Arkadaşlar kendi çıkarı için geldi biliyorum ama bu yasattiklarini yaşamasını istiyorum burada lütfen bana laf atmayın ama kimse kimseyle oynayamaz ve ben onu gerçekten kendime aşık etmek istiyorum (amacım kötü değil) nasıl yapabilirim? Hırs yapması için vs
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ondan ne farkın kalıcak
Ben sadece beni kullanması yerine aklı başına gelsin bana aşık olsun istiyorum
maalesef insanları değiştiremeyeceğini bu yaşına kadar anlaman lazımdı değişti sanarsın yine eskş haline döner
Orası öyle tabii ama ne bliyim bazen hiç beklenmedin anda neler oluyor heleki aşk duygusu için
Aşk duygusu için değişirsin belki ama geçici olur sen onu değiştirip birlikte olma peşindeysen asla yapamassın
Ya ben aslında bu çocuğu tipi için yoksa çok zittiz normalde tipe bakmam ama bu çocuk yakışıklıydı bide ondan sonraki sevgilimi asla unutamadım o yüzden bana onun givi birisi unutturabilir
Sende baya kötü biriymişsin birini unutmak için birinin duygularıyla oynuyosun
Ben oynamıyorum ki kendisi de diyo biri gelir biri gider öyle uzulcek birisi değil ben kimseyi oynatmadim
İkinşzde garipsiniz
Öyle de ben garip falan değilim ama bana da yazık değil mi beni kötü olarak tanımladı ama 8 ay boyunca bekledim eski sevgilimi bu değil ( bundan sonra olanı) çok sevdim ama yapmadığını bırakmadı ondan sonra kimseyi sevemedim duygu kalmadı ama ben kimseyi oynatmadim sırf bundan üzüldüm
Emin ol çok daha ağırlarını yaşadım
Kalp krizi geçireceğim anlar oldu
İşte böyle sevenlerin kıymeti bilinmiyor ki
Bilinmiyor maalesef kadınlara serseri olmak gerekşyor
Bi kız olarak itiraf ediyim başta simariyoruz ama sonra o sevgiyi bulamayınca onu çok arıyoruz yani benim için öyle ben eski sevgilimi unutamadım mesela ama artık kendisi hiç istemiyor eğer başta onu sevseydim belkide hiç ayrilmicaktik :(
Gittikten sonra geri döneni kabul etmem
2 kez aldatıldım bana aldattıgı kişinin yatağındannfotograf dln atmıştı
Baska bir kız gecenin 2 simde arayıp özledim diyip sonra sevgili yapıp gitmişti
Haklısın giden geri dönerse daha iyisini bulamadığı içindir
2 yıllık ilişkim vardı hayatım cok kötüydü sen beni bataklıktan cıkardın herşeyimsin iyi ki varsın sen olmasan ben çok kötü olurdum diyen kişi ayrılırken hiç değer vermedin başka insanlarla mutlu olucam diyen kişiye dönüştü
Çok ağır şeyler yaşadım tansiyonumun 18/12 oldugu günler kalp krşzi geçireceğim anlar oldu
Ve vücudumda kalıcı etkiler kaldı hergün kalbim ağrır yataktan kalktogımda
Böyle seven erkekler var mıydı ama kendini üzme kimse senden değerli değil bırak inlae seni kaybettini yansin
Kşmsenin kimseyi kaybettiğine yandığı yok kendimizi kandırıyoruz
Artık yoruldum hiçbirşeye inancım kalmadı dini inancım olmasa çoktan intihar etmiştim
Çok yıprandım kimse sevmedi beni hayalim evlenip kız babası olmaktı ama sanırım olmucsk
3 üne sarılmayı hayal ederim hergün
Ama kendimi kandırıyorum
Bak kardeşim hayat cidden beklemedim anda neler çıkartıyor emin ol şimdi olmasa bile ilerde o değer bilmediği sevgiyi arıcak herkes yaşattığın yaşar bu gerçekten boyle
Hayırlısı olsun sağol değer verip yazdıfın için
Ondan daha zeki değilsen yine kullanır seni
Yok zeki değil benden ( beni kullanmadı öncesinde) temas vs olmadi
Kullanmak temas anlamında değil ama sen bilirsin
Yani tek temasla değil tabii duygusal anlamda da oluyo
Hırs yapmasını istiyorsan bence umursama
Zaten tersleyince değişmişsin falan dedi çok güzelsin falan demeye başladı şu an yürüyor gibi yakışıklı ama beni kullanamaz bana aşık olsun istiyorum nasıl yapcam
Umursama, ama terste yapma yani onu sıradanlaştır. Sanki bir ara alevlenmişsinde artık çok ta umrunda değilmiş gibi. Şimdi ters falan yaptıkça sinirlendikçe bu umursadığını düşündürür. O heyecanın olmadığını hissettir
Teşekkürler bu dediklerini uygulicam peki sence dokunmasına izin vermeli miyim ama kendi ciddi ciddi diyor benle ciddi ilişki yapılmaz die
Bu kısmı için sana diyeceğim şey sadece şu olur. İstiyorsan bişeler yaşamak izin ver. İstemiyorsan verme. Onun için yapma ama. Kendin için istiyorsan yapmasına izin ver yani dokunmasına. Ama dokunmaya izin vermen buzların eridiğini gösterir
Ya bu çocuk ciddi düşünmüyor benle öylesine takılmak için ama ben zaten eski sevgilimi yeni yeni unutuyorum bide eski sevgilimin üstüne biraz zor gibi
Ciddi düşünmüyor ama işte ben seni bilemem ki belki sende ciddi düşünmüyorsun. Belki sende bedensel çekim yaşıyorsun bunu en iyi sen bilirsin. Yani illa evleneceği erkeğemi elletiyor her kız. ya da erkekler sadece evleneceği kızlarımı ellemişler
Ya öyle ama ben aslında sevdim biriyle olup ciddi olsun isterim ve bu temas konusunda bir kişiye izin verdim ne yalan söyleyeyim o halen aklımda ama onla bidaha olmaz💔
Tamam işte buna temas hissetmiyorsan niye elleteceksin elletme. Ama o hissi sana verirse neden olmasın. Yani o yaşadığın kişi o hissi verdiki yakınlaştınız değilmi. Bu da hissettirirse olabilir
Öyle ama bidaha kimse eski sevgilim gibi olmaz çünkü o benim ilkimdi ve çok şey yaptı beni severken 💔 bidaha asla böyle sevilmicem
Doğrudur unutqmazsın hem ilk hemde sevmişsin hemde o kişi haketmiş ona yaşattıklarını. Ama bu hayatın sonu değil. Ben tahminen diyorum bu şimdiki kişiylede aslında istiyorsun bişeyler ama ciddiyetsizliği can sıkıcı geliyor sana
Evet ciddi düşünmüyor çocuk aslında bu ikliminde unutturur belki çünkü gerçekten yakışıklı ama ciddi düşünmüyor onun gibi olmazki
Onun gibi brnce kolay kolay kiöse olmayacak çünkü o sende belli bir yer edinmiş. Ama bu kişi için eğer sende istiyosan dene yani. Çünkü ihtiyacın olduğunu hissediyorum nedense
Daha once hic ıliskiye girdin mi peki sevgilinle
Hayır bu ilişkimde temas olmadı
Daha öncesinde oldu mu peki
Bu ilişkimden sonra olmuştu onu baya sevdim ama o beni bıraktı 💔
Biliyor mu peki birseyler oldugunu
Evet anlattım kendisi de bişey demedi
Ondan dolayı da konuşabilir seninle vaktin var mı takip edebilir misin
Zaten onun için konuşuyor çok seksi çıkmışsın falan yazdı
Takip edebilir misin
iyiii afferim
Nasıl kendime aşık ederim peki