Bir çoğumuz aslnda takvalı erkeklerin evlilikde mükemmel olabileceğini düşünüyoruz fakat ne yazıkki düşündüğümüz gibi olmuyor. Takvalı olmak güzel bişey fakat bu kişisel olmali. dindar olunabilir fakat bunu günlük hayatında menfaat uğruna kullanmak için yapılmamalı. Bu bahsettiğimiz tehlikeli dindarlar aslında dini kullanarak evlilikte gerek ilişkilerde gerek günlük hayatta, her yerde, her an sizin sanki hiç söz hakkınız yokmuş gibi bir hayatı size kabul ettirirler ve o geri dönüşü olmayan çıkmaza sokarlar sizi. Ve siz yavaş yavaş benliğinizi yitirir ve bu duruma alışmaya başlarsınız. Şahıs aslnda psikolojikmen kibrin zehriyle sarhoş olurcasina sizin her hakkınızı savunacaginiz anda islamiyeti devreye sokar. Bak ayeti kerimede böyle diyor senin bana itaat etmen gerekir. melekler sana lanet eder gibi cümleleriyle bütün suçunu aklayip sizi psikolojik olarak bastırır. âdete sizi suçlu çıkarır. Eğer sizde karşı cins gibi dindarlığı ve islamiyeti sadece işinizi görmek ve partnerime nasıl bı yolla üstünlük sağlarım diyen piskopat manyk değilseniz işiniz zor. Diyeceğim şu ;
Arkana bakmadan kaç ;)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer