için bazı şeyleri idrak edemiyo olabilirim bana yardımcı olur musunuz acill.

Güncellemeler
+1 yıl
Pardon düşünüyorum demek istedim
Sevgilimin beni aldattığını düşünmüyorum ne yapmalıyım?